Bildirim
ONLİNE İNGİLİZCE KURSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba. Adım Serhat. İngilizce konuşturma eğitmeniyim. Kendime ait model olan Proactivenglish ile eğitimler vermekteyim. Bu doğru model ile akılda kalıcı pratik bilgiyi kısa zamanda verim alarak öğrenirsiniz. Bu eğitimi alanların %100'ü başkalarına da tavsiye etmektedir. Proactivenglish: İngilizceyi konuşarak ve anlayarak; pratik bilgiyi kalıcı ve verim alarak öğrenip, konuşma İngilizcesini geliştirme modeli Birebir İngilizce online kurs & Online İngilizce eğitimler & Ücretsiz İngilizce öğrenme İngilizce eğitim materyalleri & İngilizce eğitim videoları ve soruları: 89 adet video ve 93 adet soru.https://www.proactiveenglish.com.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtkycdn -- 28 Mart 2025; 14:50:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cambly tavsiye ederim. Kendim kullanıyordum, faydası oldu baya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X