Şimdi Ara

opan, göral, baykoçlar, neziroğlu gibi firmalara ikinci al araç alırken güvenilmeli midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otokoç,Avis,Enterprise,Borusan Next,Ford 2.el,Fiat (Ağaçlı Oto).Bunlara çok sık bakarım...

Araçların ön kaputta,yanlarda,kemik sisteminde simetri yamukluğu var mı yok mu kadınlar bunlara dikkat etmez ve eşiniz sizden habersiz araç aldı mı da içinize öyle bir oturur ki.İyice bakmadan almayın motor ön blok açılınca kenar çizgilerine çok detaylı bakmak.Bunu yapmayan çoğu insanın malı elinde patlıyor...

Araç yokuş kalkış desteği olduğu halde geri kaçırıyorsa(renault,fiat,peugeot) araçlarda buna dikkat edin

Bunlara dikkat edildiği sürece sorun olmaz

• Müdürüm kendine Peugeot 408 bakıyordu 2. el. Göral 2. elde bir araç bulmuş cumartesi günü ilanı bana attı. İlanda tramer kaydı yok yazıyordu. Aynı gün gitti bayiye, 10.000TL kapora verdi, pazartesi ödemenin kalanını istediler, gecikirse kaporanın yanacağını belirttiler, ilan kalktı...

Pazartesi günü döviz bozdur altın bozdur kredi çek vs. parayı toparlarken göral'dan aradılar, kusura bakmayın araçta 68.000TL tramer kaydı varmış, bizim gözümüzden kaçmış, isterseniz siparişi iptal edebilirsiniz, zaten çok arayan var, kaporanızı iade edebiliriz...

Sıfırda ben bir sürü sorun yaşadım, ikinci elde de böyle bir firmadır kendileri... Ne bir indirim ne bir hediye ekstra hiçbir şey yapmadılar.

• Arif kullanıcısına yanıt
    Sabah bana opsiyonladıkları aracı, öğleden sonra gittiğimde başkasına satmışlardı. Bırakın 2. eli sıfır kilometre araç bile almaya gidilecek bir yer değil. Kurumsallık falan hakgetire bildiğin galeri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.