Şimdi Ara

Onlive (Geleceğin PC'leride böyle olabilirmi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ha ayrıca bilgisayarda yaptığımız şeylerin dışında(oyun,internet,film,...vs) bilgisayarın kendisi de ayrı bir hobi(bkz. forum.donanimhaber.com )... Yani bu keyiften/hobiden de kolay kolay vazgeçileceğini zannetmiyorum ki daha mouse+klavye bağımlılığı konusu,...vs var. PS3, XBOX360 gibi konsollara rakip olarak yaratılmış bu OnLive kanımca ama gene de "PC ve Konsol" kavramları varken bir de "Konsol görünümlü PC + PAD" kavramı kolay kolay kabul görecek gibi gelmiyor bana...
  • ben bu sistemin olmayacağını zaten en baştan söylemiştim (en azından fps gibi hızlı oyunlarda)

bizim gibi fps 30'a bile indiğinde rahatsız olan progamer'lar için kesinlikle imkansız. Aradaki gecikme süresi herşeyi bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ben bu sistemin olmayacağını zaten en baştan söylemiştim (en azından fps gibi hızlı oyunlarda)

bizim gibi fps 30'a bile indiğinde rahatsız olan progamer'lar için kesinlikle imkansız. Aradaki gecikme süresi herşeyi bitirir.

omg a progamer..
  • masaüstümü seviyorum
  • Sistem güzel ama online oyunlarda bile yüksek pingler olduktan sonra bu sistem türkiyede zor oturur.Bir de görüntü ve ses iletecek.Düşünemiyorum!
    1.5 Mbit internetle de anca sims filan oynarsınız online.FPS kesinlikle oynanamaz.

Bana kalırsa bu sistem anca Fiber internetle işe yarayabilir.Fiber optik internette veriler ışıkla iletildiğinden ping çok azmış sanırım.Ama denemediğim için bilmiyorum.Çevremde sadece bir arkadaşım kullanıyor o da kız.Gidip de "Modern Warfare 2'de ortalama pingin kaç" gibi bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 14 Mart 2010; 12:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ben bu sistemin olmayacağını zaten en baştan söylemiştim (en azından fps gibi hızlı oyunlarda)

omg a progamer..

pardon yanlış söyledim;

hardcore gamer...

pro olunca oyundan para falan kazanmak lazım alamına geliyor sanırım...

• eğer gelişime açıksa ki teknoloji sürekli gelişiyor mükemmel bi fikir. ne bilelim yarın bir gün şu ping sorunları velan minimuma indirilir ve fps'lerde de iyi bi netice alınırsa bu sistem çok tutar. sonuçta gidip sistem upgrade etmeden veya konsol almadan (alıp alıp 3k verdirmeden) daha mantıklı ve iyi bi sistem. sonuç olarak teoride iyi ama pratikte de iyi olursa bu onlive olayı çok tutar.
  • fikir güzel ama türkiyedeki pinglerle imkanız olur oynamak, en azından 50ms falan olacakki oynanabilirliği olsun.
  • Bu Steve Perlman'ı canlı sunumda sıkıştırdılar sorularla, bir kaç noktayı açık etmek zorunda kaldı. Nasıl oluyor dediler, sunucu görüntüyü sıkıştırıp gönderiyor, senin anlık komutlarınla etkileşimi gerçekleştiriyor dedi. Görüntüyü sıkıştırırken gecikme olmuyor mu dediler, kullandığımız bu yeni sıkıştırma algoritmalarıyla gecikme yok gibi dedi. Sunucuyu sordular, deneme sisteminde kurulan sunucu sistemi 50km yarı çaptaki kullanıcılara gecikme hissi olmaksızın oyun heyecanı yaşatıyormuş. 50km nedir böyle büyük çaplı reklamın yapıldığı bir olayda? Hikaye...
  • Ayrıca canlı sunumda bu sunucularda bildiğimiz ekran kartı gibi donanımlardan yüzlercesinin(belki de) beraber işletileceğini ve bu çapta siparişlerde fiyatların biraz daha ucuz olduğunu söyledi ise de adam en üst tecrübeyi vaat ettiğini söylemiyor, her dönem en üst seviye veya orta seviye sunucu donanımı kullanıcaz gibi hiçbir bağlayıcı söz de sarfetmemiş. Orta seviyeden daha üst görüntü bulmak iyimser.
  • Her ülkeye veya bölge bölge ayrı server'lar kurulursa ve fiber internet yaygınşırsa olabilir.Şimdiki zamanın net hızlarını düşünerek yorum yapmamak gerekir.
    Kafama takılan başka bi soru ise , oyun yapımcılarının işine gelmeyecek bir durum olması.Kimse oyun almayacak aylık 20 - 30 lira ödeyip Onlive sayesinde istedigi tüm oyunları oynayacak ? Onlive yapımcı şirketin oyun yapımcılarına iyi bir ödeme yapması gerekir sanırım.
    Bu sistem tutarsa donanımhaber çalışanlarının yeni bir işe koyulmaları gerekir
  • haziran geçti noldu bu sistem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.