Şimdi Ara

Online Pokemon Oyunu PokemonCraft - Gerçek MMORPG - Türk Yapımı - 102 Farklı Harita (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
44.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu davranışınız bana süper fikir verdi. benim yeni oyun aynen pokemon tarzında oldugu için en uygun bölüm pokemon bölümü. yönetime bir mesaj atayım izin için
  • Sen rahat ol biz kapattırırız oyun gerçek pokémonlara göre çizilmiyor ve buna pokémon'a çok benziyor diyorsun. Son olarak nokta işaretini süs diye mi kullanıyorsun ?
  • Yönetim de izin verecekti zaten.Şuan bu konunun burada durması hata.
  • Evet fail olmuş bu konu aynı yaşayan ölü gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Konuyu Diğer Web Bazlı oyunlara taşımanızı öneririm.Burada mutlaka kapatılacaktır.

bu konu pokemon ile alakalı
    yeni konu açacam yeni oyun için

Yeni konu açacaktın heralde

• bir zamanlar pokemon craft adında bir oyun vardı . Bu oyun sürekli gelişti . Fakat bir gün Nintendo adında bir şirket 'pokemon bize ait , bu site kapatılacak ' dedi ve oyun kapandı . Site değişip aynen devam edilseydi 1-2 ay sonra tekrar kapanıcaktı . Ve bir çok kişinin aklına gelmiyen bir şey oldu , yeni harita , eşya ve canavarlarla yepyeni bir oyun cıktı . Fakat bazı kötü çalışanlar yüzünden oyun geç açılmak zorunda kaldı . Buna çok sinirlenen oyuncular sırf birilerinden sinirlerlini çıkarmak için sudan sebeplerden isyan çıkarmaya başladılar. Bunu gören oyunun sahibi haklı olduklarını söylemekten başka bir şey yapmadı . Bir süre sesler durdu ama sonra tekrar başladı ...
    Edit:oyunun pokemon la alakası oyunun kökeninin pokemona dayalı olması ve henüz oyun tam olarak açılmadığı için yeni bir konu açmakta anlamsız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar pokémoncraft diye oyun vardı. Ne zaman ? Bir zaman artık bitti. Gelişti ? Yeni pokémonları ekledik abi ne istiyorsun daha. Fakat bir gün pokémonun gerçek sahibi kapatıyorum elveda deme bana ... Sitenin devam etme hakkı yoktu. Çünkü : Mario'nun hakkı bile 3'tü. Aklımıza gelmeyen bir oyun geldi sözde 500$ verip ama bana vermedim diyip yeni haritalar ve pokémon ile alakası olmayan mutasyon geçirmiş hayvanlar. Buna çok sinirlenen oyuncular yok aslında CeFurkan adlı reklamcının utanmadan , söyledikleri yalanlar yüzünden bu onurlu oyuncular sonuna kadar bu bölümü korudular. Bunu gören oyunun sahibi yalanlarının ortaya çıktığı için bir şey yapmadı doğrulamaktan başka.

Not : Oyun pokémon ile alakası yok ben o oyunda pokémon diye bir kelime geçmiyor. Geçse dahi pokémon olamaz. Bu oyunlar köken ile ilgisi yoktur. Bir şey'i bilmeden gelip buraya mesaj atan şahıslara gıcık oluyorum.

Bu mesajda hiçbir şahısa hakaret edilmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oalio

bir zamanlar pokemon craft adında bir oyun vardı . Bu oyun sürekli gelişti . Fakat bir gün Nintendo adında bir şirket 'pokemon bize ait , bu site kapatılacak ' dedi ve oyun kapandı . Site değişip aynen devam edilseydi 1-2 ay sonra tekrar kapanıcaktı . Ve bir çok kişinin aklına gelmiyen bir şey oldu , yeni harita , eşya ve canavarlarla yepyeni bir oyun cıktı . Fakat bazı kötü çalışanlar yüzünden oyun geç açılmak zorunda kaldı . Buna çok sinirlenen oyuncular sırf birilerinden sinirlerlini çıkarmak için sudan sebeplerden isyan çıkarmaya başladılar. Bunu gören oyunun sahibi haklı olduklarını söylemekten başka bir şey yapmadı . Bir süre sesler durdu ama sonra tekrar başladı ...
    Edit:oyunun pokemon la alakası oyunun kökeninin pokemona dayalı olması ve henüz oyun tam olarak açılmadığı için yeni bir konu açmakta anlamsız .

Anlamsız değil kardeşim.

Ben tarayıcımın adres çubuğunawww.pokemoncraft.com yazdığım zaman açılan site Pokémonlar alakasızsa sözkonusu bu sitenin kapatılması gerekir.Değiştirmeseydi tamam ama değişmiş artık.Bu bölümde işi olmaz.

• Şişe kapakları ile ilgili pokémon oyunu kuracağım ismi Kapakcraft.com olucak bu kapakları türklerini renklerinden anlyacaksını bu mavi kaya türü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 14 Temmuz 2011; 21:12:28 >
  • rizeli haklısın oyunun kökenle alakası olmaz . Fakat şöyle bir durum var pokemon craft kapandı pokemondan alakasız bir oyun açıldı ama eski pokemon hesapları alpha sürüm bittiği gibi devam edilicekMİŞ . Yeni konu açılsaymış daha iyi olurmuş ama açılmadı . Alpha sürüm bittiğinde o açmasa başkası açardı yeni konuyu.
    Edit: mavi kapak su olsun kayadan dahaçok yakışır. Adıda waterkapak olsun gelişimide pumpkapak adında damacana kapağı olsun (oneri)
  • Furkan'ı uçurmuşlar.
  • Kapak oyunu sadece sulu bir şakaydı.

Pokémoncraft'ta olan hesaplar zorunlu olarak yeni Oyuna geçmesi lazımdı zaten eğer geçmesiydi CeFurkan'ın kulakları çınlardı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.