Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
2
Favori
190.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihsafa54

40 bin kağıdı 1.3 ctdi ye verilir mi yokuşta şu araç zorlanır..
    bunu alacağıma gider fiat linea en full u alırdım.. 37bin TL zaten.. :) 1.6 multijet motor 105 hp 290 tork üretiyor.. bagajı da 500LT

O zaman linea topıcıgıne yaz
  • İyi forumlar beyler bizde 2001 2,0 elegance paketli vectramızı satıp 1,6 16V astra sedan almayı düşünüyoruz fakat sormak istediğim bi soru var acaba orta kol dayamanın arkasında kalorifer ızagarası mevcutmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

İyi forumlar beyler bizde 2001 2,0 elegance paketli vectramızı satıp 1,6 16V astra sedan almayı düşünüyoruz fakat sormak istediğim bi soru var acaba orta kol dayamanın arkasında kalorifer ızagarası mevcutmu ?

Hayır. Havalandırma ızgarası bulunmamakta bahsettiğiniz yerde.

quote:

quote:

bunu alacağıma gider fiat linea en full u alırdım.. 37bin TL zaten.. :) 1.6 multijet motor 105 hp 290 tork üretiyor.. bagajı da 500LT

O zaman linea topıcıgıne yaz

şiddetle katılıyorum

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

arkadaşlar aracı cumartsi teslim aldım...opan ümitköy şubesinden (1.3 cdti 111 sedan) yaklaşık 650 km kadar uzun yolda kullanma fırsatım oldu gerçekten çok güzel sürüşü peerformansı tüketim özellikleri donanımı fazlasıyla memnun etti beni..alman araçlarının klasik tok yapısını sunan bir araç..650 km de 120 tl lik motorin harcadı ...arka koltukları ve bagajı gayet geniş vs vs...ancak asıl sorun bayi çıkışından 150 km kadar sonra direksiyonun altından sürekli bir tıkırtı sesi gelmeye başladı forumda takip ettiğim diğer 111 sedanlardan gelen ses tahminimce acaba bu sorunu çözen oldumu bendeki ses sürekli (otobanda bile)geliyor ve çok sinir bozucu olmaya başladı...

bizde sadece parke taşlı sokaklarda ve bozuk yollarda o ses geliyor
    Otoyolda arabadan ses çıkmıyor resmen (2.500 d/d - 130 km/h - 6.vites) [Astra G'den sonra böyle hissediyoruz ]

o ses ben aracı aldıktan ıkı gun sonra basladı bozuk yollarda gelıyordu servıse gıttım test surusune cıktık dıreksıyon altında pedalların bıraz ustunde plastık bır parca var o tam monte edılmemıs ya da cıkmıs onu klıpsını tam takınca kesılıyor ama sımdı ses tavanda kı plastık parcadan gelıyor onun ıcın daha gıtmedım...bu arada hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dılegı ıle...

Çok teşekkürler ,cümlemize....cevap çok iyi oldu eğer halledebilirsem kendim,, 180 km yol yapmaktan kurtarmış olcaksınız beni tekrar teşekkürler cevap için...

arkadaşlar bu sabah ses yapan yeri buldum altına geçici olarak küçük bir sünger parçası sıkıştırdım sesten eser yok servise gitmeye bile gerek kalmadı haftasonu daha iyi bir sistemle bu sorunu çözerim sanırsam ...

fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz?? Biz de halledelim

• quote:

tabiki fırsatım olur olmaz çeker yollarım...pedalların üstünde ,direksiyonun bitiminin hemen altında çok ince plastik bir kaplama var eğer elinizi pedalların hemen üstünde yukarı doğru götürürseniz hissedersiniz...dediğim gibi ilk fırsatta resmini ayrıntılı olarak çeker yollarım tabiki sizlerde ses aynı yerden geliyorsa halledilir kolayca...
  • quote:

bunu alacağıma

gider fiat linea en full u alırdım.. 37bin TL zaten.. :) 1.6 multijet motor 105 hp 290 tork üretiyor.. bagajı da 500LT

bu araçta 1.3 ctdi motor 90 hp 200 tork üretiyor.. bagajı da 490LT fazla fark yok bagajı

ama tek farkı çekişi gücü.. kalabalık kişiyi kaldıramaz bu astra sedan..

iyi forumlar..

ayrıca türkiye deki tofaş var ya türklere göre kalitesizdir.. opel de :) almanlara göre kalitesizdir.. :) zaten bunu bilmeyen yoktur.. :D

Kişisel beğenilere birşey diyemem. Yaptığınız yorumlarda kendinizce doğrudur hiç itirazım yok ama bundan tam bir sene önce beni linea almaktan vazgeçiren neydi biliyormusun... Araba dıştan fena değil. Motor iyi. Tam arabayı alabilirim diyordum ki içine oturana kadar. Oturunca birde ne göreyim, arabanın havalandırma düğmesi sürgülü. Beynimden vurulmuşa dödüm. Yıllar yıllar önce kullandığımız murat 124 aracımızın havalandırma sürgüsüne benziyordu. Dedim 30 civarı para vericem (O zaman full'u 29500'dü) daha bana birde nostalji yaşatacak. Mesela aksine aynı iç dizayna sahip olan Grande puntoda bu düğmeler bildiğimiz düğme. Ama linea da bir tanesi sürgü. İşte o anda arabadan indim ve fiyat konuşmadan çıktım. Çok basit birşey olabilir ama en önemli sebebi budur linea almamamda .

• Hocam Astra Linea ile kıyaslanır mı? Daha doğrusu Opel ile Fiat ı nasıl kıyaslar, hatta Fiat ın daha iyi olduğunu nasıl düşünürsünüz? Fiat ın daha önce (malesef) bir çok arabasını kullandım. Tek bir avantajı var Fiatlar sayesinde tamirci çevreniz çok geniş oluyor ve araban bayağı anlıyorsunuz. Linea ben kullanmadım ama bizim enişte kullanıyordu rezalet olduğunu söylüyordu, ayrıca 1 yaşında aracın göğüs kısmında soyulmalar vardı.
  • quote:

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

arkadaşlar herkese merhabalar tekrardan..bu sabah işe giderken fotoları çektim benim araçta ses yapan ince plastik kaaplama bunlar... hemen pedalların üzeri kızmızı halkaların içindeki uzantı uçları sanırsam klipsine geçmemiş yada orda klips yok (yarın daha ayrıntılı bakar sizede bilgi verebilirim..)bu uzantılar uçlarındaki aksamlara çarptıkça ses yaıpyor eğer bunların içine bir ince bir sünger sıkıştırırsanız (tabiki sesin kaynağı buysa) sıkıntı kalmıyor ben bunları yarın siyah renk ince plastik kelepçelerlede sabitlemeyi düşünüyorum o zaman süngerin düşme ihtimalide kalmaz sanırsam...

•  Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

başka bir açıdan...
  • demekki ses herkeste aynı yerden geliyor...teşekkürler öneriler için :)
  • quote:

demekki ses herkeste aynı yerden geliyor...teşekkürler öneriler için :)

rica ederim..
  • quote:

quote:

rica ederim..

tebrik ederim halletmıssın sorunu
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim..

tebrik ederim halletmıssın sorunu

teşekkürler umarım herkesin ses kaynağı buradandırda basitçe hallederler... benim araçta hiç ses yok şu an...
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun bir ikinci el pazar araştırmasından sonra son karar olarak Opel Astra Sedan Enjoy 111. yıl 1.3 dizelde karar verdik. Pazar günü 38.600 son fiyat olarak satın aldık. Aydın Opel bayiinden. Elde araç kalmadığından dolayı arabayı bekliyoruz. Gemide geliyormuş. Donanımlar konusunda iyi hazırlıklıydık ama farkında olmadan renk konusunda hiç düşünmemiştik. Renk olarak Nehir gri ile teknik gri arasında kaldık.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir ikinci el pazar araştırmasından sonra son karar olarak Opel Astra Sedan Enjoy 111. yıl 1.3 dizelde karar verdik. Pazar günü 38.600 son fiyat olarak satın aldık. Aydın Opel bayiinden. Elde araç kalmadığından dolayı arabayı bekliyoruz. Gemide geliyormuş. Donanımlar konusunda iyi hazırlıklıydık ama farkında olmadan renk konusunda hiç düşünmemiştik. Renk olarak Nehir gri ile teknik gri arasında kaldık.

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız inş...ben nehir gri derim çünkü teknik grinin jantları da teknik gri renkte ....eger nehir gri alırsanız jantlarla kontras olur diye düşünüyorum düz gride çok güzel duruyor tabii zevk meselesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: sayego

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir ikinci el pazar araştırmasından sonra son karar olarak Opel Astra Sedan Enjoy 111. yıl 1.3 dizelde karar verdik. Pazar günü 38.600 son fiyat olarak satın aldık. Aydın Opel bayiinden. Elde araç kalmadığından dolayı arabayı bekliyoruz. Gemide geliyormuş. Donanımlar konusunda iyi hazırlıklıydık ama farkında olmadan renk konusunda hiç düşünmemiştik. Renk olarak Nehir gri ile teknik gri arasında kaldık.

güle güle iyi günlerde kullanın ben 39000 son fiyat almıştım izmirden,hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayego

Size Teknik gri astramdan fotoğraf göndereyim. Böylece eğer görmemişseniz neye benzediğini ve nasıl göründüğünü anlayabilirsiniz.

Teknik Gri Astra Sedan 2009 ;

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

•  Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

buda teknik gri ancak nehir gri resmi yok pek...
  • quote:

quote:

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız inş...ben nehir gri derim çünkü teknik grinin jantları da teknik gri renkte ....eger nehir gri alırsanız jantlarla kontras olur diye düşünüyorum düz gride çok güzel duruyor tabii zevk meselesi...

benim bildiğim yeni kasa astrada ve corsada var nehir gri. emin misiniz nehir gri dediklerine?

• quote:

benim bildiğim yeni kasa astrada ve corsada var nehir gri. emin misiniz nehir gri dediklerine?

ben alırken teknik gri,siyah,beyaz ve nehir gri hepsi birlikte duruyordu park yerinde hatta nehir gri çok az açık yeşile çalıyodu...yine showroomda yeni merivada gösterdiler aynı rengi temiz diye...
  • quote:

quote:

ben alırken teknik gri,siyah,beyaz ve nehir gri hepsi birlikte duruyordu park yerinde hatta nehir gri çok az açık yeşile çalıyodu...yine showroomda yeni merivada gösterdiler aynı rengi temiz diye...

bende onu diyorum katalogda bile yok astra classic in ama yeni meriva yeni astra ve corsada var gördüm yeşilin bi tonu. astra sedan da vardır belki ama ben hb de istedim yok o renk demişti bayi...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.