Bakın strateji arıyorum ama şunlarla gelmeyin bana değişik olsun lütfen... Travian , KlanSavaşları, İkariam, Krallıklar, Oligapoli, Ogame, ŞehirlerSavasi vs...
TÜRKÇE OLURSA ÇOK SEVİNİRİM BAĞIMLILIK YAPSIN İSTİYORUM
Malesef öle 1 oyun yok... Olursa banada bir pm atılırsa sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: RichardDawkins
Malesef öle 1 oyun yok... Olursa banada bir pm atılırsa sevinirim..
Zıpır senin için biraz araştırdım ama bende senin istemediklerin dışında bir oyun bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: White Cluster
Zıpır senin için biraz araştırdım ama bende senin istemediklerin dışında bir oyun bulamadım
Alıntıları Göster
hmm ilginiz için teşekkürler ... ama oyun yapımcılarına seslerniyorum böyle bir oyun açılcaksa ilk bnm haberin olucak
quote:
Orijinalden alıntı: | ZıPıR |
hmm ilginiz için teşekkürler ... ama oyun yapımcılarına seslerniyorum böyle bir oyun açılcaksa ilk bnm haberin olucak
Alıntıları Göster
Pokemon Heaven projemi bitirince şöyle bir proje yapmayı düşünüyorum:
Çiftçi RPG(Strateji sayılır)
Herkesin kendisine ait bir çiftliği olacak.Marketten çeşitli sebze, meyve tohumları alıp yetiştirecek.Diğer oyuncularla ortak olma imkanı olabilecek.Sebze,meyve yetiştirmek dışında inek,tavuk gibi hayvanlardan da gelir elde edilecek..Bunun gibi özellikler düşünüyorum.
Harvest Moon duyan yada oynayan vardır belki.SNES oyunudur ,bu oyundan esinlenerek ileride yapmayı düşünüyorum.Zevkli bir oyun olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: FM.
Pokemon Heaven projemi bitirince şöyle bir proje yapmayı düşünüyorum:
Çiftçi RPG(Strateji sayılır)
Herkesin kendisine ait bir çiftliği olacak.Marketten çeşitli sebze, meyve tohumları alıp yetiştirecek.Diğer oyuncularla ortak olma imkanı olabilecek.Sebze,meyve yetiştirmek dışında inek,tavuk gibi hayvanlardan da gelir elde edilecek..Bunun gibi özellikler düşünüyorum.
Harvest Moon duyan yada oynayan vardır belki.SNES oyunudur ,bu oyundan esinlenerek ileride yapmayı düşünüyorum.Zevkli bir oyun olabilir.
Harvest Moon Çok Harika Bir Oyun Bence.. Domatezz Ekçem ..
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
Harvest Moon Çok Harika Bir Oyun Bence.. Domatezz Ekçem ..
Alıntıları Göster
Böyle bir oyun çıkarsa pm almak isterim..
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Böyle bir oyun çıkarsa pm almak isterim..
Alıntıları Göster
@Phortakal&Lucario
Sizde harvestmooncusunuz
Önceden oynamıştım bayağı.Ama save dosyam silindi
quote:
Orijinalden alıntı: FM.
@Phortakal&Lucario
Sizde harvestmooncusunuz
Önceden oynamıştım bayağı.Ama save dosyam silindi
Alıntıları Göster
Popmundo
Ya da futbolcup olabilir.Popmundo yu tavsiye ederim biraz sabır gerektirir.Benim bugün oyundaki 264. günüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık
Popmundo
Ya da futbolcup olabilir.Popmundo yu tavsiye ederim biraz sabır gerektirir.Benim bugün oyundaki 264. günüm.
Alıntıları Göster
madeniyeti tavsiye ederim türk yapımı güzel strateji oyunuwww.madeniyet.com
quote:
Orijinalden alıntı: dangershark
madeniyeti tavsiye ederim türk yapımı güzel strateji oyunuwww.madeniyet.com
Alıntıları Göster
Palantisi bir dene
quote:
Orijinalden alıntı: Setunfayks
Palantisi bir dene
Alıntıları Göster
popmundoda en büyük çetenin lideriydim swatlar öldürdü futbolcup oynuyorum ama ben sizden strateji savaş istiyordum ? neyse feyyaz bnce onun yerine güzel bi strateji savaş yap yea
quote:
Orijinalden alıntı: | ZıPıR |
popmundoda en büyük çetenin lideriydim swatlar öldürdü futbolcup oynuyorum ama ben sizden strateji savaş istiyordum ? neyse feyyaz bnce onun yerine güzel bi strateji savaş yap yea
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: | ZıPıR |
İmkanı yok ya yıldırım yemişsindir ya da biri 9mm ile vurmuştur. Swatlar sadece evini bastığında seni yaralayabilir (çok düşük bi miktar sağlık düşer) onun dışında öldürmesi mümkün değildir.
İmkanı yok ya yıldırım yemişsindir ya da biri 9mm ile vurmuştur. Swatlar sadece evini bastığında seni yaralayabilir (çok düşük bi miktar sağlık düşer) onun dışında öldürmesi mümkün değildir.