Bildirim
opel astaraya kolçak tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaliteli,2 yıldır kullanıyorum....
içinde haznesı var ve ust yüzeyi hareketli.
istersen adres verırım gıder bı bakarsın...
-
versene adresi kardeş, çok büyük iyilik etmiş olursun. astralara tam oluyor mu, fiyatı ne kadar? cevaplarsan sevinirim... -
bizdede aynı arac var aracın kites topuzu cok kücük ve alcak eger kolunuzu buraya koydunuz mu vites degiştirmek zor olur gibime geliyo ben bi ara kücük yastık koynustum olmamiştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 20 Ocak 2008; 0:48:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: happycar
kaliteli,2 yıldır kullanıyorum....
içinde haznesı var ve ust yüzeyi hareketli.
istersen adres verırım gıder bı bakarsın...
internet adresi varmı?Yoksa eğer marka ve modelini biliyorsan yazarmısın.Sizinde aracının opel astra mı? -
kolçak armster marka opel astra için üretilmiştir.
-
internetten alma şansım varmı bilginiz varsa söylermisiniz? -
Birmot
telefon: 0212 852 07 00 dahili (110)
Fiyat 175..
Beylikdüzünde ithalatçısıymış..
(başka bir yerden alıntıdır) -
arkadaş orjinal almak istemiyorum demiş. fiyattan herhlade. dolayısıyla 175 ytl ye de almak isteyeceğini sanmıyorum. bu kolçağın tip olarak aynısı 30 ytl ye var. ama tabi astra için üretilmediğinden monte ederken biraz canbazlık yapmak gerekiyor. ben corsa c aracıma aldım ve memnunum. babamda astra g var ve o da istedi. şimdi babama da alacağız. special uzatmalı kolçak olarak aratabilirsin internette. yada adres:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301126 -
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
arkadaş orjinal almak istemiyorum demiş. fiyattan herhlade. dolayısıyla 175 ytl ye de almak isteyeceğini sanmıyorum. bu kolçağın tip olarak aynısı 30 ytl ye var. ama tabi astra için üretilmediğinden monte ederken biraz canbazlık yapmak gerekiyor. ben corsa c aracıma aldım ve memnunum. babamda astra g var ve o da istedi. şimdi babama da alacağız. special uzatmalı kolçak olarak aratabilirsin internette. yada adres:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301126
beni korkutanda alıp arabaya uymaması.gercekten 175 ytl çok.Yeni fikirlere açıgım arkadaşlar astrası olup alanlar yardım lütfen...
-
Bu zaten orjınal değil ki..
Orjınallerı serviste 500 ytl..
Yurt dışı yan sanayii...
Zaten kalitesiz bişi istiyorsanız gidersınız aksesuarcıya,abi bi kolçak ver dersınız..
30 ytl ye halledersınız.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ZoMbEi
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301126
beni korkutanda alıp arabaya uymaması.gercekten 175 ytl çok.Yeni fikirlere açıgım arkadaşlar astrası olup alanlar yardım lütfen...
happycar nickli arkadasında dediği gibi orjinal olanlar serviste 500 ytl istiyolar,hadi pazarlık 350-400 e taktırdın (ben öle yapmıştım).happycar nickli arkadasın gösterdiği öneri bence oldukça makul,hem kendide kullanıyor ve görüşlerini bildirmiş,hemde astra için yapılmış öle monte etmek için binbir şekle girip arabanın orjinalliğinide bozmuyormus.
-
-
arkadaşlar başka bir forumda opel astra(yeni kasalarda) el frenin orada ailrbag in beyni olduğu için kolçak takarken zarar verilebileceği ve bazı döşemecilerin yeni astralara kolçak takmadıklarını okudum.sizin bu konuda bir fikri varmı?yeni kasa astraya kolcak taktıran arkadaşlar yardım edebilirmi? -
Bu ürün bağlantı noktaları ve bağlantı çivileri nedeniyle zarar vermiyor.Cuk oturuyor..
Zaten takılması çok kolay..
Arkadan bir eşya alırken kaç defa yüklendim.Hiç bişey olmadı.Gerçekten sağlam ve şık.. -
quote:
Orjinalden alıntı: happycar
Bu ürün bağlantı noktaları ve bağlantı çivileri nedeniyle zarar vermiyor.Cuk oturuyor..
Zaten takılması çok kolay..
Arkadan bir eşya alırken kaç defa yüklendim.Hiç bişey olmadı.Gerçekten sağlam ve şık..
Merhaba,
Taktırdığınız Armster kolçak el frenini ve emniyet kemerini kullanmayı zorlaştırıyor mu?
Memnun olmadığınız bir yönü var mı?
Ben de Honda Jazz aracıma taktırmayı düşünüyorum da..
Orjinal Jazz kolçağı 500 YTL civarı :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 17 Temmuz 2008; 23:05:37 > -
Arkadaşlar bende astra h arabamı aldığımda kolçak meselesine çok takmıştım. O güzellikte arabaya ne kolçak ne de hız sabitleyici koymamışlar yazık.Neyse, kolçak sorununu ben şöyle halletmiştim.
Elime bir kağıt cetvel ve kalem aldım.Bir kolçak çizdim. Marangoza kestirip biçtirdim, döşemeciye kaplattım.Çok güzel olmuştu.Benden gören 2 arkadaşımda hyundaı accent arabalarına yaptırmışlardı. 25 YTL yle malolmuştu. Arabayı satmamla beraber kolçakta arabayla gitmişti.
Ama ben uğraşmak ve masraf etmek istemiyorum derseniz, yine bu forumlardan birinden öğrenip uyguladığım yontemi deneyebilirsiniz.
Arka koltukların ortasındakinin başlığını iki koltuk arasına sıkıştırdığınızda çok güzel kol dayama görevi görüyor. Deneyebilirsiniz.
-
Ben yukarda fotoları olan Armster'dan aldım. Detay fotoları Honda Jazz bölümünde var. -
happycar hocam bende ankarada oturoyurm yardımcı olurmusunz -
Nasıl bir yönetem kullandınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- izmir"de en iyi opel ustası
- servis esp nedir
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- twinport ne demek
- insignia 1.5 165 hp yorum
- opel rocks e
- opel corsa 2019
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X