V1, şimdiden kutuplarda Gröland kadar bir kısım erdi deniliyor. Yanlış/yanıltıcı bilgi mi?
hayır doğru bilgi.
Eğer doğru bilgi ise kutuplar eriyor demektir.
Gelecekte geliştirilecek yeni arıtma ve damıtma sistemleriyle su sorununun ortadan kalkacağını düşünüyorum...Dünyanın 4/3 ü su...bu suyu uygun şekilde arıtıp damıtırsan içilebilir hale gelecektir...
Listede olmayan bizi bekleyen bir eksikliği de yazalım. Türkiye'nin görmezden geldiği Güneydoğu ve Ortadoğu sorunları...
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
V1, şimdiden kutuplarda Gröland kadar bir kısım erdi deniliyor. Yanlış/yanıltıcı bilgi mi?
Ya doğrudur. Fakat çok abartılıyor. Bunu demeye çalışıyorum :)
quote:
Listede önemli bir eksik var; dinler savaşı...
kesinlikle katılıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
Gelecekte geliştirilecek yeni arıtma ve damıtma sistemleriyle su sorununun ortadan kalkacağını düşünüyorum...Dünyanın 4/3 ü su...bu suyu uygun şekilde arıtıp damıtırsan içilebilir hale gelecektir...
ancak bu su arıtma sistemi cok masrflı bir iş.
İnsanlığın başına gelen hemen her şey güç isteği ve para yüzünden başına gelmiştir bana kalırsa.Bu nedenle pek bir farklılık olacağını sanmam 21. YY'da.
quote:
Orjinalden alıntı: udkursun
İnsanlığın başına gelen hemen her şey güç isteği ve para yüzünden başına gelmiştir bana kalırsa.Bu nedenle pek bir farklılık olacağını sanmam 21. YY'da.
su anda savaşlara bakarsak bir artış görüyoruz.buda güç ve isteğin arttıgının daha çok mala sahip olmanın göstergesi deilmidir ??
quote:
Orjinalden alıntı: V1
quote:
Ya doğrudur. Fakat çok abartılıyor. Bunu demeye çalışıyorum :)
Abartılan nedir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme