Şimdi Ara

Oogle.com, Google'ın başını ağrıtmaya devam ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullar kapandı eksili bebeler doldu
  • ulan zamanında almadık iyi domain
  • michael jackson ile alakalı domainler var ebayda 10 milyon dolara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Biz de doodle moodle alsak mı ilerde belki para yapar.

Düsünmedim degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

Biz de acebook.com, witter.com, onanımhaber.com, googl.com falan mı alsak, bakarsın yakında parayı kırarız.

http://www.witter.com/ almışlar .
  • Face.com > 100.000.000$

vay be saglam para cidden birsürü domain alacaksın bekleyeceksin en iyisi :D

@TRansilvania* link verir misin merak ettim :D E bayda site satıyorlar demek :D
  • onanimhaber.com 'u alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 26 Temmuz 2012; 19:42:09 >
  • Bu şekilde aldığınız domainlerin hepsini, orjinal isim sahipleri size dava açarak para vermeden alabilir haberiniz olsun.
    İstersen araştırabilirsiniz internetten örnek olayları ve kanunları

Alıntı yapıp ötecek cahiller için eskilerden örnek olaylar vereyim hatta;

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4348585.stm

http://www.theregister.co.uk/2006/07/23/tom_cruise_dotcom_win/

http://www.theregister.co.uk/2004/12/17/ronaldinho_scores_own_domain_name/

http://www.theregister.co.uk/2006/10/13/rooney_wins_dotcom/

http://www.theregister.co.uk/2012/03/19/pope_benedict_cybersquatter/ (papa'nın bu domain'in kendisinin olduğunu iddia etmesi biraz trajikomik tabi )

http://www.theregister.co.uk/2004/01/19/microsoft_lawyers_threaten_mike_rowe/

• Bi gireyim dedi Avast! saolsun Google.com mu demek istediniz diye hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

Face.com Facebooka satıldı, domain sektörünün rekoru bu domainde. Ondan sonra da en yüksek 2.sırada PrivateJet.com satıldı bu sene. Face.com 100.000.000$ PrivateJet.com 30.000.000$ Gelmiş geçmiş en yüksek 2 satışı yazdım bilmeyenler için.

İyide hocam face.com sadece bir domain satışı değildiki yanlış bilmiyorsam. Sonuçta şu anda facebookta yüz tanıyan bi teknoloji var. O face.com o konuda çalışmalar yapan bir yazılım şirketiydi ve domain değil, teknoloji ve herşeyiyle şirket facebook'a satıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cngiz

quote:

Face.com Facebooka satıldı, domain sektörünün rekoru bu domainde. Ondan sonra da en yüksek 2.sırada PrivateJet.com satıldı bu sene. Face.com 100.000.000$ PrivateJet.com 30.000.000$ Gelmiş geçmiş en yüksek 2 satışı yazdım bilmeyenler için.

İyide hocam face.com sadece bir domain satışı değildiki yanlış bilmiyorsam. Sonuçta şu anda facebookta yüz tanıyan bi teknoloji var. O face.com o konuda çalışmalar yapan bir yazılım şirketiydi ve domain değil, teknoloji ve herşeyiyle şirket facebook'a satıldı.

Satıştaki esas amaç domaindi bence. Çünkü sitenin daha kısa domaini varsa ileride siteyi zor duruma sokabilir.

Zaten Facebook'un ilk kurulduğu domain de Facebook.com değil. İlk domainleri TheFacebook.com, sonrasında yanılmıyorsam 250.000$ gibi bir paraya Facebook.com'u aldılar. Facebook.com adresi 1997 yılında alınmış, TheFacebook.com'dan tam 7 sene önce.

Yani isim ne kadar sadeyse o kadar iyi mantığı olduğu için domaine para vermekten kaçınmıyor Facebook. Bu arada bu konudaki ilk yazımı yazmadan Face.com'a girmiştim, Facebook ile beraber çalıştıkları yazıyordu. Ama dediğim gibi esas amaç domaindi bence.

Bu arada yazıda kaç defa "Face" kelimesi kullanmışım.

• facebookü
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ad135 Face.com Facebooka satıldı, domain sektörünün rekoru bu domainde. Ondan sonra da en yüksek 2.sırada PrivateJet.com satıldı bu sene. Face.com 100.000.000$ PrivateJet.com 30.000.000$ Gelmiş geçmiş en yüksek 2 satışı yazdım bilmeyenler için.
    İyide hocam face.com sadece bir domain satışı değildiki yanlış bilmiyorsam. Sonuçta şu anda facebookta yüz tanıyan bi teknoloji var. O face.com o konuda çalışmalar yapan bir yazılım şirketiydi ve domain değil, teknoloji ve herşeyiyle şirket facebooka satıldı.
    Satıştaki esas amaç domaindi bence. Çünkü sitenin daha kısa domaini varsa ileride siteyi zor duruma sokabilir. Zaten Facebookun ilk kurulduğu domain de Facebook.com değil. İlk domainleri TheFacebook.com, sonrasında yanılmıyorsam 250.000$ gibi bir paraya Facebook.comu aldılar. Facebook.com adresi 1997 yılında alınmış, TheFacebook.comdan tam 7 sene önce. Yani isim ne kadar sadeyse o kadar iyi mantığı olduğu için domaine para vermekten kaçınmıyor Facebook. Bu arada bu konudaki ilk yazımı yazmadan Face.coma girmiştim, Facebook ile beraber çalıştıkları yazıyordu. Ama dediğim gibi esas amaç domaindi bence. Bu arada yazıda kaç defa Face kelimesi kullanmışım.

haberlerde en iyi yüz tanıma sistemine sahip olan face.com diye geçiyorud. Bence sadece domain değil :D Ben face.com u bu satış işlemine kadar bilmiyordum..:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ad135 Face.com Facebooka satıldı, domain sektörünün rekoru bu domainde. Ondan sonra da en yüksek 2.sırada PrivateJet.com satıldı bu sene. Face.com 100.000.000$ PrivateJet.com 30.000.000$ Gelmiş geçmiş en yüksek 2 satışı yazdım bilmeyenler için.
    İyide hocam face.com sadece bir domain satışı değildiki yanlış bilmiyorsam. Sonuçta şu anda facebookta yüz tanıyan bi teknoloji var. O face.com o konuda çalışmalar yapan bir yazılım şirketiydi ve domain değil, teknoloji ve herşeyiyle şirket facebooka satıldı.
    Satıştaki esas amaç domaindi bence. Çünkü sitenin daha kısa domaini varsa ileride siteyi zor duruma sokabilir. Zaten Facebookun ilk kurulduğu domain de Facebook.com değil. İlk domainleri TheFacebook.com, sonrasında yanılmıyorsam 250.000$ gibi bir paraya Facebook.comu aldılar. Facebook.com adresi 1997 yılında alınmış, TheFacebook.comdan tam 7 sene önce. Yani isim ne kadar sadeyse o kadar iyi mantığı olduğu için domaine para vermekten kaçınmıyor Facebook. Bu arada bu konudaki ilk yazımı yazmadan Face.coma girmiştim, Facebook ile beraber çalıştıkları yazıyordu. Ama dediğim gibi esas amaç domaindi bence. Bu arada yazıda kaç defa Face kelimesi kullanmışım.

haberlerde en iyi yüz tanıma sistemine sahip olan face.com diye geçiyorud. Bence sadece domain değil :D Ben face.com u bu satış işlemine kadar bilmiyordum..:D

Ben paranın yarısından fazlasını domain için verdiklerini düşünüyorum. Belki ileride siteyi face.com olarak kullanıcaklar. Bunu söylememin sebebi Facebook'un domaine önem vermesi. Tabiki işin iç yüzünü bilemem.

• Domain karlı beyler
  • onanımhaber i alsalar gün 1-2 ekran kartına işi bağlar.Google işi bilmiyor.
  • trend micro açtırmadı siteyi
  • Beni de eksileyin la
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.