Şimdi Ara

Onimusha yeni nesilde neden yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onimusha'yı bırak PS3'de adam gibi Capcom oyunu yok. Capcom'a kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Onimusha'yı bırak PS3'de adam gibi Capcom oyunu yok. Capcom'a kocaman bir

Resident Evil 5, Lost Planet, Devil May Cry, Street Fighter IV oyunları var. Ex olarak bahsediyorsan Capcom zaten tek platform odaklı çalışma politikasını bitirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Resident Evil 5, Lost Planet, Devil May Cry, Street Fighter IV oyunları var. Ex olarak bahsediyorsan Capcom zaten tek platform odaklı çalışma politikasını bitirdi.

Tabiki Ex olarak gelmesi açısından yazmıştım. Oyunlar Ex olmayınca pek üstüne düşülmüyor gibi genel olarak bir tuaflık oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki Ex olarak gelmesi açısından yazmıştım. Oyunlar Ex olmayınca pek üstüne düşülmüyor gibi genel olarak bir tuaflık oluyor.

Neden yahu, Sephiroth' un saydığı yapımlar gayet kaliteli mesela.
    Capcom' a veryansın edeni de ilk defa görüyorum. Ha kastın efsane serilerini harcıyor oluşuysa evet hemfikiriz.
    Ama Lost Planet, Dead Rising, Super Street Fighter 4 şüphesiz 2010' un kaliteli yapımlarından olacak.
    Ah birde Dino Crisis getirseler şu nesile. Ama onunda içine ettiler Xbox ile. Toparlamaları biraz zor gibi:(

• quote:

quote:

quote:

Ps3 için Ex yapmaz Capcom aynı şekilde Xbox 360 içinde yapmaz. Capcom artık her sistemden parayı vurma politikası izliyor.

• CapCom"un artık kan değişikliğine ihtiyacı var.Çünkü RE serisi resmen cıvığını çıkarttı ve önceki oyunlara görede özellikle son oyun satış olarak tatmin etmedi.Lost Planet serisine çok alternatif geldi hergün yeni bir aksiyon TPS oyunu açıklanıyor.Street Fighter falan zaten saymıyorum.Kesinlikle CAPCOM"un kan değişikliğine gitmesi lazım.Bu zorlama Onimusha 5 ile olmaz,belki Dino Crisis canlandırabilir ama onunda uzayacağını zannetmiyorum.
    Oyun sektörü kısır döngüye girdi,değerli yapımlar parmakla gösterilecek kadar az.Hep birbirinin tekrarı olmaya başladı.COD serisi,Tomb Raider serisi,Medal Of Honor serisi,Resident Evil serisi... Hepsi aynı oyunların hatta çoğu zaman aynı oyun motorlarının makyajlanıp önümüze koyulması değil mi?

Uncharted gibi,Final Fantasy gibi her oyunu ayrı ve üstüne koyan yapımlar gelmeli.KillZone gibi,Little Big Planet gibi,God Of War gibi,Gears Of War,Dragon Age,Oblivion... her yeni oyununda yeniliği olan ve yeni heyecanlar yaratan oyunlar olmalı.Sıfırdan yaratmak zordur,varolanın üstüne koymak ise kolaydır...
    Oyun piyasasının eski oyunlardan çok yeni markalar,yeni oyunlar yaratması lazım ama şimdilik bunu uygulayan kimse yok ve bu gidişlede olacak gibi görünmüyor.Sony gibi firmalar arada yenilik yaparsa görüyoruz oda sistem EX olduğu için herkes oynayamıyor.
    Piyasanın durumunu ben iyi görmüyorum açıkcası arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextGenCeo -- 8 Ocak 2010; 13:26:56 >

• Bizim arkadasin bir lafi vardi..
    3 kisilik yemegi 4 kisi yerse 4 kiside ac kalir..
    Capcomun olayi da bu..
    Yogunlasmasi gereken oyundan daha fazlasi ile ugrasiyor..
    Yilda atiyorum 4 oyun cikaracagina aceleye getirip 8 oyun cikarinca 8 oyunda biseye benzemiyor..
    Mubarek yapacaksan saglam olsun az olsun.. Ac gozlulugun alemi yok..
  • arkadaslar bilgileriniz icin tesekkurler. Bazilarimizin yine de sevdigi bu yapim cikinca o zaman gereken iyi veya kotu yorumlari yapariz. Tekrar hepinize tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.