Şimdi Ara

ONKYO & HARMAN KARDON--- ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sinema sistemi olarak HK AVR255 kullanıyorum bugün bir arkadaşımdan Onkyo TX-NR609 receiver aldım ikisinide bağlayıp dinledim ve inanılmaz kararsız kaldım.609 un donanımsal artıları var biliyorum ve benim için çok önemli değil önemli olan ses ve kalite.Sizce hangisi ile devam etmeliyim ona göre ikisinden birini satacağım.Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• İkisi elinde olduğuna göre en iyi sen cevap verirsin. Ses zaten göreceli bir kavramdır. Ancak ben harmanın sesini daha çok seviyorum seni bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatberk S kullanıcısına yanıt
    urunlerin ikiside sendeymis hemde ayni anda.dolayisi ile bu sorunun cevabini en iyi sen bilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harman kaldı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatberk

Harman kaldı :))

Hayırlı olsun tekrar. Birde ikisi arasındaki gördüğünüz farkları yazarsanız herkesi bilgilendirmiş olursunuz.
  • Harman ile Onkyo arasında inanılmaz detay ve odayı doldurma farkı vardı.Detaylar hem müzikte hem filmde çok bariz ortaya çıktı.Onkyo'nun alt serisi olduğu içindir.Bundan önce ki kullandığım TX-NR3009 ve TX-NR809 tabiki böyle değildi hele 3009 tam bir canavardi :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL...
    9 yıl önce açıldı
    Harman kardon model seçimi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.