Şimdi Ara

Online Oynların Hepsınde Sıkıntı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bu son cikan guncellemeleri yukluyo galiba isletim sistem win 7 galiba

benımkısını soruyorsan evet hocam eskıden wın7 homebasıc dı sımdı ultımade yukledıım
  • asdasq55 A kullanıcısına yanıt
    Ultimate daha iyi simdi o guncellemeleri yyukle sonra oyunlari bakalim sorun varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Sonucu sıze ozel mesaj olarak atarım tesekkurler :)
    Tamam kardesim

• bilgisayarlar da ilginç cihazlar gerçekten kendi kendine hata oluyor bende de kendi kendine düzeliyor anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

bilgisayarlar da ilginç cihazlar gerçekten kendi kendine hata oluyor bende de kendi kendine düzeliyor anlamadım gitti

Gercekten sanslısın o zaman sen :) Bızde dedıgın gıbı kendı kendıne sorun oluyor
    sen neler çektiğimi bi bilsen ama uğraşmıyorum artık ne hali varsa görsün dedim böyle daha iyi oldu ve düzeldi eski konularıma bi baksan aynı sorunu cekenlerdenim ve senin gibi çözüm de bulamayanlardan
  • quote:

sen neler çektiğimi bi bilsen ama uğraşmıyorum artık ne hali varsa görsün dedim böyle daha iyi oldu ve düzeldi eski konularıma bi baksan aynı sorunu cekenlerdenim ve senin gibi çözüm de bulamayanlardan

Bilgisayarın casper mı :D
    Acer ve packard bell var şuan ikisi de aynı şirketin zaten.
  • quote:

Acer ve packard bell var şuan ikisi de aynı şirketin zaten.

kardesım kıme yaptırmaya gıttıysem casper marka dedımmı sen en basta yapmıssın hatayı dedıler bana sanada o yuzden sordum :D
    yok hocam ya şans işi bence marka farketmiyor ya da takıntılı mıyız her markada problem buluyoruz
  • quote:

Tamam kardesim

ARKADASLAR BUYUK BIR ISRARLA SORUNUM DEVAM EDIYOR COZUM YOLU ONEREN ARKADASLAR VARMI ? (Amd hastası kardesım sorunum devam edıyor formatla bıle gecmedı nedır sence)
    Demekki yazilimsal degil ozaman simdi donanimsal ve kisaca ramden baslayalim ramin sıkıntı cikarma olasiligi ve o mavi ekrran hatasi benimde yasadigim ve gordugum kadariyla ram rami degisin hata gidiyor eger elinde baska ram varsa dene yoksa arkadaslarindan birgunlugune al dene
    O kasada suan takili olan rami cikar o yeni getirdigini dene baktinki hata yok bide cikardigin rami tak 2 kisini birlikde dene boylede hata yoksa ram alip birlikde kullanman

Hata gitmedimi ozaman harddiske gelelim

Harddiskde bad sector olasigina karsin bir tarama yap bisey cikmadimi
    Ozaman bir islem yaptiginda ses yapiyormu tak tak diye ses yapmiyorsa harddiskde sorun yok simdi gelelim

Ekran kartina ekran kartin isiniyorsa fan temizligi yap aksi halde mavi ekran hatalari ve donmalar kacinilmaz hale gelir
    Ben nerden bilecem isinip isinmadigini diye bir soru soracaksin
    Hemen speet fan ile kasanin genel sicakligina bak orda
    Cpu gpu yazar sen gpuya bakacaksin
    Baktin isinmasinda sorun yok
    Simdi
    Eger soyle bir durum soz konusuda olabilir guc kaynagi ekran kartini ve islemcini beslemiyor ve mavi ekran hatasi(1 istimal %5 olarak ) mavi ekran hatasi alirsin yada donmalar yasarsin bunuda soyle anlarsin senin psun kac w yaziyor oma bakarak bize soylemen

Simdi anakarta gecelim anakartda disda sadece bios sifirlama yapilabilir icten ise bazi donanimlarin yerinden oynamasi yada tozdan kaynakli bir sorun vardir

Bios sifirlama ise pc ilk acilisda klavyede del tusuna basarak bios ekranina gelinir genelde mavi ekran olur ( korkulacak durum yok)
    Orda bios defalut ve onun tarzinda yer var zatem hemen sag tarafda gorursun bios defalut diye oraya klavye ile gelip tiklayim sonra tekrar klavyeden f10 tusuna basip kaydedip cikacaksin

Bunlarin hic biri olmadiysa bilki o senin oyun sorunludur ya yeniden indir yada satin aldigin yeri ara sorunu anlat onlar sana yarddimci olur

• quote:

Demekki yazilimsal degil ozaman simdi donanimsal ve kisaca ramden baslayalim ramin sıkıntı cikarma olasiligi ve o mavi ekrran hatasi benimde yasadigim ve gordugum kadariyla ram rami degisin hata gidiyor eger elinde baska ram varsa dene yoksa arkadaslarindan birgunlugune al dene
    O kasada suan takili olan rami cikar o yeni getirdigini dene baktinki hata yok bide cikardigin rami tak 2 kisini birlikde dene boylede hata yoksa ram alip birlikde kullanman

Hata gitmedimi ozaman harddiske gelelim

Harddiskde bad sector olasigina karsin bir tarama yap bisey cikmadimi
    Ozaman bir islem yaptiginda ses yapiyormu tak tak diye ses yapmiyorsa harddiskde sorun yok simdi gelelim

Ekran kartina ekran kartin isiniyorsa fan temizligi yap aksi halde mavi ekran hatalari ve donmalar kacinilmaz hale gelir
    Ben nerden bilecem isinip isinmadigini diye bir soru soracaksin
    Hemen speet fan ile kasanin genel sicakligina bak orda
    Cpu gpu yazar sen gpuya bakacaksin
    Baktin isinmasinda sorun yok
    Simdi
    Eger soyle bir durum soz konusuda olabilir guc kaynagi ekran kartini ve islemcini beslemiyor ve mavi ekran hatasi(1 istimal %5 olarak ) mavi ekran hatasi alirsin yada donmalar yasarsin bunuda soyle anlarsin senin psun kac w yaziyor oma bakarak bize soylemen

Simdi anakarta gecelim anakartda disda sadece bios sifirlama yapilabilir icten ise bazi donanimlarin yerinden oynamasi yada tozdan kaynakli bir sorun vardir

Bios sifirlama ise pc ilk acilisda klavyede del tusuna basarak bios ekranina gelinir genelde mavi ekran olur ( korkulacak durum yok)
    Orda bios defalut ve onun tarzinda yer var zatem hemen sag tarafda gorursun bios defalut diye oraya klavye ile gelip tiklayim sonra tekrar klavyeden f10 tusuna basip kaydedip cikacaksin

Bunlarin hic biri olmadiysa bilki o senin oyun sorunludur ya yeniden indir yada satin aldigin yeri ara sorunu anlat onlar sana yarddimci olur

hay agzına saglık ama bırseyı unuttun benım pc laptoptu :D dıkkatlıce okuyorum laptopdan yapılacak seylerı yapım barı

Sadece psu besleme olayinda yanilmisim laptopda psu batarya ve sarj aleti diger anlatfiklarimin hepsini laptopda uygulayabilirsin sorun olmaz

• Tüm yardım edebılecek ınsanlıga seslenıyorum..

Sorunum hala cozulmedı yalvarırım bır cozum onerısınde bulunun...
    Sıcaklık değerlerini gostermedinizmi yoksa benim göremedim?
    Sıcaklık değerlerini sistem yük altında iken çekip atabilirmisiniz?
    Aklıma başka birşey geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 5 Mayıs 2014; 0:57:13 >
  • sorun devam edıyor...
    Agresifliğe gerek yok.Sorun çözümü istiyorsan daha önce böyle bir şey başıma gelmedi.Başka bir isoyla ya da başka bir Windows sürümü (örneğin Windows 8 yada vista) isosuyla format atmayı deneyebilirsin.Denemekten zarar gelmez.Sonuçları buraya yazabilirsin daha sonra.(sana kalmış.)
  • neyse arkadaslar gerılmeye gerek yok..

Farklı bır ıso ıle format atmayı deneyecegım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.