bu arada yukardaki yazılarda şöyle bir şey dikkatimi çekti
TELEFONU YENİDEN KEŞFEDECEK: "Apple telefonu yeniden keşfedecek" sloganıyla tanıtılan iPhone pazara GSM operatörü Cingular Wireless ile girecek. Özellikle dizaynıyla dikkat çekmesi beklenen iPhone’a sahip olmak için 599 dolara varan oranlarda bedel ödemeyi gözden çıkartmak bile yeterli olmayacak. Ayrıca, Cingular Wireless ile iki yıllık abonelik anlaşması yapılması da şart koşulacak.
türkiyede böyle bir şart koşmaları mümkün mü sizce?
eğer partner bulabilirse (Vodafone Avrupa partneri olmaya çok yakın) koyabilir...Eğer türkiyede partner bulmazsa sim kilitsiz olarak piyasaya sürebilir...Çünkü apple türkiyede son 2,5 senede inanılmaz bir satış grafiği yakaladı...Böyle bir pazarı bırakmak istemeyecektir...
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
bu arada yukardaki yazılarda şöyle bir şey dikkatimi çekti
TELEFONU YENİDEN KEŞFEDECEK: "Apple telefonu yeniden keşfedecek" sloganıyla tanıtılan iPhone pazara GSM operatörü Cingular Wireless ile girecek. Özellikle dizaynıyla dikkat çekmesi beklenen iPhone’a sahip olmak için 599 dolara varan oranlarda bedel ödemeyi gözden çıkartmak bile yeterli olmayacak. Ayrıca, Cingular Wireless ile iki yıllık abonelik anlaşması yapılması da şart koşulacak.
türkiyede böyle bir şart koşmaları mümkün mü sizce?
eğer partner bulabilirse (Vodafone Avrupa partneri olmaya çok yakın) koyabilir...Eğer türkiyede partner bulmazsa sim kilitsiz olarak piyasaya sürebilir...Çünkü apple türkiyede son 2,5 senede inanılmaz bir satış grafiği yakaladı...Böyle bir pazarı bırakmak istemeyecektir...
Evet. Olursa Vodafone ile irtibata geçerler sanırım. Ama ikinci dediğin ihtimal de olabilir shady hocam.Türkiye büyük bir pazar
Turkıyede goz ardı edılemeyecek kadar genc nufus var.Fakat bu telefonu alabılecek zengınlıkte genc nufus ne kadar o bılınmez .Antalyadakı 500 tl lık mal ıstanbula 2-2.5 ytl ye gelıyorsa Amerıkada kı 500 dolar buraya gelınce ne kadar olur Allah bılır
quote:
Orjinalden alıntı: ATALUCY
Turkıyede goz ardı edılemeyecek kadar genc nufus var.Fakat bu telefonu alabılecek zengınlıkte genc nufus ne kadar o bılınmez .Antalyadakı 500 tl lık mal ıstanbula 2-2.5 ytl ye gelıyorsa Amerıkada kı 500 dolar buraya gelınce ne kadar olur Allah bılır
Apple'ın ürünlerinin türkiye fiyatı amerika'daki fiyatının euro hali+20 euro daha...
iPod ve Mac'lerde bu böyle....iPhone'da da böyle olacaktır...
3G lısansı ıle beraber ulkeye yenı operatorler gırecegı duyumunu aldım.Bunu son derece desteklıyorum.Rekabet arttıkca konusma fıyatları ucuzlayacaktır.Artık tekelden bıktım yaaa.elektrık+su+ kapıcı=telefon faturası. Avea ve telsım bıraz daha guclendıkten sonra turkcellın fıyatları da ucuzladı.Abone kaybetme korkusundan tabııı.yok o cell bu cell aslında hepsı kandırmaca ve cogu 3-4 aylık kampanyalar 120 dk lık konusma paketıyle dk. 150 kurus dıyolar ya ucretlendırmeler dakıkalık 5 sn ıle 50 sn aynı fıyat I-phone hakkındakı goruslerım olumlu fakat operatorlerın apple ıle bır anlasma yaparak bu popularıtesını kullanacagını dusunuyorum.ıns kullanmazlar
TURKIYE APPLE YETKILILERI TELEFONUN GELIS FIYATININ 1500 $ DAN AZ OLMAYACAGINI SOYLEMIS(CHIP)
quote:
Orjinalden alıntı: ATALUCY
TURKIYE APPLE YETKILILERI TELEFONUN GELIS FIYATININ 1500 $ DAN AZ OLMAYACAGINI SOYLEMIS(CHIP)
biraz yavaş sallansınlar...Daha apple'ın türkiyede hangi para birimi üzerinden satış yaptığını bilmiyorlar...Bu yüzden inanmayın.... +Ben bilkom'la görüştüm daha telefonla ilgili hiçbirşey netleşmemiş + bu sadece türkiye için geçerli değil avrupada buna dahilmiş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme