Şimdi Ara

Online Oyun ZARARLARI___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle mrb herkese yeni üyeyim_konuya geçelm:
    simdi size bi kac örnek sayacam ve cözümlarinide ekleyecegim eminimki hepiniz aaa evet haikaten öyle oluyor diye düsüneceksiniz.

1. tuvalet ihtiyacı hissetmemek
    2. asırı sinirli haller
    3. sismanlamak
    4. wc ihtiyacını karsılarken zorlanmak sindirmede hazımsızlık cekmek
    5. genel bir rahatsızlık a-sosyal olmak

evet arkadaslar genel olarak 5 adet sorunumuz var elimizde ve cözümler sorunların icinde aranır.

peki hem online oyun oynayıp hemde a-sosyal olmamak mümkünmüdür?
    elbette mümkündür!

gelelim cözümlare

PC basındasınız oyun oynuyorsunuz yani kafanız mesgul dogal olarak bazı seyleri hissetmiyorsunuz tuvalete gitmek esnemek vs.
    arkadaslar esnemek stresi yüzde 85 oranında ortadan kaldırır hic esneyesiniz yoksa bile yarım saatte bir esnemek icin kendinizi zorlayın cünkü aslında esnemek istiyorsunuz ama farkında degilsiniz esnemenin düsünce ve ruh rahatlıgı konusunda birinci sırada oldugunu bilmenizi isterim.

tuvalet ihtiyacı hissetmemizin nedeni yukarda anlattıgım gibi oyunla mesgul olan kafanız ve hareketsiz bedeninizdir cünkü dogal olarak hareket etmeyince saaatlerce pc basında oturunca sindirim sistemi yeterli olarak sindirimini yapamıyor buna birde oyun heyacanı eklenince iyice sorun artıyor hazımsızlık ve wc problemi problemini asmanız o kadar kolayki

oturdugunuz saldalyede dizlerinizi birlestirip uzaklastırın yani V seklinde bunu sürekli yapmaya calısın alıstırın kendinizi cok gecmeden bu yöntemin size tuvaletinin geldigini hatırlattıgını hazımsızlık sorunu ortadan kaldırdıgını dahası oyundan baska seyler düsüne bildirdigini göreceksiniz.

son olarak a-sosyal olmaktan bahsedelim.

nedir bu a-sosyal psikoloji dilinde anti-sosyal yani iletimsiz insan demektir toplum ıdısı yasar.
    peki ne oluyorda sizler toplum dısı oluyorsunuz.
    Gayet basit bu oyunu sadece lvl atlamak PvP yapmak..gb şeyler sizleri inanılmaz bir oyun dadanmasına itiyor deli gibi kasmak ve kasmak daha cok zengin olmak.Mesela Knight ta cz denilen ırkların kapıstıgı yer var eglenceli heyecanlı sizleri lvl ve plerin hırsından uzak tutacak olan arenalar var yada bos aktviteleri bunları düsünün arkadaslar hep birlikte horoz keserken nasılda egleniyoruz degilmi oyunun asıl amacıda eglence degilmidir ?

son olarak arkadaslar size söylediklerimi yapınca bir sevgiliniz olgunu onu özlediginizi farkedeceksiniz online oyunlar sadece bir oyundur deyip kesip atmıyorum bu oyunu oynayalım arkadaslar ama bunun bir eglence olgunu hic unutmayalım

hepinize iyi oyunlar arkadaslar ve size bir sır daha vereyim eger bu oyun bahsedildigi gibi sevenlerin arasını acıyorsa o zaman neden ben bu oyunu oynarken aileme arkadaşlarıma sevgililerime:Dyeterince cıkıp dolasamıyoruz diyerekten kavga ediyorum o derece olsaydı ben bu yüzden kavga edermiydim iyi eglenceler
    _ALINTIDIR_
    Bazı düzeltmeler yaptım bazı yerlerde

• onun için bot kullanın a-sosyal olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

onun için bot kullanın a-sosyal olmayın
    SpR FikiR
  • YiP!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlobelFun

YiP!!
    saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakimikurin

saol

Alıntıları Göster
    Ne demq her zamn
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlobelFun
    V seklinde bunu sürekli yapmaya calısın alıstırın kendinizi

Allah korusun !..
    En son bunu yaptıgımda bana PKK lı demişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Allah korusun !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Allah korusun !..
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Allah korusun !..

o ne ya ne V si oyle bişey yazan yok ben görmedim

• bot a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirtil354 -- 2 Mayıs 2008; 16:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirtil354

bot a

quote:

Orjinalden alıntı: tirtil354

bot a

• quote:

Orijinalden alıntı: king_master

quote:

Orjinalden alıntı: tirtil354

bot a

Alıntıları Göster
    3.şişmanlamak / Ben yemek bile yemiyodum bu oyunu oynarken.

Bıraktım kafam rahat! Arkadaşlarıma daha çok vakit ayırabiliyorum.

Bırakmayı herkese tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrappy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Aynen
    Ben de pc başındayken yani sro oynarken yani oynadığım zamanlarda yemek falan yemiyodum
    Eskiden arklarımla zaman geçiremioyudum geçiştiriyodum şimdi sroyu bıraktım hep arklarla birlikteyim
    yani sro ister istemez botla olsa bile insanı az da olsa asosyal yapıyo bu bi gerçek kimse inkar edemez

• quote:

Alıntıları Göster
    Evt bende önceden oynarken yemek ihtiyacı hissetmiyodum sora bunu anlayınca çok iyi anlamıştım bu oyunların yan etkilerini

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

2. asırı sinirli haller

Gayet güzel tespit ben bunlardan şu 2sini çok sık yaşardım, zar zor girdikten sonra dc olmak yokmu çok sinirlenirdim.Hep tuvalete eve biri gelince giderdim, çünkü o esnada oyunun başından kalkıp kapıya giderdim.Öte yandan a-sosyal olma, şişmanlama gibi şeyler olmadı Allaha şükür sporumu yapıyorum ve gayet iyi bir vücudum var.Ekonomik yönüde var, aylık silkroada harcanılıcak parayı emin olun çok daha iyi oyunlara harcayabilirsiniz örnek WoW, örnek AoC ( aslında daha tam olarak çıkmadı fiyat konusunda bir mevzu yok, ama 30 gb oyun para istemezse ayıp olur).Ayrıca o parayla kız arkadaşınızla yemeğe gidersiniz sinemaya gidersiniz yada başka şeyler yaparsınız ben bıraktım mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Mayıs 2008; 17:46:20 >

• Herkese tşklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

quote:

2. asırı sinirli haller

Gayet güzel tespit ben bunlardan şu 2sini çok sık yaşardım, zar zor girdikten sonra dc olmak yokmu çok sinirlenirdim.Hep tuvalete eve biri gelince giderdim, çünkü o esnada oyunun başından kalkıp kapıya giderdim.Öte yandan a-sosyal olma, şişmanlama gibi şeyler olmadı Allaha şükür sporumu yapıyorum ve gayet iyi bir vücudum var.Ekonomik yönüde var, aylık silkroada harcanılıcak parayı emin olun çok daha iyi oyunlara harcayabilirsiniz örnek WoW, örnek AoC ( aslında daha tam olarak çıkmadı fiyat konusunda bir mevzu yok, ama 30 gb oyun para istemezse ayıp olur).Ayrıca o parayla kız arkadaşınızla yemeğe gidersiniz sinemaya gidersiniz yada başka şeyler yaparsınız ben bıraktım mutluyum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

2. asırı sinirli haller

tuvalet ihtiyacı olmuo ama sonra bilgisiyar oynamadığın zmn 1 saat çıkmıosun

• quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

2. asırı sinirli haller

tuvalet ihtiyacı olmuo ama sonra bilgisiyar oynamadığın zmn 1 saat çıkmıosun

Alıntıları Göster
    bağımlı olmayın yeter.aslında sroya tekte girilebilse bir sürü öneri sıralıycam ama ne işe yarar.oyunu açıyorsun şansın varsa 1 2 3 4 5 deneyişte giriyorsun iyi kötü.ama şansın yoksa 1 saat bile sürebiliyor girmek.oyuna girememe problemi ciddi bir problem.joymax gerekeni yapmalı çocukların,gençlerin gelecekleriyle oynuyor,farkında olarak ya da olmadan.NOKTA.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX

bağımlı olmayın yeter.aslında sroya tekte girilebilse bir sürü öneri sıralıycam ama ne işe yarar.oyunu açıyorsun şansın varsa 1 2 3 4 5 deneyişte giriyorsun iyi kötü.ama şansın yoksa 1 saat bile sürebiliyor girmek.oyuna girememe problemi ciddi bir problem.joymax gerekeni yapmalı çocukların,gençlerin gelecekleriyle oynuyor,farkında olarak ya da olmadan.NOKTA.

Alıntıları Göster
    quote:

hepinize iyi oyunlar arkadaslar ve size bir sır daha vereyim eger bu oyun bahsedildigi gibi sevenlerin arasını acıyorsa o zaman neden ben bu oyunu oynarken aileme arkadaşlarıma sevgililerime:Dyeterince cıkıp dolasamıyoruz diyerekten kavga ediyorum o derece olsaydı ben bu yüzden kavga edermiydim

Hepsini anladım da burayı kaç defa okudum ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

quote:

hepinize iyi oyunlar arkadaslar ve size bir sır daha vereyim eger bu oyun bahsedildigi gibi sevenlerin arasını acıyorsa o zaman neden ben bu oyunu oynarken aileme arkadaşlarıma sevgililerime:Dyeterince cıkıp dolasamıyoruz diyerekten kavga ediyorum o derece olsaydı ben bu yüzden kavga edermiydim

Alıntıları Göster
    o kadar bağımlı olmasaydım kavga edermiydim
    quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.