Şimdi Ara

Online Oyun Hakkında!!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar benim kafamda hep mobil uygulama yapmak vardı ama kısmet olmadı. Şimdi ise silkroad tarzı mobil (Mmorpg oluyor galiba) oyun yaptırmak istiyorum. Ki profesyonel bir oyun olamaz ilk başta. Ama giriş seviyesi bir mmorpg olabilir. Sizce ne kadar'a patlar. (Elimde yaklaşık 100bin var) vede kimlerle nasıl iletişim'e geçerim.Sizlerden fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada 2 büyük firmaya mail attım dönmediler.
    Arkadaşlar kafamdan geçeni yazdım inş. Yanlışımız yoktur varsa da af ola yi forumlar.

Silkroad'a yakın bakıp ve oynadıklarımın arasında tek "Emperor of Chaos" adlı oyun benziyor.

Online Oyun Hakkında!!..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işler gerçekten karışık ve zor. kesinlikle sözleşmeli çalış. böyle bir oyun düşünüyorum yerine tüm detaylarını yazıp o şekilde görüşme yapman daha makul olur. online oyunlar server ve client olarak 2 parçadan oluşur. Türkiyede yapabilecek firmalar olsa da uğraşmak isteyeceklerini sanmam. çünkü çoğu kolay yoldan para kazanmaya alışmış. böyle zor bir işi alacaklarını sanmıyorum. kaldı ki sürekli bug ve geliştirme ihtiyacı olacak. ekip oluşturmanız gerekebilir. aylık sunucu masrafını da gözardı edemeyiz.

mesajım olumsuz ve moral bozucu olarak görülebilir fakat sürekli web projeleri geliştiren biriyim. yazılım bilgim olmadığı için dışardan birileriyle çalışıyorum ve sıkıntı çekmediğim bir iş olmadı bu zamana kadar. ya başlangıçta ya da ilerde sorun çıkıyor. çok şükür bir çoğu tuttu projelerimin fakat oldukça yorucu bir iş olduğunu belirteyim. tavsiyem güvenilir ve fikir desteğinde bulunabilecek bir ortak bulmanızdan yana olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.