Şimdi Ara

Opel Astra classic 3 (comfort paket ) 2010 model 1.6 hb Aldım .. Yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 111. yıl demişsin comfort paket diye eklemişsin başlıkta

Hangisi aracın??
  • Aracınız hayırlı olsun...Konu ile ilgili olmasada genel olarak bir hatırlatma yapayım lpg konusu ile ilgili..

Arkadaşlar araçlarınıza garanti kapsamı içerisinde yetkili serviste lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorsanız muhakkak olarak bu dönüşüm sonrası araçlarınızın serviste garanti kapsamı ve sonrasındada her türlü bakım ve diğer periyodik işlemleri için servise alınıp alınmayacağını öğrenin.Çünkü bir kaç firmada böyle bir olay var değişik firmaların servislerinde buna şahit oldum kendisi her ne kadar yetkili servis ve yetkili lpg montajı yapıyor olsada daha sonrasında lpg'li araçları servise almıyorlar

Hatta bir keresinde şahit oldum servise gelen bir araca ben alamıyorum sizi renault servisine yönlendireyim dediği müşteriyi, müşteri servisten çıkar çıkmaz yönlendirdiği servisi arayıp ben almadım sende sakın alma diyen servisler bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: metaner

111. yıl demişsin comfort paket diye eklemişsin başlıkta

Hangisi aracın??

Bende ona takıldım, opelin sitesinde bulamadım, o yüzden link istedim
  • 2010 model mi?2011 model mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagolera95

aldığım araç bu .

alttaki olan full modeli .
    http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

Tama üstadım şimdi oldu, 111. yıl kafamı karıştırmıştı. Aracınız hayırlı olsun. Tüketim değerlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim.

• aracı cuma günü almaya gidiceğim o zaman paylaşırım fakat sizce iyi yapmış mıyım araba beni pişman etmez değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagolera95

aracı cuma günü almaya gidiceğim o zaman paylaşırım fakat sizce iyi yapmış mıyım araba beni pişman etmez değil mi ?

Hocam siz bu aracı göstermeden önce ibizalar çok hoşuma gidiyordu. Bu aracın donanımı daha fazla gibi ancak keşke manuel vitese ESP ve yokuşta kalkış desteği gibi opsiyonlar olsaydı, işte o zaman tadından yenmezdi.

Bence aracını gayet güzel, ufak bi lpg tankıda taktırırsanız yakıt konusunda da sizi üzmeyecektir.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Opelin en sevdiğim yönü...Yeni araç çıakrdığından bi eski versiyonunu çok uygun fiyatlara veriyor...30 liraya b değil c sınıfı
  • lpy yi hemen değilde2 sene sonra taktırcağım .
  • yeni cruze alınırdı o paraya 7 yıllık aynı kasa ama bize hayırlı olsun demek düşer
  • Güle güle kullanın. Servisleri berbattır dikkat edin...
  • hayırlı olsun...
    sormamın bir sakıncası yoksa hangi ilden hangi bayiden aldınız acaba
  • OPC body mi hediye ettiler ? 2 bin tl yi buluyordu ?
    Classic olması ile birlikte cam tavan olayı kalktı diye biliyorum üzücü olmuş ?
    Ortalama 8 lt altına belli bir dönem düşmeyecektir arac olması gerektiği kadar yaksada benzin fiyatları yine can sıkacaktır

Hayırlı olsun .
  • hediye etmediler 1500 tl verip yaptırdık :) bu kaç km'ye kadar fazla yakar yani 0 olduğu için ik zamanlar fazla yakıyorya ?
  • fatih , istanbul-gedizler den aldım .

çünkü bu aracın stokları çoğu bayide kalmamış. beşiktaşta 1 adet beyaz vardı . çorluda hiç yoktu . fakat biz beyaz istemiyorduk o yüzden karşıdan gedizlerdeki bayiide 1 adet gümüş gri kalmış onuda biz aldık :)
  • Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.