Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
2
Favori
190.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 40.000'e bu aracımı almalıyım.Yoksa biraz daha bekleyip yaz sonlarına doğru Toyotanın indirime girmesini mi bekleyeyim.Bu aracı hiç bir showroom'da göremedim.Görsem bir fikir sahibi olurdum.Aracı alan arkadaş bir kaç tane daha detaylı resim ekleyebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Arabanız hayırlı olsun. Orta konsolda bulunan grafik bilgi ekranı renkli olması gerekmiyor mu? Yoksa sadece Cosmo donanımda mı var bu özellik?
    quote:

Orijinalden alıntı: KİOWA

Resim yüklemeyi becerebildiğim kadarıyla oldu ama bu aracvı almadan ford focus,renault fluence,toyota corolla ve peugeot 407 arasında kaldım ve en fiyatı uygun ve dolu olanı buydu bu paraya değer bence

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

Yok grafik bilgi ekranı. Cosmo diye bir donanımda kalmadı. Classic 3 ve 111.yıl astralarda grafik bilgi ekranı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KİOWA

UMARIM BEĞENİRSİNİZ ALACAK ARKADAŞLARA YÖN VERSİN

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

Çok güzel güle güle kullanın fakat bu nehir gri bildiğimiz 6-7 senedir kullanılan şimşek gri değilmi? Belki fotoğraflar beni yanıltıyordur ton farkı falanmı var?
  • bugün aldım 39.400 ankara opal 1.3 cdti 111. yıl enjoy u
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_dive

bugün aldım 39.400 ankara opal 1.3 cdti 111. yıl enjoy u

hayırlı olsun.Opel takımına geçersiniz artık.
  • Araç gelsinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_dive

Araç gelsinde.

• Ben de aldım 39.250 tl . . . 2 Temmuz'dan beri plaka bekliyoruz...
  • nerden aldınız aracı
  • izmir egem
  • arkadaşlar daha önce opel kullanıyordum şimdi ise imzamdaki aracı kullanıyorum. astra yı hala beğeniyorum. bence şu anda parasını hak eden tek araç. benim aracımdada pianoblack parçalar var ama ben hiç sevemedim çünkü hem çok toz belli ediyor hemde ne kadar dikkat ederseniz edin çok çabuk çizilebiliyor. güneş ışığı vurduğu zaman görüntü çok hoş olmuyor. 111.yılda neredeyse tüm parçalar pianoblack görünce stres bastı bana hemen. her ne kadar zengin göstersede keşke pianoblack olmasa dediğim zamanlar çok oldu.
  • arkadaşlar merhaba, 39750 TL'ye cdti sedan 111.yıl aldım plakayı bekliyorum. Kullanan arkadaş varsa, bu tavandan vites topuzuna yansıyan ışık var mı 111.yılda. Submarine light deniyor galiba, focus'da vardı gece çok güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando58

arkadaşlar merhaba, 39750 TL'ye cdti sedan 111.yıl aldım plakayı bekliyorum. Kullanan arkadaş varsa, bu tavandan vites topuzuna yansıyan ışık var mı 111.yılda. Submarine light deniyor galiba, focus'da vardı gece çok güzel oluyor

Yok zannedersem. Biz de yeni aldık ama ben öyle birşey faketmedim henüz

Hayırlı olsun. Kazasız hatasız kullanın inşallah
  • Tavandan vites topuzuna değilde, dikiz aynasından aşağıya süzülen led li sarı bir ışık var. tavanda aydınlatma ışıkları mevcut. sağ sola ve ortada.
  • 40 kağıt para, 1.3 arabaya verilirmi .
    aklım almıyor benim .
  • Piyano Black konsol + Jantlar güzel olmuş
  • 300 TL'ye ses yalıtımı yaptırdım. Tereddütteym aslında ama inşallah bi faydası vardır. Hala Plaka bekliorm
  • quote:

300 TL'ye ses yalıtımı yaptırdım. Tereddütteym aslında ama inşallah bi faydası vardır. Hala Plaka bekliorm

Plaka işi adama sabır çektiriyor valla... hele bir de aptal bir takipçiye denk gelirsen

Ama ses konusunda bence gayet tatmin edici... Gerçi 12 yaşındaki astra g'den sonra tatmin edici gelmesi de normal ama . . .
    Tek sorun kalkıştaki eşşekliği (1.3 cdti)

• quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

300 TL'ye ses yalıtımı yaptırdım. Tereddütteym aslında ama inşallah bi faydası vardır. Hala Plaka bekliorm

Plaka işi adama sabır çektiriyor valla... hele bir de aptal bir takipçiye denk gelirsen

Ama ses konusunda bence gayet tatmin edici... Gerçi 12 yaşındaki astra g'den sonra tatmin edici gelmesi de normal ama . . .

valla bende 2005 dizel Getz'den geçiyorum bakalım bu arada 7 hoparlör'ün 7ncisini bulamadım bi türlü 6 tane yok mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

valla bende 2005 dizel Getz'den geçiyorum bakalım bu arada 7 hoparlör'ün 7ncisini bulamadım bi türlü 6 tane yok mu ?

Ön göğüste camın hemen altında diil mi o?? Yani ön konsolun tam ortasında

Bu arada bu gizli menüyü çıkartabilen var mı ya 111. yıl da settings'e basılı tuttum ama hiç ses filan gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaner -- 21 Temmuz 2010; 15:57:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.