Merhaba arkadaşlar 3 kişi ps5 ile oynayabileceğimiz güzel grafikli ve uzun sürecek bir oyun arıyoruz. RPG de olabilir, co-op oynanan senaryolu oyunlar da olabilir. Fikir ve önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Şuana kadar beraber oynadığımız oyunlar Dead island 2 Far cry 5 Division Ghost recon Bunların dışında önerebileceğiniz ne var? mesela Elder Scrolls Online önerir misiniz ? |
Online oyun önerisi
-
-
Remnant 2 , Space Marine 2 , Outriders
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef hala aradığım oyunu bulabilmiş değilim :(
-
Gta Online.
Soygun yaparsınız, göreve girer para kasarsınız vs. Kıyamet Vurgununa değinmiyorum bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ps5 in popüler online fps oyunu var mı nedir acaba (bf 2042 oynuyorum acayip sarıyor) bilmediğim için soruyorum, serverların dolu olduğu
Eso çok komplike bir oyundur hocam, karakteri şekillendirmek, dungeon, trial vb içerikleri tamamlamak için sağlam zaman ayırmak gerekir.
Red Dead Redemption 2 online tarafı içerik olarak çok zengin ve çok keyifli, tavsiye ederim.
Borderlands 3
Diablo 4
Helldivers 2
New World: Aeternum
Sea of Thieves
Fallout 76
No Man's Sky
Hepsi kendi türünde başarılı ve ekiple oynanabilecek güzel oyunlar.
Cod Black Ops 6 son çıkan oyun hocam, şuan en popüleri budur.
yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben bu ara division 2 ye başladım 2 arkadaşımla birlikte. Şu an daha 37 levelim güzel gidiyor. Ama şiz önerilerinizi yazmaya devam edin tabi iyi birşeyler denk gelirse göz atalım :)
No mans sky uzun zamandır aklımda. Ama sürekli kendini genişleten evren biraz korkutuyor. Artık çok mu gerideyiz, millet çok mu ilerledi oyunda? Ne dersin başlamalı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet ile işiniz yok hocam, ekiple girip kafanıza göre takılabilirsiniz.
O zaman denemeye değer kanka indiriyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X