Şimdi Ara

Online Mafya Oyunları Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
36.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tüm türkçe online mafya oyunlarının listesini tutmaya çalışıyorum.

online mafya oyunları listesi için online mafya oyunları listesi bağlantısına tıklayın.

Sizce neler eksik başka, listede olmayanları söyleyebilirseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 3 Haziran 2014; 22:21:40 >

• Omafya.net

.com ile .net ayrı. Onuda yazarsan iyi olur. Daha sade ve güzel :) Bazı özellikler yok yanlız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

Omafya.net

.com ile .net ayrı. Onuda yazarsan iyi olur. Daha sade ve güzel :) Bazı özellikler yok yanlız.
    Böyle bir araya toplamak güzel fikir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Böyle bir araya toplamak güzel fikir!

Alıntıları Göster
    @Kim Yoo Shin evet omafyada .net ile .com ayırt edicem.

Peki başka var mı listede olmayan online oyun. Bilen varsa lütfen söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandogan

@Kim Yoo Shin evet omafyada .net ile .com ayırt edicem.

Peki başka var mı listede olmayan online oyun. Bilen varsa lütfen söylesin.

Alıntıları Göster
    www.mafyam.co.cc var online mafya oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKMaX

Dostum oyunu inceledim, ama çoğu yer hala ingilizce. Hazır script kullanılmış ve hazır scripti de inceledim

Ama genel olarak güzel bir oyun, oyuncu kitlesi edinirse gideri var.

Bu arada scripte 30 dolar veriyorlarda bir domain mi alamıyorlar oyunun sahibi çok enteresan biri

• quote:

quote:

Dostum oyunu inceledim, ama çoğu yer hala ingilizce. Hazır script kullanılmış ve hazır scripti de inceledim

Bu arada scripte 30 dolar veriyorlarda bir domain mi alamıyorlar oyunun sahibi çok enteresan biri

Alıntıları Göster
    http://mafia.goodgamestudios.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet bunu biliyorum ben bunu denemek için açmıştım o linke bi ara baya üye geldi scripti burda düzenleyip com veya netli domaine geçircem.Ancak domainlerde dolu olduğu için beklemedeyim yani yeni domaininde sorunsuz bir mafyam olması gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

Evet bunu biliyorum ben bunu denemek için açmıştım o linke bi ara baya üye geldi scripti burda düzenleyip com veya netli domaine geçircem.Ancak domainlerde dolu olduğu için beklemedeyim yani yeni domaininde sorunsuz bir mafyam olması gerekiyor

NOD32 uyarı verdi bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarschi

quote:

quote:

quote:

NOD32 uyarı verdi bilgin olsun.

Alıntıları Göster
    co.cc lerin hepsinde veriyor ama sorun yok yani onu söyleyeyim

• quote:

co.cc lerin hepsinde veriyor ama sorun yok yani onu söyleyeyim

Alıntıları Göster
    en kralı bu arkadaslar www.mafiabest.com
  • buyrun arkadaşlar yeni bir mafya oyunu:

www.mafyakur.com
    TheMafiasGame - En Baba Mafya Oyunu - Kaydol
    http://www.mafyakur.com/TheMafiasGame/register/KiNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger5858

buyrun arkadaşlar yeni bir mafya oyunu:

www.mafyakur.com
    TheMafiasGame - En Baba Mafya Oyunu - Kaydol
    http://www.mafyakur.com/TheMafiasGame/register/KiNG
    online mafya oyunu-web tabanlı mafya oyunu
    www.mafyakur.com
    busomafia - En Baba Mafya Oyunu
    http://www.mafyakur.com/busomafia

oyun yeni olduğu için çoğu ülkenin başkanı yok başkan siz olabilirsiniz hastaneler hala satılık kumarhaneler sahipsiz. yeni bir maceraya başlamak için kayıt olun mafyanın kralı olun ilk 100 üyeye
    100.000tl nakit ve 50.000 banka hesabına para verilecektir. yöneticiler ilgili ve her sorununuzla ilgilenir.
    oyun yeni ve rekabet yok ama rekabeti siz başlatabilirsiniz. kayıt olun ve kendinize bir aile kurun siz nekadar çok gelişirseniz bizde oyunu okadar geliştirebiliriz. rütbe atlamak çok basittir çoğu oyunda rütbe(seviye) ilerlemesi orta derecede. biz maximum yaptık binevi PvP server gibi bişey oldu. eğlenceli vakitler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maacger

online mafya oyunu-web tabanlı mafya oyunu
    www.mafyakur.com
    busomafia - En Baba Mafya Oyunu
    http://www.mafyakur.com/busomafia

oyun yeni olduğu için çoğu ülkenin başkanı yok başkan siz olabilirsiniz hastaneler hala satılık kumarhaneler sahipsiz. yeni bir maceraya başlamak için kayıt olun mafyanın kralı olun ilk 100 üyeye
    100.000tl nakit ve 50.000 banka hesabına para verilecektir. yöneticiler ilgili ve her sorununuzla ilgilenir.
    oyun yeni ve rekabet yok ama rekabeti siz başlatabilirsiniz. kayıt olun ve kendinize bir aile kurun siz nekadar çok gelişirseniz bizde oyunu okadar geliştirebiliriz. rütbe atlamak çok basittir çoğu oyunda rütbe(seviye) ilerlemesi orta derecede. biz maximum yaptık binevi PvP server gibi bişey oldu. eğlenceli vakitler diliyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.trmafia.com

• quote:

Orijinalden alıntı: letter16

http://www.trmafia.com

Alıntıları Göster
    http://Mafyam.com web tabanlı Online Mafya Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafyam16 -- 5 Ağustos 2012; 23:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UygurCam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    faydalı liste eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

faydalı liste eline sağlık

Alıntıları Göster
    www.lidermafya.net yeni acıldı son derece gelişmiş bir online mafya oyunu dur. oyuna yeni uye olan herkese paket hediyeler ücretsiz dağıtılmaktadır. seviye puanı saygı puanı gold premium falan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiderMafya0

www.lidermafya.net yeni acıldı son derece gelişmiş bir online mafya oyunu dur. oyuna yeni uye olan herkese paket hediyeler ücretsiz dağıtılmaktadır. seviye puanı saygı puanı gold premium falan .

Alıntıları Göster
    www.turkmafyaoyunu.com her 10. üyeye 1 aylık premium üyelik hediye ediliyor ve oyun içi itemlerin en ucuz olduğu mafya oyunu. Cep telefonu ile alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

www.turkmafyaoyunu.com her 10. üyeye 1 aylık premium üyelik hediye ediliyor ve oyun içi itemlerin en ucuz olduğu mafya oyunu. Cep telefonu ile alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    www.lidermafya.net uye olan herkese 70,000 seviye puanı 5,000 saygı 3,000,000,000 tl para 300,000 mermi 15 günlük gold premıum + 100,000 seviye değerinde promosyon kodu verilmektedir. üstelik hiç bir yerde görmedğiniz suc ve suc çeşitleri yeni seviyeler ile sizlere hizmete sınır tanımıyan bir çalışma göreceksiniz.

www.lidermafya.net een gelişmiş web tabanlı online mafya oyunu dur. program kurmadan ücretsizce bu oyunu oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiderMafya0

www.lidermafya.net uye olan herkese 70,000 seviye puanı 5,000 saygı 3,000,000,000 tl para 300,000 mermi 15 günlük gold premıum + 100,000 seviye değerinde promosyon kodu verilmektedir. üstelik hiç bir yerde görmedğiniz suc ve suc çeşitleri yeni seviyeler ile sizlere hizmete sınır tanımıyan bir çalışma göreceksiniz.

www.lidermafya.net een gelişmiş web tabanlı online mafya oyunu dur. program kurmadan ücretsizce bu oyunu oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    www.sokakceteleri.com bu alanda en kapsamlı en geniş oyundur.

mynet altyapısında sunulmaktadır oynayan herkes bayağı keyif alacaktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.