Bildirim
online satış
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.baskuda.com siteden hiç alışveriş yapmadım ama güvenli geldi oyun satışı da var bir bak istersen -
www.weblebi.com
www.oynasana.com
www.gittigidiyor.com -
www.sendit.com
Ben bu adresten guild wars alıyorum siparişimi verdim. Bu adreste hep oyun dvd falan satıyorlar. Genelde sorun cıkmıyor. Yani bikaç kişi forumlarda yazmıs siparişim elime gelmedi diye ama o verilen adresten ya da postacının inisiyatifinden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca gonderilen mallar ulasma garantisi altında imiş. Bir kişi de siparişim ulaşmayınca bedava tekrar istedim ve yeniden gonderdiler ücret talep etmeden demiş. Falan filan... Bi gir bak derim. -
quote:
Orijinalinden alıntı: deserteagle
www.sendit.com
Ben bu adresten guild wars alıyorum siparişimi verdim. Bu adreste hep oyun dvd falan satıyorlar. Genelde sorun cıkmıyor. Yani bikaç kişi forumlarda yazmıs siparişim elime gelmedi diye ama o verilen adresten ya da postacının inisiyatifinden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca gonderilen mallar ulasma garantisi altında imiş. Bir kişi de siparişim ulaşmayınca bedava tekrar istedim ve yeniden gonderdiler ücret talep etmeden demiş. Falan filan... Bi gir bak derim.
ne kadar surede siparis eline ulasıyor???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X