Şimdi Ara

önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar donanımda her nekadar ilgim uzak olsada yazılımda daha dorusu web türevi yazılımda ilgi ve alakam ciddi bir yoğunlukta.
    Şu sıralar kodlamasını bitirdiğim ve facebook amcamıza entegre ettiğim (ömrümü yedi) multiplayer oyunumvar ve belli bir zaman sonra insan devamlı gördüğündenmidir bilmem gözüne hoş geliyor bundan dolayı sizlerinde önerilerini bekliyorum şurası şöyle bu olsa daha iyi olur veya burası olmasa daha iyi olur gibi eleştirilerinizi bekliyorum ben bençilliği sevmem her zaman eleştiriye açık olan insanım eleştiri olmazsa hata olur eleştiri demek kalite demektir en azından ben öyle düşünüyorum . Esenlikle
    buyur tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: taros84

merhaba arkadaşlar donanımda her nekadar ilgim uzak olsada yazılımda daha dorusu web türevi yazılımda ilgi ve alakam ciddi bir yoğunlukta.
    Şu sıralar kodlamasını bitirdiğim ve facebook amcamıza entegre ettiğim (ömrümü yedi) multiplayer oyunumvar ve belli bir zaman sonra insan devamlı gördüğündenmidir bilmem gözüne hoş geliyor bundan dolayı sizlerinde önerilerini bekliyorum şurası şöyle bu olsa daha iyi olur veya burası olmasa daha iyi olur gibi eleştirilerinizi bekliyorum ben bençilliği sevmem her zaman eleştiriye açık olan insanım eleştiri olmazsa hata olur eleştiri demek kalite demektir en azından ben öyle düşünüyorum . Esenlikle
    buyur tıkla

güzel olmuş emeğine sağlıkta böyle oyunlar çok tutmaz yapabilirsen dark orbit deepolis türü bi oyun yap ama çokda o oyunlara benzemesin biraz özgün olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.