Şimdi Ara

Önerilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene üniye yerleştim. Şimdi bu sene hiç gitmesem okula, tüm senemi ingilizce öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye ayırsam. Seneye yatay geçiş ile bir alttaki tercihime geçsem ve orada muafiyet sınavını geçip direkt 1.sınıftan başlasam diye düşünüyorum.

Acaba saçmalıyormuyum? Böyle birşey mümkünmü? Yani hazırlıkta okutulan dersler filan sorun çıkarırmı? Direk 1den başlayabilirmiyim seneye?

Şu anki üniversiteme gitmeme sebebim ingilizce olmaması... Neden tercih ettim bende bilmiyorum

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Farklı çözümlerinize de açığım bana bir yol gösterin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümü sevmediysen gitme ama türkçe eğitim olması bence okadar önemli değil. 1 seneyi bu sebepten harcamaya degmez.
  • Bolumu de sevmiyorum.

Seneye gittigim unide hazirkik muafiyet sinavini gecersem direk 1den baslarim dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehx7

Selamlar.

Bu sene üniye yerleştim. Şimdi bu sene hiç gitmesem okula, tüm senemi ingilizce öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye ayırsam. Seneye yatay geçiş ile bir alttaki tercihime geçsem ve orada muafiyet sınavını geçip direkt 1.sınıftan başlasam diye düşünüyorum.

Acaba saçmalıyormuyum? Böyle birşey mümkünmü? Yani hazırlıkta okutulan dersler filan sorun çıkarırmı? Direk 1den başlayabilirmiyim seneye?

Şu anki üniversiteme gitmeme sebebim ingilizce olmaması... Neden tercih ettim bende bilmiyorum

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Farklı çözümlerinize de açığım bana bir yol gösterin lütfen

Muafiyet sınavını verdikten sonra bir sorun çıkmaz. Bölüme 1. sınıftan başlayabilirsin. Hazırlıkta okutulan dersler problem olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.