Şimdi Ara

ONYX Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mod İşinde Yeniyim Bu İlk Mod Projem Ama Çevremden Aldığım Görüşler Olumlu İnşallah Beğenirsiniz Şuan İçin Birçok Eksik Var Lütfen Sizde Fikirlerinizi Paylaşın

Birde Boya Bittiği İçin Boya İşlemi Yarım Kaldı En Kısa Zamanda Oda Tamamlanacak

Bu Arada Resimde Gördüğünüz Plexi yi 2 ytl ye aldım Esenler - Güngören civarı oturanlar Adresini Vereblirim

Plexi Montajı Sırasında Resim Çekemedim Ama Sonrasında Buna Benzedi

ONYX Mod

Plexi yi Silikon İle Yapıştırdığımdan Bazı Yerlerde Silikonlar Taştı Onları Temizledim

ONYX Mod

Daha Sonra Boyama İşine Başladım Boya Olarak Akçalı Florasan Yeşil Kullandım

ONYX Mod

ONYX Mod

ONYX Mod

ONYX Mod

ONYX Mod

ONYX Mod

ONYX Mod

Boyama İşlemi Tamamen Bittiğinde Resimleri Eklicem

• Kaliteli bir işçilik olduğu söylenemez ama olsun bir ilk için güzel
  • boyama yaparken anakartı çıkartmanı tavsiye ediyorum
    işi yaparken zorlanmassın yani
    kolay gelsin devamını bekliyoruz
  • Tebrik ederim işçilik kötü olsada zamanla iyileşir çok problem değil mühim olan başlamak..

Anakartı çıkarmadan boyama yapma cesaretin için ayrıca tebrik ediyorum.

Katotların açma kapama anahtarını oraya nasıl sabitledin? Sırf onun yüzünden sistemi götürüyordum kısa devre yaptı anahtarın arkasındaki iletken koruyucu silikondan sıyrılıp kasaya temas etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakidoruk -- 29 Eylül 2008; 20:06:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Tebrik ederim işçilik kötü olsada zamanla iyileşir çok problem değil mühim olan başlamak..

Anakartı çıkarmadan boyama yapma cesaretin için ayrıca tebrik ediyorum.

Katotların açma kapama anahtarını oraya nasıl sabitledin? Sırf onun yüzünden sistemi götürüyordum kısa devre yaptı anahtarın arkasındaki iletken koruyucu silikondan sıyrılıp kasaya temas etmişti.

bencede iyi cesaret.
    İşçilik kötü ama sen beğendiysen sıkıntı yok güle güle kullan

• Ewet İlk Modum Olduğundan Heyecanıma Verin Açma Kapama Düğmesini Sabitlemek Kolay Olmadı En Son Çareyi Psı Slotlarının Arasındaki Boşluğa Oturttum Düğmeyi Biraz Fikir Verirseniz Daha Uğraşmak İstiyorum Kasayla Çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.