Şimdi Ara

Opel Astra 1.4 T 140hp Megachips ile artık 174hp..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
12.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ederim. Fiyat bilgisini bir konuşalım arkadasla... Saygılarımla

Garanti hususunda aklınıza takılanları benden öğrenebilirsiniz. 0 532 243 73 66

Mehmet ustam,

Peki bu arac LPG li olursa sıkıntı yaşanır mı ?

Yani yazılım + LPG sakıncalı bir durum mudur ?

Sakın kullanımda yine tasarruf edebiliyoruz degil mı benzinli iken ?

Hayırlı isler dilerim.

üstad aynı şeyler peşindeyiz takibe devam..sana bunu yazacaktım alfa başlığında..

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Verdiğiniz bilgiler için cok teşekkür ederim. Fiyat bilgisini bir konuşalım arkadasla... Saygılarımla

Garanti hususunda aklınıza takılanları benden öğrenebilirsiniz. 0 532 243 73 66

Mehmet ustam,

Peki bu arac LPG li olursa sıkıntı yaşanır mı ?

Yani yazılım + LPG sakıncalı bir durum mudur ?

Sakın kullanımda yine tasarruf edebiliyoruz degil mı benzinli iken ?

Hayırlı isler dilerim.

üstad aynı şeyler peşindeyiz takibe devam..sana bunu yazacaktım alfa başlığında..

Arıyoruz bişeyler bakalım yakında ne çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 astra j için stabil olarak kaç hp / Nm uygundur ? 95hp'yi 120 civarına çıkarmak mümkün müdür ?
  • 120hp 265nm elde edebiliriz. kaç model
  • quote:

120hp 265nm elde edebiliriz. kaç model

Hocam henuz arac piyasada yok alma arefesindeyim. Sifir ile ikinci el arasinda kaldim. 2.el plursa 2011-2012 olacak yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Hocam henuz arac piyasada yok alma arefesindeyim. Sifir ile ikinci el arasinda kaldim. 2.el plursa 2011-2012 olacak yine

2011 ler programlanabiliyor.. 2012 ler programlanamıyor..

şimdilik.
  • quote:

quote:

quote:

2011 ler programlanabiliyor.. 2012 ler programlanamıyor..

şimdilik.

Peki 2012ler ne zaman programlanabilir sure olarak. Aslinda araci aldigimizda stok halde bir muddet kullanmak istyorum cok yetersz gelirse yaptirma dusuncesindeym. Yazdiginiz degerler maksimum mu acaba. 120hp 265nm ustu yapmanin araca herhangi bir zarari olurmu. Pek bilgim olmadigi icin soeuyorum. Alabilcegim maksimum performans ne olur

• quote:

Peki 2012ler ne zaman programlanabilir sure olarak. Aslinda araci aldigimizda stok halde bir muddet kullanmak istyorum cok yetersz gelirse yaptirma dusuncesindeym. Yazdiginiz degerler maksimum mu acaba. 120hp 265nm ustu yapmanin araca herhangi bir zarari olurmu. Pek bilgim olmadigi icin soeuyorum. Alabilcegim maksimum performans ne olur

Süreyi bilemeyiz. Bu yaz bi gelişme bekliyoruz. belkide seneler sürecek.

bu değerlere bi düzine araç ayarladım. sorunsuzca yürüyorlar. ideal olduğunu düşünüyorum..
  • quote:

quote:

bu değerlere bi düzine araç ayarladım. sorunsuzca yürüyorlar. ideal olduğunu düşünüyorum..

Detaylar icin sagolun hocam. Araci aldigim gibi sizinle iletisime geciyorum fazla surmez umarm

• quote:

quote:

quote:

Detaylar icin sagolun hocam. Araci aldigim gibi sizinle iletisime geciyorum fazla surmez umarm

Hayırlısı..

• astra g 2000 100 hp ne olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

astra g 2000 100 hp ne olur :)

110hp olur..
  • Özellikle araçlarında aşırı besleme (turbo, kompresör gibi) olanlar chip uygulamasından sonra aracınızı tanıyamıyacaksınız chip işlemi üretici firmaların karbon salınımın müsade ettiği değerleri aşmamak için kıstığı gücü tekrar açığa çıkarıyor ancak şunuda hatırlatmak isterim aracınız çok daha fazla güçleneceği için frenleme konusunda çok dikkatli olmalısınız ayrıca elemanlara aşırı bir yük bineceğinden ani hızlanmalardan kaçınmalısınız, dikkatli kullandığınızda kesinlikle yakıt tasarrufu sağlayacaktır ne kadar güç o kadar az gaza basmak özellikle rampalarda ek gücün size getireceği avantaj yakıt tasarrufu olarak geri dönecek ayrıca aracınızın son süratide artacaktır, ben şu an aracın üzerinde takılı vaziyette aldığım BOX kullanıyorum, 90 beygirlik stok motor 115 cıvarında stok 200 olan torkda 260 cıvarında 1.4 70 beygirlik Fiesta ile 5.5 litre yaktığım Düzce İstanbul arasında tüketim 4.2 litreye kadar düştü kesinlikle tavsiye ederim ancak dediğim gibi dikkatli kullanmak kaydıyla yoksa kardan çok zarar verir..

• 1.6 115 hplik yeni astraya oluyormu yaptıran varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom7

1.6 115 hplik yeni astraya oluyormu yaptıran varmı?

Sanırım 1.6 atmosferik benzinli bir araç atmosferik motorlarda chip uygulaması çok fazla verim vermez sanırım 125 hp cıvarı bişi olur...
  • 2000 model vectra b comfort (110hp) ye ne yapabilirsin? (km=90000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 6 Mayıs 2013; 14:44:17 >
  • Opel Astra 2000 edition için neler olur hocam ?
    100hp, 150nm tork
  • Atmosferik(Turbosuz) Benzinli otomobillerden elde edeceğimiz güç ve tork artışı %10-13 gibi olmaktadır. 650tl tutar. bikaç saat sürer.
  • Atmosferik motorlu araçlarda hava ayarıyla oynamak pek mümkün olmadığı için için chip işlemi sonrası stok gücün üzerine ortalama % 10 - 13 arası koyun yani 100 beygirlik makine 110 - 112 beygir 110 beygirlik motorda 122 - 125 gibi olur daha fazla güç almak isterseniz cadde tipi dereceli egzantrik (270 - 280) koydurabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 7 Mayıs 2013; 23:20:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Merhabalar,

Astra H sedan kasa 115 bg (2008model) lpgli bir araç için mevcut chip var mı?

Evet var. 130hp yapabiliyoruz.

Atmosferik bir motordan 15 bg artış yapabiliyor musunuz sadece yazılımla???Yanlış biliyorsam düzeltin ama benim bildiğim atmosferik motorlarda sadece parçalar ile(performans hava filtresi vb.) artış yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.