Şimdi Ara

Opel Astra Arıza Şifreleri Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 OPEL Astra H Sedan 1.6 Enjoy Arabam Var Ayağımı Fren Ve Gaza Basıp Kontağı 2. Kademeye Alıp Arızasını Olup Olmadığına Baktım Ekranda Bu Kodlar Çıktı

13604

59704

263838

3607

65070

14104

11014

10506

Bu Kodların Anlamı Nedir Acaba Arabamda Bu Kadar Arıza Mı Var Deli Olacam Lütfen Biri Yarım Etsin !!!!!!!!!!!!!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra Arıza Şifreleri Acil Yardım

Opel Astra H araçlarınızda karşılaşabileceğiniz arıza durumlarında, arıza kodu aracılığıyla sorunun kaynağını tespit etmek oldukça önemlidir. İşte Opel Astra H araçlarında sık karşılaşılan bazı arıza kodları ve anlamları:

• ECN 65070 Astra H: Yakıt enjeksiyon sistemi arızası
    • 59704 Opel Astra H: Egzoz gazı geri dönüşüm (EGR) sistemi arızası
    • ECN 59704: Egzoz gazı sıcaklık sensörü arızası
    • ECN 13604: Oksijen sensörü arızası
    • ECN 11014: Krank mili sensörü arızası
    • ECN 59761 Opel Astra H: Hava akış sensörü arızası
    • ECN 59704 Astra H: Manifold mutlak basınç sensörü arızası

Bu arıza kodlarını tespit ettiğinizde, sorunun doğru bir şekilde teşhis edilmesi ve giderilmesi için en kısa sürede yetkili bir servise başvurmanız önerilir. Bu arıza kodlarıyla ilgili daha fazla bilgiye, Opel Astra H araçlarının servis kılavuzlarından ulaşabilirsiniz.

Araç arızalarını hafife almamak ve gerekli bakımların aksatılmaması, güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi için hayati önem taşır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anlamlarını tam bilmiyorum da o kodların ilk dört rakamının hata anlamı var, yani evet aracınızda hafızaya alınmış arızalar mevcut. bazıları lpg varsa onunla ilgilidir, eğer farlarda sinyallerde veya herhangi bir ampulde değişme varsa onları bile arıza kodu ile gösterme ihtimali var, ancak ciddi bir aızanız olduğunu sanmıyorum. siz yinede bi yetkili servise gidip kesin bir cevap alın. belki airbagler abs falan gibi önemli aksamlarla da ilgilidir, ne olur ne olmaz bi baktırmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnEs967

2008 OPEL Astra H Sedan 1.6 Enjoy Arabam Var Ayağımı Fren Ve Gaza Basıp Kontağı 2. Kademeye Alıp Arızasını Olup Olmadığına Baktım Ekranda Bu Kodlar Çıktı

13604

59704

263838

3607

65070

14104

11014

10506

Bu Kodların Anlamı Nedir Acaba Arabamda Bu Kadar Arıza Mı Var Deli Olacam Lütfen Biri Yarım Etsin !!!!!!!!!!!!!

bu link sizin aradığınız şeyleri içeriyor hocam, umarım yardımcı olur size.bendede astra njoy dizel var bende bir bakacam şimdi hata kodu var mı diye.

not:www.opelx.com sitesine ait bir linktir,içerikle ilgili yanlış/hatalı bilgiler varsa ilgili siteyi ilgilendirir.

• Orada Bişe Bulamadım Yha Bu Kodlardan Hiç Biri Yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.