Şimdi Ara

Online satışta en iyi firma HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis returned

valla ben gigatekin bir newegg gibi olmasını isterim hakediyorlar.

+1
  • hocam gigatekten daha ucuzunu görmedim.ancak taksit seçenekleri felaket.2 aya bile 15 ytl fark alıyorlar. güvenliği ise forumdaki arkadaşların yazdıklarına göre türkiye standartlarının üstünde sayabiliriz....tabi diğer firmalara göre....
  • gigatek ve mavibilgisayar da hiç sorun yaşamadım. ama hepsibuarada.com dan sayısız sorun yaşadım ve yaşadılar.
  • gigatek ve
    gold

diyorsunuz yani
  • gigatek dostum...
    Adamlar iyi iş yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops

Arkadaşım genel ağdan alışveriş bence yapma. Türkiyede bu işin güvenilirliği bence hiç yok.

+1 ama illada alıcam diyorsan gigatek
  • ben pc nin yarısnı gigatek ten yarısnı maviden aldım.söliceğim tek şey gigatek mukemmel adamlar ertesi gun yolladılar.asıl önemli olan ben gigatekten bi cdwriter combo aldım meğer stokta yokmuş adamlar aradılar hemen bu stokta yok başka marka istermisniz diye bende iptal ettirdim ve hemen geldi.mavi ye gelince mavi yi beğenmedim diyebilirim gigatek e göre.
    1. stokta göründüğü halde ellerinde olmayan malzemeler war.
    2.ben aldığımda 5+1 sitemi almıştım stokta war diyordu.sonra gigatekten malzemler geldi tabi ben pc yi toplamak için bekliyorum.yok 4 gun oldu daha maviden ses yok en son ben aradım dedim ne oldu.istediğiniz 5+1 in gelmesini bekliyoruz diye bi yanıt aldım.bende iptal ettirdim tabi.

son olarak anakartı(epox 9npaj) aldığım sıralar hiç biyerde yoktu.türkiyede yok şu an stoklarda diyordu herkes.en son baya bi araştırdım karizmashop diye biyer buldum ordan aldım.gece sipariş vermiş 23:00 gibi ertesi gün öğlen elimdeydi..ben sakaryada oturuyorum bu arada.

bunlar benim başımdan geçen online alışverişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiCo -- 12 Temmuz 2005, 19:37:58 >

• Mavi iyidir sağlamdır..
  • BUNU İLK SENDEN DUYDUM ABİ NE KADAR GÜVENİLİR ?

quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

http://www.karizmashop.com
  • hepsiburada.com tam kazık.Söylemesi ayıp onların bir kazığını yemiştim de.Ben ideefixe.com'dan alış veriş yapıyorum.
  • gigatek ile yaptığım alışverişlerde bi sorun yaşamadım.Memnunum
    Gold pc ile yaptığım alışveriştede bi sorun yaşamadım.
    Forumda okuduğum kadarıyle sorun ürün arıza yaptığı zaman çıkıyormuş.Başıma böyle bir olay gelmediği için yorum yapamıyorum.
  • karizmashoptan bende alışveriş yaptım.Yaklaşık 2 yıldır.Hiçbir sorun çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: apletcanouse

BUNU İLK SENDEN DUYDUM ABİ NE KADAR GÜVENİLİR ?

quote:

Zaten adamlar yamuk yapamazlar kaç yıllık şirket ve yerleri var kadıkoyde sorun olursa gidersin benım siparişim 'de bir problem olmustu mail atmıstım 5 dk sonra telefon açtılar ve hallettiler bu gibi hizmetleri çok güzel..

• çok memnumum sizde deneyin çok profesyoneller.bilhassa sony ürünlerihttp://www.btdepo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amac22 -- 18 Temmuz 2005, 22:14:33 >
  • www.firebal.net derim ama ürün kısıtlı..yalnızca overclock,güç kaynaa ve fan gibi ürünleri var.. bi de extreme bişiyler var ama ilgileniyolar yani..

bi de bi sarıyolar yolladıklarını hiç açılmiicakmış gibi..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: apletcanouse

BUNU İLK SENDEN DUYDUM ABİ NE KADAR GÜVENİLİR ?

quote:

Zaten adamlar yamuk yapamazlar kaç yıllık şirket ve yerleri var kadıkoyde sorun olursa gidersin benım siparişim 'de bir problem olmustu mail atmıstım 5 dk sonra telefon açtılar ve hallettiler bu gibi hizmetleri çok güzel..

Normalde İstanbul'da oldğumdan gidip karizma bilgisayardan alıyorum.Ama Geçen sene askerdeyken kaç kişiye de online olarak bilgisayar aldık.
    Kesinlikle güvenilir.

• Ben hepsiburda,vatanbilgisayar sitelerinden alışveriş yaptım ve bi sorun yaşamadım ;)
  • Satış ve satış sonrası destekte en iyi :

baskuda
    mavi bilgisayar ...

herşey satana kadar , sattıktan sonra "vur müşterinin kıçına tekmeyi" firmaları : hepsiburada , dijitalcenter
  • BU DOĞRU MU ?

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

Satış ve satış sonrası destekte en iyi :

baskuda
    mavi bilgisayar ...

herşey satana kadar , sattıktan sonra "vur müşterinin kıçına tekmeyi" firmaları : hepsiburada , dijitalcenter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.