Şimdi Ara

Online Check İn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pegasustan online check in yaptım çıktısınıda aldım havaalanına gidince bagajı teslimetmek için check in sırasına mı gireceğim ?
    bagajı iptal etsem direk kapıda bekleyecegim sanırım demi ?

• Aynen öyle bagaj varsa check-in bankosuna gidiyorsun. Bagaj yoksa elinde ki a4 kağıt (boarding pass) ya da telefonda ki kod ile direk kapıya gidebilirsin.
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim iyi uçuşlar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tour Guide

Aynen öyle bagaj varsa check-in bankosuna gidiyorsun. Bagaj yoksa elinde ki a4 kağıt (boarding pass) ya da telefonda ki kod ile direk kapıya gidebilirsin.

Online çekin yaptıysan eşyalarını ever Kontuarlara teslim etmen gerek. Ama pegasusun genelde online çekin kontuarları ayrı oluyor. oraya vermelisin. ki sıra daha az oluyor. fakat bu genelde büyük havaalanlarında geçerli. mesela adana havaalanında böylr bi uygulama yok.
    çıktı alamıyorsan telefona sms veya maille gelen barkodu açıyorsun. onu okutup uçağa biniyorsun kimliğini göstererek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuni. -- 17 Ağustos 2016; 22:19:27 >
  • 2 sıra var. checkin yaptıysan direk bagaj vermeye gidersin. eşyanı içeri alacaksan da hiç gerek yok gelen maildeki barkodla direk uçağa binersin. bi yere ugramana tarttırmana falan gerek yok
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    Hocam yolculugumu yaptım yarın geri donuyorum bu sefer bavulu almıyacagım yanıma sırt cantası alacagım. sırt cantası varken ne yapmam gerekiyor.direkt kapıda mı bekleyecegim? Yoksa kabinlere gidip sırt cantasını bildirecekmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Hocam yolculugumu yaptım yarın geri donuyorum bu sefer bavulu almıyacagım yanıma sırt cantası alacagım. sırt cantası varken ne yapmam gerekiyor.direkt kapıda mı bekleyecegim? Yoksa kabinlere gidip sırt cantasını bildirecekmiyim?

Eğer sıvı kısıtlaması yasaklı madde falan yoksa. Ağırlığı da 8 kg den az ise direk uçağa gidiyorsun. En kötü uçağa binmeden önce taartıyorlar ama genelde bakmıyorlar.
    çekin çıktısı veya telefonda barkotun olması lazım. Eğer yoksa havaalanında pegasusa ait bankamatik gibi makinelerden uçuş kartını alıyorsun.
    İyi yolculuklar
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Direk uçağa binebilirsin yasaklı maddeler varsa zaten kapıda kontrol ediyorlar sıvı,gaz vs vs gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.