Şimdi Ara

opel astra (2011-2014) 1.4 T'si olanlar yakıt durumu !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    araban güzelmiş :) cosmonun jantı farı budur diyosun yani. o dediğin farlardan belli zaten cosmo yazmış ama değil.
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    Ortalık sahtekar dolu ,utanmadan alt pakete cosmo yazıp sazan avına çıkıyo bazı uyanıklar.
  • 1.4 T Sport Manuel
    90-100 km/h civarı 5.5-6 litre (şdışı)
    120-130 km/h 7 litre(şdışı)
    25-35 km/h civarı 8-9 litre (ş içi)
    45-60 km/h civarı 7-7,5 litre (ş içi)

Turbo olduğu için düşürmekte artırmakta senin elinde,gaza köklediğin an 15-20 litre sürekli bile çekiyor,mümkün olduğunca gazla az oynarsa uzun yolda (cruise ile) 4,5-5 litre bile düşürdüğüm oldu. Biraz eğleneyim kırmızıda ilk ben kalkayım diyorsan 10 dan altını düşünme astra ile.
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    baya istatiski konuştun eyvallah hocam oranların iyi ama ben sert kullanmam arabayı zaten.ş içi normal seyirde.ş dışı da 120 falan işte.ben astra j kasada cosmoya takıldım işte sebebide bi xenon farlar ve jantları :) olmassa sport modeli..aklıma takılan 140 beygir olması çok yakarmı falan diye düşünüyordum çünkü bi çok yerde çok yakmasından şikayet edenler gördüm.onlarda hem otomatik hemde sert kullananlar sanırım bilmiyorum çok laf kalabalığı var.bende megane 1 var 1.6 16 valf.benzinli tüp hiç takılmadı.ort 8 falan yakıyo.ş dışı 6 falan.şehir içii bilmiyorum tahminimce 8 dir yol bilgisayarını pek bakmıyorum :)
  • Bi tane tüp takarsanız,

Ş.dışı: 18-20 kuruş
    Ş.içi: 23-25 kuruş.

En temizi. Yıllarca binin. Bir de necvox navigasyon taktırın 1.900TL şu anda. Keyfinize bakın. Başka arabaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.