Şimdi Ara

Online pokémon oyunu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık net ancak biraz daha detay vereyim. Web tabanlı olmayan tıpkı Wow, Silkroad Online, Knight Online ya da en basitinden Metin 2 gibi bilgisayara indirerek oynayabileceğim bir online pokemon oyunu arıyorum. Konu hakkında detaylı bilgim yok ama Sro ya da Ko da ki gibi private server değil varsa eğer resmi bir server arıyorum. Yardımlarınız ve önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

• aynen bende arıyorum.varsa bilen yazarsa çok makbule geçer.
  • 56 kişi okumuş bilgisi olan hiç kimse yok mu ?
  • cunki boyle pokemon oyunu yok

pokemon oyunları cok kalite olması cok risk nintendo kapatıyor o kadar emek boşa
  • Evet bende meraktan geçenlerde arastırdım fakat öyle bir oyun bulunmuyor suan. Eskiden vardi hepsi kapatilmis olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belegurth -- 8 Eylül 2014; 2:38:43 >
  • Nintendo'nun da mı böyle bir oyunu yok ?
  • Online güzel bir yapım olsa keşke bence resmen iyi bir kitleye hitap edebilecek bir oyun ama oyun tarzı felan önemli.Aslında şu nintendonun gameboyda oynan versiyonunun online halini değişiklikler getirerek yazılım olarak güzel birşey yapsalar , web tabanlı değil.Hem güncelleme verirler ara sıra hemde herkes bianda yüklenir oyuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.