Şimdi Ara

Only Tristana Ranked Günlüğüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tristina free elo güvenin bana, ben @Michael Scofield. güven ban güven sılver5 im güven güvennnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

Tristina free elo güvenin bana, ben @Michael Scofield. güven ban güven sılver5 im güven güvennnnnnnnnnnn

Kardeş ben challengerım da demedim farmım iyi proyum falan da demedim kendi çapımda oynadığım maçları paylaşıyorum böyle konuşmanın gereği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

kolay gelsin.tris metadan düşene kadar iyi şanslar

metadan düşünce nolcaq qnq ? Lcs de alınmıyor diye almicakmı adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

free elo olmaktan çıkacak.şu anki tank solotoplar gibi.
    ayrıca metayı lcs belirlemiyor haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ilk yenilgimi aldim beyler kata smurfmus tek atti herkese

• quote:

quote:

quote:

Tris nolduda metaya girdi peki qnq ?

Ben s3 de başladım oyuna trisin oynanmadığı bir zaman bilmiyorum.Metayı lcs belirliyor resmen.

LCS de ne alınsa op qnq alalım yapıyorlar.Yıllarca yüzüne bakılmayan leblanc bir kere turnuvalarda picklendi diye insta ban oldu.

Gollda bile lb alınca küfür yerdim ben.

Kısaca yok metaymı yok şuymuş yok buymuş hikaye.

Bir champı oynarsın yada oynamassın olay bu.Yok metaymış yok şuymuş hikaye bunlar.

LCSde ne görürseniz alın adınıda meta koyun ok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tris nolduda metaya girdi peki qnq ?

Ben s3 de başladım oyuna trisin oynanmadığı bir zaman bilmiyorum.Metayı lcs belirliyor resmen.

LCS de ne alınsa op qnq alalım yapıyorlar.Yıllarca yüzüne bakılmayan leblanc bir kere turnuvalarda picklendi diye insta ban oldu.

Gollda bile lb alınca küfür yerdim ben.

Kısaca yok metaymı yok şuymuş yok buymuş hikaye.

Bir champı oynarsın yada oynamassın olay bu.Yok metaymış yok şuymuş hikaye bunlar.

LCSde ne görürseniz alın adınıda meta koyun ok.

sezon 2'de başladım.adc olarak sürekli ezreal-graves-corki üçlüsü alınırdı.asyalılar tris oynamaya başlayınca lcs kopya çekti.

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    KDA yani Skor/Ölüm/Asist oranın güzel. Ölüm oranını biraz daha düşürebilirsin mesela bi maçta 12 kere ölmüşsün ama olabilir maçtan maça değişiklik gösterebilir belki oyun başında karşıda fed adam olur sonradan çevirirsiniz vs. bunlar değişebilir. O yüzden KDA oranını beğendim. Farmın az, Tristana ile belli itemleri çıktıktan sonra E'nin pasifi ve Q'nun verdiği attack speed ile çok rahat wave pushlarsın bunun üzerine çalış, YouTube'dan birkaç yayın izle farmdan düşmemek için. Yaz mesela Doublelift Tristana diye çıkar eski stream videoları falan onlara bak. Onun dışında bu şekilde devam edersen bence çıkarsın oradan bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

KDA yani Skor/Ölüm/Asist oranın güzel. Ölüm oranını biraz daha düşürebilirsin mesela bi maçta 12 kere ölmüşsün ama olabilir maçtan maça değişiklik gösterebilir belki oyun başında karşıda fed adam olur sonradan çevirirsiniz vs. bunlar değişebilir. O yüzden KDA oranını beğendim. Farmın az, Tristana ile belli itemleri çıktıktan sonra E'nin pasifi ve Q'nun verdiği attack speed ile çok rahat wave pushlarsın bunun üzerine çalış, YouTube'dan birkaç yayın izle farmdan düşmemek için. Yaz mesela Doublelift Tristana diye çıkar eski stream videoları falan onlara bak. Onun dışında bu şekilde devam edersen bence çıkarsın oradan bol şans.

Farmim az onu gelistirmeye calisicam hocam sagolun yorumunuz icin

• Arkadaşlar adc sal diyen arkadaşın ısrarları sonucu top lane'de try oynadım ilk kanı verdim ama daha sonra durmadan koridoru ittirip farm yaptım sonra 1 team fight yapıp kazandık. Bu arada win lose kötüydü düzelmeye başladı artık 13-14 yerine 18 20 puan geliyor
     Only Tristana Ranked Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 25 Ağustos 2014; 12:42:51 >
  • Benim arkadaşımın 500 maçlık tristiana oyunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

Benim arkadaşımın 500 maçlık tristiana oyunu var

O kadar oynarsam sıkılırdım herhalde
  • Arkadaşlar master mid yapıp ap kasıcam diyen dirilt durugörü alan sup nida yüzünden quit attım 3 puan gitti birazdan giricem gümüş çok rezil bir ligmiş bunu anladım
  • Takipteyim, killeri lane demi veriyorsun yoksa mid-late game demi? Ölüm sayın bence biraz fazla son maçlarda kendini başkaları için riske atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Takipteyim, killeri lane demi veriyorsun yoksa mid-late game demi? Ölüm sayın bence biraz fazla son maçlarda kendini başkaları için riske atma.

Laneden 6 1 falan cikiyorum mesrla triple atiyorum tf kazaniyoruz quadra olsun diye kovalayip oluyorum falan

• Takip iyi gidiyorsun
  • Bu el de baska bir bot pre vardi ben topta jax oynadim biraz gerideydik ama apc ve adc focuslanmamla maci kazandik ss alamiyorum mobildeyim

• Arkadaşlar 12 lp geliyor durmadan çıkamıyorum bu ligden son 9 maç 6 win ama çıkılmıyor nedense win lose kötü herhalde. Bu da son maçımın görüntüsü
  • Gümüş 4 serilerindeyim ilk maçı kazandım bu da son maçlarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.