Şimdi Ara

ONLİNE OYUN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın strateji arıyorum ama şunlarla gelmeyin bana değişik olsun lütfen...
    Travian , KlanSavaşları, İkariam, Krallıklar, Oligapoli, Ogame, ŞehirlerSavasi vs...

TÜRKÇE OLURSA ÇOK SEVİNİRİM BAĞIMLILIK YAPSIN İSTİYORUM

• Malesef öle 1 oyun yok... Olursa banada bir pm atılırsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Malesef öle 1 oyun yok... Olursa banada bir pm atılırsa sevinirim..
    Zıpır senin için biraz araştırdım ama bende senin istemediklerin dışında bir oyun bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Zıpır senin için biraz araştırdım ama bende senin istemediklerin dışında bir oyun bulamadım

Alıntıları Göster
    hmm ilginiz için teşekkürler ...
    ama oyun yapımcılarına seslerniyorum böyle bir oyun açılcaksa ilk bnm haberin olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: | ZıPıR |

hmm ilginiz için teşekkürler ...
    ama oyun yapımcılarına seslerniyorum böyle bir oyun açılcaksa ilk bnm haberin olucak

Alıntıları Göster
    Pokemon Heaven projemi bitirince şöyle bir proje yapmayı düşünüyorum:

Çiftçi RPG(Strateji sayılır)

Herkesin kendisine ait bir çiftliği olacak.Marketten çeşitli sebze, meyve tohumları alıp yetiştirecek.Diğer oyuncularla ortak olma imkanı olabilecek.Sebze,meyve yetiştirmek dışında inek,tavuk gibi hayvanlardan da gelir elde edilecek..Bunun gibi özellikler düşünüyorum.

Harvest Moon duyan yada oynayan vardır belki.SNES oyunudur ,bu oyundan esinlenerek ileride yapmayı düşünüyorum.Zevkli bir oyun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FM.

Pokemon Heaven projemi bitirince şöyle bir proje yapmayı düşünüyorum:

Çiftçi RPG(Strateji sayılır)

Herkesin kendisine ait bir çiftliği olacak.Marketten çeşitli sebze, meyve tohumları alıp yetiştirecek.Diğer oyuncularla ortak olma imkanı olabilecek.Sebze,meyve yetiştirmek dışında inek,tavuk gibi hayvanlardan da gelir elde edilecek..Bunun gibi özellikler düşünüyorum.

Harvest Moon duyan yada oynayan vardır belki.SNES oyunudur ,bu oyundan esinlenerek ileride yapmayı düşünüyorum.Zevkli bir oyun olabilir.

Alıntıları Göster
    Omafya tam sana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Omafya tam sana göre

Alıntıları Göster
    feyyaz dsye yeni harvest moon çıktı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

feyyaz dsye yeni harvest moon çıktı!

Alıntıları Göster
    Harvest Moon Çok Harika Bir Oyun Bence.. Domatezz Ekçem ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Harvest Moon Çok Harika Bir Oyun Bence.. Domatezz Ekçem ..

Alıntıları Göster
    Böyle bir oyun çıkarsa pm almak isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Böyle bir oyun çıkarsa pm almak isterim..

Alıntıları Göster
    @Phortakal&Lucario

Sizde harvestmooncusunuz

Önceden oynamıştım bayağı.Ama save dosyam silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FM.

@Phortakal&Lucario

Sizde harvestmooncusunuz

Önceden oynamıştım bayağı.Ama save dosyam silindi

Alıntıları Göster
    Popmundo

Ya da futbolcup olabilir.Popmundo yu tavsiye ederim biraz sabır gerektirir.Benim bugün oyundaki 264. günüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık

Popmundo

Ya da futbolcup olabilir.Popmundo yu tavsiye ederim biraz sabır gerektirir.Benim bugün oyundaki 264. günüm.

Alıntıları Göster
    madeniyeti tavsiye ederim türk yapımı güzel strateji oyunuwww.madeniyet.com

• quote:

Orijinalden alıntı: dangershark

madeniyeti tavsiye ederim türk yapımı güzel strateji oyunuwww.madeniyet.com

Alıntıları Göster
    Palantisi bir dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Palantisi bir dene

Alıntıları Göster
    popmundoda en büyük çetenin lideriydim swatlar öldürdü futbolcup oynuyorum ama ben sizden strateji savaş istiyordum ? neyse feyyaz bnce onun yerine güzel bi strateji savaş yap yea

• quote:

popmundoda en büyük çetenin lideriydim swatlar öldürdü futbolcup oynuyorum ama ben sizden strateji savaş istiyordum ? neyse feyyaz bnce onun yerine güzel bi strateji savaş yap yea

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: | ZıPıR |

İmkanı yok ya yıldırım yemişsindir ya da biri 9mm ile vurmuştur. Swatlar sadece evini bastığında seni yaralayabilir (çok düşük bi miktar sağlık düşer) onun dışında öldürmesi mümkün değildir.

Soruna gelicek olursak PALANTİS 'i deneyebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

quote:

Orjinalden alıntı: | ZıPıR |

İmkanı yok ya yıldırım yemişsindir ya da biri 9mm ile vurmuştur. Swatlar sadece evini bastığında seni yaralayabilir (çok düşük bi miktar sağlık düşer) onun dışında öldürmesi mümkün değildir.

Soruna gelicek olursak PALANTİS 'i deneyebilirsin...

Alıntıları Göster
    başkasımı öldürdü beni palantisede nası üye olcam bi sölesenize her seferinde deniorum olmuyo

• quote:

başkasımı öldürdü beni palantisede nası üye olcam bi sölesenize her seferinde deniorum olmuyo

Alıntıları Göster
    fallen sword iyi baya yaratık öldürünce item alıyorsun çok çeşitli quest time yaratık alan vs var

http://www.fallensword.com/?ref=2242522

bu benim referans linkim bu linkten girip arkadaşlar siz geliştikçe bana çeşitli puanlar veriyor onun için o arkadaşlara elimden gelen yardımı yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: masajah_rataj

fallen sword iyi baya yaratık öldürünce item alıyorsun çok çeşitli quest time yaratık alan vs var

bu benim referans linkim bu linkten girip arkadaşlar siz geliştikçe bana çeşitli puanlar veriyor onun için o arkadaşlara elimden gelen yardımı yaparım

Alıntıları Göster
    Dark Orbit

• quote:

Orijinalden alıntı: masajah_rataj

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: masajah_rataj

Bu oyun İngilizce sanırım.

Arkadaş Türkçe istemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Palantisi bir dene

Alıntıları Göster
    OFM oyna ama onda sürekli online olmaya gerek yok.

bence sürekli online olup oynayabilecegin bir oyun istiyorsan pc oyunlarını sec. cok vakit gecirebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.