Şimdi Ara

Online oyunlarda yaşlandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu bi ticaret olarak gör sıkılmazsın.. ben gibi.. yap sat müteahit gibi
  • Bende pendik te oturuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

%99 seni tanıom
    ismin ne bende pendikteyim
    nerde oturuon?
    quote:

Orjinalden alıntı: Crisps_Lee

yaş 10-11

içimde bi heyecan war çocuk olmanın serbestligini yaşıyorum istedigim gibi şaçmalıyorum hopluyorum zıplıyorum okulda sıraları duvarlara atıyorum psikopat bi çocukluk yaşadım beslenme çantasını kafama takarak yakışıklı oldugumu sanıyorum deli dolu bi çocukluk hayat umrumda diil hayat nedir bilmiyorum

yaş 11-12

knight online ile tanıştıgım yaşlar içim kıpır kıpır kazıklanıyorum soyuluyorum eziliyorum oyunda p** lik yapıyorum kendi yaşıtlarımla çok iyi anlaşıyorum online oyunun verdigi haz son derecede süper zevk alıyorum okulda hep knighti düşünüyorum nasıl bi char yappsam diye planlar yapıyorum kalbim hep heyecan içinde oyunun en çok haz verdigi dönemi yaşıyorum

yaş 12-13

knightla silkroad arası mekik dokuyorum clanlara girip arkadaşlıklar kuruyorum sanki aklım daha yerinde artık kazıklanmıyorum ve iyi charlar yapabiliyorum ve birisi bana donanimhaberi önerdi bir çok kez banlandım her seferinde dedimki yaşım büyüsün olgunlaşıyım belki öyle kendimi kabul ettirebilirim bunun olgunluguna ermiştim oyundan aldıgım ilk heyecan hırsa büründü artık 30 level charlar beni kesmiyodu 60 lıklar istiyodum

yaş 13-14

oyun dünyasında en başarılı oldugum yıllar hero onlinede oyun 3. cüsü oldum 100 level bi charım üstü full donanimliydi statlari tamamen benim eserimdi çok sağlam bi buildi wardı ortam süperdi KOCAAYAK AsYouWish turk lady Powerofyarma kızlı erkekli takılıyoduk bende yaşımı 17 olarak gösteriyodum millete oyun öğretiyodum sonra tayfa gitti kocaayakla tek başına kaldık kocaayak 29 yaşında bi abiydi çok iyi anlaşıyoduk beni olgun davranışlarıyla hayran bırakıyodu

yaş 14-15

kendimi öylesine dinledigim muzik olan rape werdim undergraundu söktüm partilere gittim rapi öğrenmiştim millete kolpasın diye gider yapıyodum liseye başlamıştım samet diye bi arkadaşım çok sıkı rapçiydi akc yi tanıyodu pendikte rap kentinde oturuyodu online oyun eskisi kadar zevkle oynayamıyodum sıkıla sıkıla oynamaya başladım bıkkınlık geldi online oyunu artık hayatım gibi benimsemiyodum

yaş 16

akc ile tanıştım akc ye girmek üzereyim ıstırap(cihan) rape(demir) imp vezirle takılıyorum pendiki geziyorum artık eve gelme saatlerim kışın sekizi buluyo ve şaçımda beyaz oldugunu fark ettim oyun olarak cabal online oynuyorum oda zevkine oyun başında böylece yaşlandık

• quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

oyunu bi ticaret olarak gör sıkılmazsın.. ben gibi.. yap sat müteahit gibi

yapabilirsen satacan o da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

BEN SİZİN DERS NOTLARINI ÇOK MERAK ETTİM
    HERALDE OKUYUP BÜYÜK ADAM OLMAK GİBİ DERDİNİZ YOK
    BEN BU REZİL OYUNDAN KENDİMİ KURTARDIM.
    ALLAH SİZİDE KURTARSIN.
    ÖSS DE ÇUVALLAMAYIN SONRA DIŞARDA KOCA BİR DÜNYA VAR

valal üniyi kazandık tıngır mıngır oyun moyun okuyozz allahtan cevre bilinçli oyunun başında bırakmıyolar dersler kalıyo falam ayagına günde 2 saat ders gerisi dünya yani öle takılıp kalmıyozz sonuçta dışarda koca bi yaşam var degilmi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo_c4

quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

oyunu bi ticaret olarak gör sıkılmazsın.. ben gibi.. yap sat müteahit gibi

yapabilirsen satacan o da var

bak oda çok güzel yap sat yap sat kazandıkça ego tatmini aslında bu oyunları egomuzu tatmin etmek için oynuoruzz çünkü karşındaki senin yüzünü görmüyo ve sen istedigini yapabiliyposun hayvansı dürtülerini doyurabiliyosun sadece S.. yok oyuında yakında öole bi şeylerde yaparlarsa şaşmam doğrusu :)

• ona yaslandık demek deil daha normal yaslardasın benımde yas 20 beyaz sac bulunuo sro pc iş hayaıtm var
  • rap mi ?
    adını bile söyleyemiyorum
    video kaydı gibi hızlı müzik

Gelsen biz seni rammstein fanı yapalım

uyurken reise reise seeman reise dinlersin

Bende Pendik'in merkezinde oturuom Cep.inaması oraya yakın yerdeyim
    sen hangi cafeye takılıon?
    quote:

ben küçükyalıda oturuyorum ama pendikde takılıyoz samet pendikte oturuyo sen akc yi tanıyomusun bu arada beni tanırsın ünlü banlanan adamım Logan_Lectra Anti_Ceza sonra RappeR90 sonra DragonL ve bir çok sınırsız banlı hesap bana ait eğer pendikte oturuyosan ve rap dinliyosan akc ile tanıştırabilirim seni msn ni özelden gönder istersen

• 16 yaşındayım ve yaşlandım diosun Allah aşkına bu oyunu 40-50 yaşında adamlar oynuo eğer onlar yazsalardı bu yazı en aşşa 10 sf olr du
  • küçük joey moruk sen bana fotonu göster bide özelden msn ni ver seni rapçi yapalım ben sana 1 adım atarım geriye kalan adımlar senindir çünkü banada 1 adım attılar olmadı partiye gelirsin akc yi dinlersin
  • beni rap çi yapman için kafama silah yada boynuma bıçak dayaman lazım
    geri adımlarda benim
    quote:

küçük joey moruk sen bana fotonu göster bide özelden msn ni ver seni rapçi yapalım ben sana 1 adım atarım geriye kalan adımlar senindir çünkü banada 1 adım attılar olmadı partiye gelirsin akc yi dinlersin
  • yoruma açıgım
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

beni rap çi yapman için kafama silah yada boynuma bıçak dayaman lazım
    geri adımlarda benim
    quote:

küçük joey moruk sen bana fotonu göster bide özelden msn ni ver seni rapçi yapalım ben sana 1 adım atarım geriye kalan adımlar senindir çünkü banada 1 adım attılar olmadı partiye gelirsin akc yi dinlersin

Adam safkan Rammsteinci, adamı Heavy Metal bile dinletemioruz, siz nasıl rap dinletceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.