Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
2
Favori
190.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese günaydın...aracı aldığımdan beri dikkatimi çeken bir durum vardı bu haftasonu aracı 1000 km kontrolü için tınaz balıkesire götürdüm ve diğer 111 yıl sedan ve astra classic 3 lere showroomda bakma fırsatım olunca kafama takılan bu durumu birazda olsa çözdüm sayılır ...olay şu resimlerde görülen a sütunu iç bakalitlerinin ön cam ve dasboard la en alt (köşe)birleşim noktasında sol taraf ve sağ taraf farklı yüksekliklerde yani asimetrik..bu durum showroomdaki bütün 111 sedanlarda aynı fakat classic 3 lerde simetrik ve iki tarafıda bizim 111 lerin sağ tarafındaki gibi daha aşağıda tabii servisteki elemanlara bunu sorunca alıcağım cevabı önceden bildiğim için kimselere çokda bişey sormadım sadece yağı kontrol eden arkadaşa durumu söyleyince standart prosedür cevabı olan ''bunlar böyle'' şeklindeki cevabı alıp yola devam dedim en azından sadece benim araca özgü olmadığını öğrenmem bile içimi rahattlattı ..sizlerlede fotoğraflaraı paylaşıp değerli yorumlarınızı bekliyorum
     Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

• bide temizinden resim ekliyim dedim..
  • http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?t=41490

buda çok hoşuma giden bi çalışma keşke bunun gibi bi garajım olsa ufak tefek bakımları falan kendim yapsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?t=41490

buda çok hoşuma giden bi çalışma keşke bunun gibi bi garajım olsa ufak tefek bakımları falan kendim yapsam...

Forumdaki bir arkadaşın imzasında da belirttiği gibi arabaya, hindistan ineği muamelesi yapmamak lazım
  • Bu araçta esp tcs neden yok opele yakışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Bu araçta esp tcs neden yok opele yakışmıyor

sadece easytronik vitesli olanlarda bu özellikler var(ESP, TC,UCL,HSA, Spor modu ...
    manuellerde yok nedense? manuellerde Otomatiktede ortak olarak bulunan: ABS, EBD,BA,CBC mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?t=41490

Forumdaki bir arkadaşın imzasında da belirttiği gibi arabaya, hindistan ineği muamelesi yapmamak lazım

demek istediğim bizim aracı alırken bayide yaptırdığımız yada tanınmış firmaların aracımız için taptığı manikür pedükür işlemlerini adamların kendi garajlarında ne kadar basit ve güzel bi şekilde veya özenle yaptıklarını görmek etkiliyor beni malum milletimiz kaz gibi yolunmaya alıştırıldı bayide ön komple kaput filmi cam filmi ve boya korumaya 1300 tl para istenilen bir zamanda(buda üçü birarad fiyatı)...yada serviste bir kere sıkılan kampana tozunu temizleyen spreyin komple faturaya eklenmesi gibi.....

tabii herkesin bakış açısı farklı ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 27 Aralık 2010; 13:17:31 >

• arkadaşlar ne oldu kaç gündür bi gelişme yok.. kimse paylaşım yapmıyor.. lütfen tecrübelerimizi
    ve resimleri paylaşalım.. kolay gelsin..
  • Arkadaşla bende 15 aralıkta aldım nehir grisi opel astra sedanımı birkaç sorum olacak.

Acaba sizde araçta bir göz sıkıntısı çekiyor musunuz? Cüzdan cep telefonu filan koyacak yer bulamıyorum..

Ortalama Yakıt tüketimi 7.5 civarı 500 km şehir içi yol yaptım acaba bu rakam düşecek mi ne zaman düşecek?

Bagaj kapağı açılırken bazen birden fazla açılma sesi geliyor sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

Arkadaşla bende 15 aralıkta aldım nehir grisi opel astra sedanımı birkaç sorum olacak.

Acaba sizde araçta bir göz sıkıntısı çekiyor musunuz? Cüzdan cep telefonu filan koyacak yer bulamıyorum..

Ortalama Yakıt tüketimi 7.5 civarı 500 km şehir içi yol yaptım acaba bu rakam düşecek mi ne zaman düşecek?

Bagaj kapağı açılırken bazen birden fazla açılma sesi geliyor sizde de oluyor mu?

Kolçağın içine atıyorum ben

Ortalama 4,7-5,2 değişiyor izmir ş.içi

Bagaj kapağı ile ilgili söylediklerimiz üst yazılarda mevcut, inceleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

Arkadaşla bende 15 aralıkta aldım nehir grisi opel astra sedanımı birkaç sorum olacak.

Ortalama hızın 21-22 km/h ise normal (bu ortalamalara sahipsen de büyük ihtimalle İstanbul şehiriçinde kullanmaktasın aracını).
    Ortlama hız; 30 km/h olduğunda (ki İstanbul da bu ortalama pek mümkün değil), yakıt tüketimi 6,00 lt/100 km ye düşüyor.
    Senin 7,5 lt/100 km tükettiğin yerde (ortalama hızda) benzinliler 11 lt/100 km tüketiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuuuz5 -- 30 Aralık 2010; 2:46:52 >

• Aynen ortalama hız değerleri bahsettiğiniz gibi cevap için teşekkürler.
  • arkadaşlar haftaya aracımı teslim alacağım inşaallah. bugün arkadaşımın yeni almış olduğu wv jetta 1.4tsı ye
    bindim içini ve dış görüntüsünü çok beğendim. aklıma acaba bi kaç bin lira daha verip bundan mı alsaydım
    diye geçmedi değil.. inşaallah aracımı teslim aldıktan sonra aklımdaki şüpheler yerini keyife bırakır.. iyi sürüşler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz60

arkadaşlar haftaya aracımı teslim alacağım inşaallah. bugün arkadaşımın yeni almış olduğu wv jetta 1.4tsı ye
    bindim içini ve dış görüntüsünü çok beğendim. aklıma acaba bi kaç bin lira daha verip bundan mı alsaydım
    diye geçmedi değil.. inşaallah aracımı teslim aldıktan sonra aklımdaki şüpheler yerini keyife bırakır.. iyi sürüşler..

jettalar çok güzel ve sağlam arabalar... ancak bu devirde benzinli arabaya binilmez, LPG taktırmak lazım...veya dizelini almak gerek
    benzinli : 1.2 tsı 105 hp 41000 - 48000 arası

dizeli :1.6 105 hp en ucuzu 49000 en pahalısı 56000

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/jetta/teknik

aynı donanım dizel astra ile arada yaklaşık 15 milyar fark var benzinlide 10 milyar kadar...

sonuç aynı para olsa herkez jetta alırdı herhalde

• arkadaşımın aldığı arabaya wv nin sitesinden baktım bulamadım.. sanırım yeni jetta değil.. yani 2010 model olabilir.
    ama yine de tip olarak çok güzel.. araca 46000 lira demişler tanıdık vasıtasıyla 40 bin liraya almış.. araç fullmuş..
    hakkımızda hayırlısı..
  • Merhaba Arkadaşlar. Opel astra sedan 1,3 cdtı Enjoy 111. yıl paketli düz vites araçlarda kolçak ve hız sabitleyici var mıdır? Yoksa otomatiklerde mi var? Cevaplayan herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askala

Merhaba Arkadaşlar. Opel astra sedan 1,3 cdtı Enjoy 111. yıl paketli düz vites araçlarda kolçak ve hız sabitleyici var mıdır? Yoksa otomatiklerde mi var? Cevaplayan herkese teşekkürler.

İkisi de var Dizel otomatik 111. yılda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: askala

Merhaba Arkadaşlar. Opel astra sedan 1,3 cdtı Enjoy 111. yıl paketli düz vites araçlarda kolçak ve hız sabitleyici var mıdır? Yoksa otomatiklerde mi var? Cevaplayan herkese teşekkürler.

İkisi de var Dizel otomatik 111. yılda yok

cevap için çok teşekkürler
  • arkadaşlar astra sedan için bundan başka forum var mı.. sürekli girdiğiniz, takip edebileceğimiz bir forum varsa
    linki yollayabilir misiniz.. teşekkürler
  • Arkadaşlar imzamdaki focusla bu aracı takas düşünüyorum yetkili satıcılarda Ankarada. Bu aracı tercihim bu fiyata bu donanımda, yakıt tüketiminde ve bagaj konusunda başka araç olmaması. Forumun genelinde 1. vites hantallığndan bahsedilmekte ancak bu durum şu anki aracımda da mevcut zaten 109 ps olmasına rağmen bu yüzden 90 ps lik astraya da çabuk alışacağımı düşünüyorum. Ankaradaki yetkili satıcılarda şu an bu aracın olmadığı ve yeni yıl fiyatının 41500 olduğu belirtildi pazarlık hariç. Fiyatın düşmesini beklemelimiyim acaba? Ayrıca bu aracı kullanan arkadaşlardan ricam : memnuniyet durumları ve artı - eksilerini belirtirlerse çok mutlu olurum. Karar aşamasına geldim tekrar focus almak istemiyorum. görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.