Bildirim
online fifa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-İkinci el,yada sıfır alabilirsiniz.İkinci el alabilmeniz için origin hesabıyla birlikte almanız gerekiyor.Ayrıca Fifa 14 varken 13'ü almayın sakın.
2-Hayır oynayamazsın.O yüzden o oyunun içinde bulunduğu bir Origin hesabını satın alacaksınız.(ikinci el dediğiniz için)
3-Bu sorunuzun cevabını diğer iki soruda verdiğimi sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaliG- -- 20 Şubat 2014; 16:59:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Por Você
1-İkinci el,yada sıfır alabilirsiniz.İkinci el alabilmeniz için origin hesabıyla birlikte almanız gerekiyor.Ayrıca Fifa 14 varken 13'ü almayın sakın.
2-Hayır oynayamazsın.O yüzden o oyunun içinde bulunduğu bir Origin hesabını satın alacaksınız.(ikinci el dediğiniz için)
3-Bu sorunuzun cevabını diğer iki soruda verdiğimi sanıyorum.
teşekkürler..
origin hesabı dediğiniz şey online kod ya da key numarası ile aynı şeyler midir?
bir de fifa 13 e ben doyamadım..fifa 14 için de olumsuz şeyler duydum.. amaç keyif almaksa eski-yeni önemli değil diye düşünüyorum.sizin fikriniz nedir fifa 14 genel olarak beğenildi mi ? -
Origin;Steam gibi bir program(Yanına bile yaklaşamaz gerçi).Yani bir nevi oyun kütüphanesi.Sizin o programda hesabınız olması lazım Fifa'yı online oynayabilmeniz için.
Beğenende çok beğenmeyende.2013 içinde aynı şey geçerli.Size kalmış tamamen. -
bir oyunun yenisi ciktigi gun eskisi tarih olmustur diretmek sadece zaman kaybi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içinde fifa 13 bulunan origin hesabı satın alırsam orjinal cd de almam gerekiyor mu ? son sorumdu :) -
Hayır. -
quote:
Orijinalden alıntı: xargusx
bir oyunun yenisi ciktigi gun eskisi tarih olmustur diretmek sadece zaman kaybi....
+rep
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X