Şimdi Ara

Online OyunLar için Modem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar konu açmamak için bu konuyu hortlatayım dedim :)
    Online oyun için tavsiye edeceğiniz modem marka modeli var mıdır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Airties 5650 , eski modemi güncelleyecem diye pert ettim bizde airties'den en pahalısını almak zorunda kaldık fiberi destekleyen tek model buydu ^^ ama çok beğendim hatta pingim 20 düştü nasıl oldu bilmiyorum ama oldu ve port açarkende hiç sorun yaşamışıyorum eskiden port açtırmazdı lanet modem . Bir çokta özellik var ama ben port açar dmz açar işime bakarım okadar ^^ .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 13 Mart 2014; 17:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Airties 5650 , eski modemi güncelleyecem diye pert ettim bizde airties'den en pahalısını almak zorunda kaldık fiberi destekleyen tek model buydu ^^ ama çok beğendim hatta pingim 20 düştü nasıl oldu bilmiyorum ama oldu ve port açarkende hiç sorun yaşamışıyorum eskiden port açtırmazdı lanet modem . Bir çokta özellik var ama ben port açar dmz açar işime bakarım okadar ^^ .

Benim bağlantı tipim adsl. 8 mbit bağlantı var. Hız anlamında sıkıntım yok aslında ping değerim de gayet iyi. Fakat modemim arızalandı yenisini alacam , ne alsam diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ttnet in upload hizinin dusuk olmasi
    Bence tek basina eve cik 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    airties air5650 benim de kullandığım modem. ADSL , VDSL , Fiber hatlarda da çalışıyor. Tavsiye ederim. Torrent özelliği de çok kullanışlı.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/air-5650-300-mbps-airties-modem-en-ucuz-fiyatlari,37332.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.