Şimdi Ara

ONLİNE OYUN İÇİN MODEM TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE ASUS UN Bİ MODEMİ VAR AMA GÜÇSÜZ.BANA 300 TL CİVARINDA MÜMKÜNSE VATANBİLGİSAYARDA OLAN BİR MODEM TAVSİYESİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ? VATANBİLGİSAYARDA KUPONUM VAR ONU KULLANMAK İSTİYORUM.ARKADAŞTAN AİRTES 5650 Yİ ALDIM DENEDİM GAYET İYİYDİ AMA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİ DE MERAK EDİYORUM.ELBETTE ARANIZDA BU İŞİN ERBABI VARDIR :)

• airties ürünleri mühendisliğin yüz karası ürünlerdir. Vatan Bilgisayardan o bütçeye alabileceğiniz iki ürün var;
    ZYXEL VMG3312
    ASUS DSL-N66U
    Her ikisi de bütün airties ürünlerinden iyidir.

• Sevgili İNUH cevabın için teşekkür ederim.Şuan kuzenimin kullanmadığı airtes 5650 yi kullanıyorum ttnetten vermişler. modem evin bir köşesinde dolabın üzerinde duruyor.evin diğer köşesinde fazla çekmiyor.Ama şöyle bir durum da var ; 2 kişi video izlerken 2 kişi de rahat bir şekilde online oyun oynayabiliyor.Ben de Asus 12NE var dı o modemde video izlersen kimse oyun oynayamazdı.yani 5650 güçlü ama kısa mesafeli bir modem gibi geldi ve Vatanbilgisayardaki arkadaş da ZYXEL VMG3312 bu modemi göstermişti.şimdi kafam karıştı fiyat olarak çok da bir fark yok aslında.Bilemedim :)
  • router deseydin bunu önericektim :D
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rt-ac87u-600mbps-1734mbps-dual-bant-kablosuz-ac-router.html
    routerların aventadoru :)
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Cengiz kardeş sen bu zyxel modemi kullanıyormusun.Yani neye dayanarak zyxel dedin.Bir de burada başka bir sayfada herkes airtes 5650 yı tercih etmiş.Bullx kardeş o makina beni aşar :)
  • benim arkadaşım kullanıyor geçen de başka bir arkadaşımda aldı ikisi de gayet memnun ürünlerden yani bir sıkıntısını görmedim. başka bir konuda da yazmıştım 30 mt nin üstünde mesafemiz var ama bizim eve kadar geliyor sinyali zaten internettende araştırırsan görebilirsin cihaz gayet başarılı bende alıcam ama maaşımı bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil oyun önerisi lazım ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Kaliteli chipset (broadcom bcm63168) kullaniyor ve stabil bir cihaz oldugu icin :) ayrica hic isinmiyor.

5650, Zyxel vmg-8924 ile ayni chipsete sahip. vmg-8924 450- 500 tl, dusunun artik

Bu chipset muhabbetini vatanbilgisayarda çalışan arkadaşım da anlatmıştı.5650 nin chipseti zyxel den daha kuvvetli demişti.Benim kafam tam bu noktada karıştı zaten :)
  • Açıkçası alacağım cihaz kuvvetli olmalı.Bizim sokağın alt yapısı çok berbat.Dandik modemlerle ancak 1 bilgisayar iş yapabiliyor.Ama modem kaliteli olursa 4 kişi ister video izlesin ister oyun oynasın çok fazla sıkıntı yapmıyor.Benim denediğim kaliteli modem 5650 nin 1. versiyonları dik olanlardan.Ama şuanda almayı düşündüğüm modem ise yatay olan V2 ler.Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.