Şimdi Ara

Online'da PES ve FİFA'daki son durum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leydenjar

Evet aynen öyle, hangisi online sorunsuz ise onu almayı planlıyorum, çünkü sadece online oynamayı seviyorum. Ben yıllarca PC'de fifa ve pes oynadım. PS3 aldığımda ilk euro 2008 oynamıştım. 1 mbit ile neredeyse hiç lag yaşamadan oynuyordum. Sonra pes 2009 online hiç oynayamadım, berbattı, pes 2010'da ise 100 mbitle fiberle bile çoğu zaman lag yaşadım ya da karşı taraf yaşadı (yabancılar lager olduğum için küfür ediyorlardı)

Sonuç olarak 20 mbit fiber bağlantım var, ping değerlerim genel olarak iyi, en azından ttnet'ten daha iyi... Bu haliyle hangi oyun online'da lagsizse onu oynamak istiyorum. Çünkü oyun mükemmel olsa bile lag varsa işkenceye dönüşüyor...

Cevaplarınız için çok teşekkürler, başka deneyimini paylaşmak isteyen var mı?

Sevgiler & saygılar

dostum ben de de fıber 1024-1024 mevcut ve fıda11(aral game den) da kopma yuzdem %25 ler sevıyesınde ıdı.. oylekı ea ya sıkayet e-maili bıle yazdım (henuz gondermedım )..
    ama su son bır haftadır yaptıgım 8-10 macta 1 tane kopma oldu (bunu bıle arar olmustum anlıcan)..ben de acaba duzeldımı dıye yorumladım..1-2 hafta daha deneyecegım ..
    duzelme yoksa e-maili gonderecegım artık..tabı ne cevap gelır bılınmez...
    saygılar.

• dostum kopma mi yasadin yalnizca lag de var mi?
  • Fifa da lag problemi yaşanma oranı çok çok çok çok az.
    Pes i online probleminden dolayı 2008 den beri almıyorum.Online oynayamadığım bir oyun bana keyif vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.