Şimdi Ara

Opel Astra Classic III (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EnCoDe86

Benim için vasat kötü demektir.Bir şeye eh işte deniyorsa onda da hayır yoktur.Yakıt tüketimi konusunda evet ortalamadır sınıfına göre tamamen katılıyorum bunuda ilk mesajımda belirttim zaten.Performans konusunda hayır.Genele vurursak piyasada atmosferik az yakan bir motor olmadığına göre ve bu fiyata satılan zengin donanımlı bir araç için bu motor genel olarak ortalama üstüdür.

Bence önceki mesajımı tekrar okuyun.Benim de açmam gerekiyor anlaşılan detayları.

Focustan iyidir demedim astra için Genel anlamda yüksek torklu bir dizele karşı atmosferik benzinli bir arabanın nasıl arkadan gelip geçtiği anlatmaya çalışmıştım sadece.

Bencede konuyu uzatmaya gerek yok.Tartışma olarak değilde fikir anlaşmazlığı olarak görüyorum bunu.Forumlarda bu fikir ayrılıklarını paylaşmak için kurulmuş platformlardır zaten.

İyi geceler.

Vasat demek kötü demek değildir. Normal sıradan demektir. İnsanların genelinde aynı algı var. Bu yüzden normal karşılanabilecek bir durum. Ayrıca arkadaş gerçekten aracın motoruna kötü diye bir ibare kullanmamış. Kıyaslama da yapmamış ilk mesajında. Sınıfı ve ücreti için doğal, eş değerde örnek verilebilecek bir çok motordan birisi olduğundan bahsetmiş.

Sizin görüşleriniz bu yönde olmayabilir. araç ile ilgili farklı bir görüş beyan edebilirsiniz de bence arkadaşın ilk etap ta ne demek istediğini sanırım yakalayamadınız. Görüş ayrılığı buradan kaynaklanmış.

İyi geceler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.