Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
2
Favori
189.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyle dusundum 0-40 ince geldi diye ama servis bu yagı kullanıyor ben aynı yaga ilave ettirdim serviste. biliyosunuz servislere pek guven olmuyor onlarda normal dedi yag yakması yeni araclarda ama ben biraz inanamadım.burda aynı aracı kullanan arkadaşlara sormak istedim.
  • benim araç da sedan 111.yıl...4000 km.deyim aracı teslim alırken servis görevlisi aracın ilk birkaç bin km.'de biraz yağ yakmasının normal olduğunu söylemişti. ama benim araç şu ana kadar yağ eksiltmedi. yalnız aynı motor olan 2006 corsamı hatırlıyorum da ilk 5000 km. de bayağı bir yağ yakmıştı...ama hala aslanlar gibi motoru var. tık demedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitoro

benim araç da sedan 111.yıl...4000 km.deyim aracı teslim alırken servis görevlisi aracın ilk birkaç bin km.'de biraz yağ yakmasının normal olduğunu söylemişti. ama benim araç şu ana kadar yağ eksiltmedi. yalnız aynı motor olan 2006 corsamı hatırlıyorum da ilk 5000 km. de bayağı bir yağ yakmıştı...ama hala aslanlar gibi motoru var. tık demedi...

valla bilmiyorum 3500 üstune 1500 km daha yaptım 100 150 gr arası daha yaktı son koydum 1 litreyide yaksın servise yine goturecem bakalım ozaman ne diyecekler.inşallah bişey yoktur veya ben fazla titiz davranıyorum.banada yakar diyolar ama bukadarda fazla gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvoboda

quote:

benim araç da sedan 111.yıl...4000 km.deyim aracı teslim alırken servis görevlisi aracın ilk birkaç bin km.'de biraz yağ yakmasının normal olduğunu söylemişti. ama benim araç şu ana kadar yağ eksiltmedi. yalnız aynı motor olan 2006 corsamı hatırlıyorum da ilk 5000 km. de bayağı bir yağ yakmıştı...ama hala aslanlar gibi motoru var. tık demedi...

valla bilmiyorum 3500 üstune 1500 km daha yaptım 100 150 gr arası daha yaktı son koydum 1 litreyide yaksın servise yine goturecem bakalım ozaman ne diyecekler.inşallah bişey yoktur veya ben fazla titiz davranıyorum.banada yakar diyolar ama bukadarda fazla gibime geliyor

ben sürekli kendim kontrol ediyorum aklıma estikçe şu ana kadar hiç yağ eksiltmedi...yağ çubuğun hep üstünde çıkıyorr sanırsam benim araca fabrikada fazla yağ konmuş?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 10 Mayıs 2011; 16:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek

quote:

quote:

ben sürekli kendim kontrol ediyorum aklıma estikçe şu ana kadar hiç yağ eksiltmedi...yağ çubuğun hep üstünde çıkıyorr sanırsam benim araca fabrikada fazla yağ konmuş?????

aracınız kac bin km benimki suan 4555 km toplam 1litre 100-150gr yag yaktı

• Herkese teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı...Aracın ilk kilometrelerde az da olsa yağ yakmasına normal derler genelde...Ayrıca bildiğim kadarıyla normalde yağı 10-40 olması lazım sıfır numara yağ araca ince gelmiştir genellikle çok soğuk yerlerde ve kışın kullanılması uygun bir yağ diye biliyorum. Ben C5 aracıma 5 numara koymuştum ve bir çok yerden sızdırmıştı ince olduğu için..Kısaca ince yağı yakması daha kolay ve olasıdır...

Arkadaşlar ayrıca Astra 1.3 dizel aracı yeni aldım malum bahsetmiştim..Bu aracın ısı göstergesini göremedim...Nasıl anlayacağız hararet durumunu bilen var mı acaba...
  • Herkese hayırlı forumlar diliyorum biraz canlandıralım burayı arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daylili -- 10 Mayıs 2011; 18:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daylili

Herkese teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı...Aracın ilk kilometrelerde az da olsa yağ yakmasına normal derler genelde...Ayrıca bildiğim kadarıyla normalde yağı 10-40 olması lazım sıfır numara yağ araca ince gelmiştir genellikle çok soğuk yerlerde ve kışın kullanılması uygun bir yağ diye biliyorum. Ben C5 aracıma 5 numara koymuştum ve bir çok yerden sızdırmıştı ince olduğu için..Kısaca ince yağı yakması daha kolay ve olasıdır...

Arkadaşlar ayrıca Astra 1.3 dizel aracı yeni aldım malum bahsetmiştim..Bu aracın ısı göstergesini göremedim...Nasıl anlayacağız hararet durumunu bilen var mı acaba...

0-40 kullanıyor servis mobil 1 diger servisi aradım onlarda 5-30 shell kullanıyor ben aldıgım servise gittim ve aynı olan 0 40 ilave ettirdim.
    Aracı ısı gostergesi yok onu gormen ici şifre yazıyorsun ve goruyosun ekrandan bi form sitesinde acıklama vardı ama hatırlamıyorum.

• tigramo;göstergede motor suyu sıcaklığı göstergesi yok ama orta konsoldaki ekrandan motor suyu sıcaklığına ve başka bilgilere ulaşabilirsin şöyleki;
    Kontağa anahtarı takıp(kontağı çevirmeden) setting tuşuna 2-3 sn basılı tutun yol bilgisayarında LCD ekran ısısı, ECU donanım versiyonu akü voltajı ,Hız,Motor soğutma suyu sıcaklığı... gibi özellikler çıkar ekrana.

melankolik23
    Yüzbaşı DAN
    alıntıdır....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

8800km civarı...
    şimdi bidaha kontrol ediim kuşkulandım..
    sizin araç sedanmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

8800km civarı...
    şimdi bidaha kontrol ediim kuşkulandım..
    sizin araç sedanmı

evet aracım sedan

• Ben 2500 km.'de servise götürdüm (kontrol amaçlı)

Yağı tamdı. Biraz yüklenin araca dedi, ilgili arkadaş.

Şimdi 1 yılın dolmasını bekliyoruz servis için (Temmuz) Araç kilometresi imzada
  • aractan çok memnunum dizel almak istemedim...1.6 benzinli 111.yıl gayet güzel...yol tutuş süper..sessiz..bazen motor çalışmıyor sanıyorsunuz :)
  • fiyatta indirime gitmiş opel. 42,700 civarı. acaba en son kaça alınır. Bir de üretimi sona erecek diyenler var. Kullananlar ecn 119103 arıza kodu ile karşılaştılar mı?. Bu arıza ile karşılaşan var mı? Yazılımla ilgili bir problem olduğunu söylüyorlar. Motor sıcakken durdurduğunuzda hemen çalışmıyormuş Birkaç marştan sonra çalışıyormuş ayrıca rölanti ayarında oynamalar meydana geliyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serberk

fiyatta indirime gitmiş opel. 42,700 civarı. acaba en son kaça alınır. Bir de üretimi sona erecek diyenler var. Kullananlar ecn 119103 arıza kodu ile karşılaştılar mı?. Bu arıza ile karşılaşan var mı? Yazılımla ilgili bir problem olduğunu söylüyorlar. Motor sıcakken durdurduğunuzda hemen çalışmıyormuş Birkaç marştan sonra çalışıyormuş ayrıca rölanti ayarında oynamalar meydana geliyormuş...

Öyle bir arızayla karsılaşmadım. Allahta göstermesin oyle bir arıza evet fiyat 44 den düşmüş fiyattı bir kac opel bayisine sorun hepsi farklı fiyat veriyor. ayrıca hediyelerinide isteyin mesala karter koruma paspasları bide yan kapı plastik cıtalarını pazarlık size kalmış artık nekadar ucuza alırsanız okadar kardır.Şuan opelin en cok satan arabalarında biri üretim konusu 3 yıl sonra bitecek diyordu satıcı ne kadar dogru bilmiyorum.

• sanırım forum pek takip edilmiyor, yada astralar artık pek tutulmuyor. .. en son mesajdan buyana 1 hafta geçmiş
    aslında bende bu aralar bakıyorum. çoğu araç zam yapmış gibi. focusun eski kasasının sıfır dizeli bile 46 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. ben de dizel bakıyorum sedan. tek üzüntüm esp ve yol kalkış desteğin sadece easytroniclerde olması oda benzinli de ve hb dizellerde mevcut. . yılda ortalama 15.000 yapıyorum. aslında hala dizel almakta kararsızım. vergi mazot fiyatı, servis vs. kararsız kalmamdaki etkenler. neyse dizel de enjoy plus şuan en ucuz alabildiğim rakam bugün 41.350 oldu. 3 bayiye sordum. son ay içinde daha ucuza alınabilecek bayi bilen arkadaş varsa yazmasını bekliyorum. bir de kasko bedeli olarak en uygun kaça yaptırdınız, bir arkadaş kredi oranlarında da farklılık olduğunu söylemişti. bu konuda bilgisi olan varmı. bana bu fiyatı veren bayi garanti ile %0.84 demişti sanırım. 60 ay içinmi onu bilmiyorum ama sormayı unuttum. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. selametle

• Birde Isparta ile Adanadaki bayileri arayın
  • Bu iki il aracın fiyatı 44000 iken 41000 lira fiyat verdiler.
  • aydın 41100 e bıraktı.
  • Ben alırken de aydın aldığımdan 500 TL ucuza vermek istemişti. Çalıştığımdan yerime gidip uğraşmak istemedi peder bey İzmir-Egem'den aldık...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.