Şimdi Ara

Online giyim ve elektronik alışverişlerine 100 tl bonus. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk işlem ile ikinci işlem farklı dakikada yansıyor. Yani gece 12'den önce ve sonra yaparsanız 2 işlem geçerli olur. Daha önce de garanti de bu şekilde denemiştim yani olumlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler 75 artı harcama hedefine 30 aldm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TYC olumsuz

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hatta 23.55 ve ertesi günün 00.03 saatine denk getirebilmeme rağmen ilk işlemi provizyon olarak mı artık ne saçmalıkla çekiyorsa ikisini aynı anda yapılmış gibi bankaya yansıttı. Yani ertesi gününe dahil oldu. Tabi ben mesajla gelen 3D şifre ödemesiyle saati ispatladım bankaya puanımı manüel yatırdılar.
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hatta 23.55 ve ertesi günün 00.03 saatine denk getirebilmeme rağmen ilk işlemi provizyon olarak mı artık ne saçmalıkla çekiyorsa ikisini aynı anda yapılmış gibi bankaya yansıttı. Yani ertesi gününe dahil oldu. Tabi ben mesajla gelen 3D şifre ödemesiyle saati ispatladım bankaya puanımı manüel yatırdılar. (Banka işbankası maximum idi)
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada çoklu kart ile ödemede 15 dk ya kadar bekleme süresi var
  • bayramtrn kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hatta 23.55 ve ertesi günün 00.03 saatine denk getirebilmeme rağmen ilk işlemi provizyon olarak mı artık ne saçmalıkla çekiyorsa ikisini aynı anda yapılmış gibi bankaya yansıttı. Yani ertesi gününe dahil oldu. Tabi ben mesajla gelen 3D şifre ödemesiyle her iki işleminde saatini ispatladım bankaya puanımı manüel yatırdılar. (Maximum)
  • 23:58 de ilk kart ı onayladım. 00:02 de ikinci kartı. Ancak malum ürünün fiyatı değişti. Sipariş oluşmadı. 15 dakika sonra ön provizyondaki işlemler iptal olup çekilen tutar iade edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

TYC olumsuz

Kredi kartı mı, Paracard mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talyurt

Ben denedim hatta 23.55 ve ertesi günün 00.03 saatine denk getirebilmeme rağmen ilk işlemi provizyon olarak mı artık ne saçmalıkla çekiyorsa ikisini aynı anda yapılmış gibi bankaya yansıttı. Yani ertesi gününe dahil oldu. Tabi ben mesajla gelen 3D şifre ödemesiyle her iki işleminde saatini ispatladım bankaya puanımı manüel yatırdılar. (Maximum)

Malum üründe ürün fiyatı değiştiği için demek ki risk oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Kredi kartı mı, Paracard mı?

Alıntıları Göster

KK

• quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

TYC olumsuz

cüzdanın posu farklı pos geçiyor ondan olmuyor (posu isimsiz geçiyor ) fakat şöyle bişi denenebilir

normal bir ürün alınca kredi kartı ile param ( giyim aksesuar geçiyor posu )

sonra bu ürünü iptal etseniz ? iptal ederken iadenin cüzdanamı kredi kartınamı iade olacagını soruyor cüzdan hesabı varsa eskiden böyle idi sanırım suan devam ediyormu bilmiyorum bu yöntem denenebilir belki olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.