Şimdi Ara

Oooo Aman Tanrım Kasayı Tarantula Sarmış HUUUuuuuu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DarkAngelll

Senden haklısın Keşke Benimde erkek kardeşim olsaydıda bende ona elimden gelen bütün stikirlerı getirseydim stikırcı olup yada moddingci olup olmak söz konusu değil burdaki amac paylaşım yeni ve yenilikçiyim saolll yorumların için

rica edeerim kardeşim ben senin iyiliğin için söyledim daha iyilerinide yaparsın inşallah emeğine sağlık ama ben şu bakımdan dedim elektronik cihazların üstüne yapıştırılan stickerlar deformeye sebep oluyo cihazlarda iz kalıyo solduruyo boyayı felan vs birçok kişinin sahip olmayı istedigi z5500 daha iyi bakmalısın bence seninde söyledigin gibi hemen hemen hersey modding olabiliyo ses sistemide dahil güncellemek hersaman iyidir kolay gelsin kardeşim

• BENCEDE YAPILACAK ÇOK ŞEY WAR DAHA,,AMA FENA SAYILLMAZ
  • aga süper olmuş eline saglık
  • güzel olmuş ellerine pardon ellerinize sağlık
  • guzel olmus bıde su revoltec ısıgın kutusunu az sakla tam super olcak:D gözüme carptı bı anda
  • Pek estetik değil ama hiç yoktan iyidir ya şu üç renkli fanlar çok kötü gösteriyor kasayı çingece işi gibi bence tek renk olsa daha iyi
  • Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
  • bu pc nin özellikleri ne pegasus güç kaynagı kullandıgına göre kalitesiz bişi
  • biraz karışık olmuş renk sayısı fazla, ama yinede güzel emeğine sağlık.
  • off be süper olmus bilader .
  • çok güzel olmuş renk seçimleri haricinde :)
  • ilk denemen olmasına rağmen iyi görünüyor devamını bekleriz
  • güzel olmuş elinw sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.