Şimdi Ara

Online Mobilya Satış Sitesi - Evgör Mobilya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tanıtımı : Online Mobilya Satış Sitesi Evgör Mobilya

EVGÖR Mobilya

Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta…

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı.

Bu güne kadar farklı kurum ve kuruluşlardan çeşitli alanlarda ödüle layık görülen EVGÖR Mobilya’nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü, Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri ile İstanbul Ticaret Odası 6. Başarı Kobi Yarışması Genç Girişimciler Jüri Özel Ödülü bulunuyor.

• güzel siteye benziyor bende evime mobilya ararken internetten siteleri araştırdım istanbulda olanların arasından birini seçip gittim. Yakın bir yerde mağazası vardı bizim eve.pazar günü aldım hanımı gittim.bir ufak sehpayla komidin alacaktık lakin mağazadaki çeşitleri görünce hanım aldırdı da aldırdı. işin özü battık kardeşim. önce bir sehpa takımı derken mağazadan en son çıkarken aşağıdaki takımlardan monoco isimli olanı alıvermişim :)

siz siz olun hanımlarla mağazalara dalmayın zira cebiniz deliniyor aşağıdaki ürünü alalı heralde bir 5-6 ay olmuştur.allahtan sağasağlam ürün çıktı.satanlara teşekkürler.buda linki isteyen gidip görebilir.ürünleri kalitelidir.

http://www.mahirmobilya.net/Modern-Yemek-Odalari_PG9

• Merhaba evgör mobilyayı burada görünce bende başımdan geçen bişeyi yazmak istedim.telekomda çalışmaktayım malum gelir belli.Kendileri bana bir yatak odası takımı sattılar.aslında almak da istemiyordum ama adam ellem etti kullem etti sattı.neyse sonra baktım bir yerden aynı yatak odası daha pahalı acaba bu firma kalite diye kötü ürünmü satıyor.buradan ürün satın alan varmı ,eğer kötüyse geri iade edeceğim.lütfen aşağıdaki verdiğim adresten ürünlere bir bakın.bir kaç arkadaşımda normal dediler bende bu kadar paraya neden normal ürün alayım dedim ve formlarda yazmaya başladım.cevap veren olursa çok sevinirim.not ben mağazadan aldım.

yatak odası takımları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Mobilya Kampanyaları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.