Şimdi Ara

Online Beyaz Eşya Satış Mağazaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar beyaz eşya fiyatlarında genellikle internet fiyatları bir çok kampanyadan daha karlı oluyor. Fakat hepmizce malum olan güven ve tanınmamış, referansını bilmediğimiz siteler olmaları hepimizi tereddüte düşürüyor. Buna ilaveten forumda bazı online satış sitelerinin temsilcileri de bulunmakta.

Bu başlığı açmamda ki en temel sebepte bu bilinmedik ama güvenilir siteleri belirleyip rahatça alış verişimizi sağlamak. Benim tek dikkatimi çeken firma.

Tek Çarşıhttp://www.tekcarsi.com/ DH Kullanıcı Adı: TekÇarşı (İSTANBUL)
    Avrupa TRhttp://www.avrupatr.com DH Kullanıcı Adı: Avrupatr (İSTANBUL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoneProof -- 16 Haziran 2012; 13:19:11 >

• bugün TEKÇARŞI firmasını telefonla aradım bursadan 4 adet ürün (bir buzdolabı, bir çamaşır mak. , iki bulaşık mak.) almak istediğimi belirttim bu ürünlere 250 lira kargo parası çıktı tam fiyatlar uygun olduğundan alma kararındayken yine beklemeye aldım.
  • 3 yil pratik ev.com dan buzfolabi aldim gayet karli oldu.sorunduzca kuruldu ama alt kapağinin altindaki yerde hafif cizik vardi herhalde kargodan olmasi lazim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çekim yada havale ile alındığında ucuz gözüküyor amataksite vurunca pahalı internet siteleri... tekcarsi.com'u inceledim, benim almak istediğim ürünler taksitli olunca, dışarda bayideki ile aynı fiyat oluyor. zaman yoksa internet, araştırmak içinzaman varsa dolaşıp bayileri ve tekno marketleri gezmek lazım
  • listeye "Avrupa TR" firması da eklenmiştir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

3 yil pratik ev.com dan buzfolabi aldim gayet karli oldu.sorunduzca kuruldu ama alt kapağinin altindaki yerde hafif cizik vardi herhalde kargodan olmasi lazim .

defolu üründe olabilir. piyasa fiyatının 200-300 lira altında olduktan sonra tölere edilebilir diye düşünüyorum. sonuçta göz önünde bi yerde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

tek çekim yada havale ile alındığında ucuz gözüküyor amataksite vurunca pahalı internet siteleri... tekcarsi.com'u inceledim, benim almak istediğim ürünler taksitli olunca, dışarda bayideki ile aynı fiyat oluyor. zaman yoksa internet, araştırmak içinzaman varsa dolaşıp bayileri ve tekno marketleri gezmek lazım

aslında bu durum hangi kartı kullandığınızla alakalı.

mesela almak istediğim buzdolabı bosch KGE58AL30N
    EW' fiyatı 1480TL 6 taksit
    Tekçarşı 1460TL 10 taksit ve 2 ay erteleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

3 yil pratik ev.com dan buzfolabi aldim gayet karli oldu.sorunduzca kuruldu ama alt kapağinin altindaki yerde hafif cizik vardi herhalde kargodan olmasi lazim .

defolu üründe olabilir. piyasa fiyatının 200-300 lira altında olduktan sonra tölere edilebilir diye düşünüyorum. sonuçta göz önünde bi yerde değil.

vestel mağzasında 3000 tl idi o sitede 2.403 lira
  • iyi güzel hoş ama güvenilirlikleri konusu asıl sıkıntı olan. sıkıntılar yazılsa, müşteriye bakış açıları, sattıkları ürünün arkasında durup durmadıkları gibi tecrübeler paylaşılsa çok daha faydalı olur bence
  • 2-3 sene önce tekçarşıdan buzdolabı ,çamaşır ve bulaşık makinası aldım.

Nakit alınca kargo ücreti olmasına rağmen 750 tl daha ucuza aldım 3 parçayı.

Ama kapıya gelince kargocular 2. kara ürünleri çıkarmadı.Kahveden hammal tutmak zorunda kaldım.
  • Teknosa'nın kardeş kuruluşuwww.kliksa.com özellikle dönem dönem bazı kartlara %10 puan vermesi ile güzel fiyatlar sağlayabiliyor.
    Ama ürün gamı çok dar,çeşit yok.Yinede bakmakta fayda var ..
  • kliksa ve yeniçarşım Worldpuan kampanyaları kapsamında en az worldpuan tutarı(%10) kadar olmak üzere indirim teklifi verilir, alacağnız ürün tutarını bildirin konuşalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.