Şimdi Ara

opel astra enjoy 19000 ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 milyar daha koyun 2004 Vectra'ya veya yeni kasa Astra'ya binin bence.

Bu araç temiz olabilir ama hem eski kasa, hem 5 yaşında, hem de sıfır km'si hala pazarlıkla 25.000'e alınabiliyor. Boş yere kazık yemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 26 Ocak 2009; 20:02:54 >
  • şu anda zorlamayla anca 19 bin toplayabildim bi de alım masrafları felan 19500 o yüzden 3 bin 5 bin çıkmak zor
    olsa zaten işin işine sıfırlar girer kanımca
  • bence 1.4 accent era bak sıfır fiyatları gayet uygun tüpte taktırabiliyorsun 22 23 e alabilirsin 19 verdikten sonra zaten 500 600 de alış satış devir işlemleri tutuyor zorla sıfır araba al 2009 model bence....
  • 3-5 üzerine koyup 0km alamıyor ve beğendiğinizi söylediğiniz arabaya temiz ve bakımlı diyorsanız fiyatı hiç de fena değil. Eğer satıcı fiyatı kırmıyor ise demek ki arabasına güveniyor ve tok satıcı.

Sanırım siz daha önce de araştırma yapmışsınız,muadili araçların fiyatlarını da üç aşağı beş yukarı biliyorsunuzdur. Eğer içinize sinecek,ailece güvenle kullanabilecekseniz ,baktırın servise,tamam temiz bir araba derlerse alın.Bu kadar kendinizi sıkmayın,ne alısanız alın güle güle kullanın.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bureda

3-5 üzerine koyup 0km alamıyor ve beğendiğinizi söylediğiniz arabaya temiz ve bakımlı diyorsanız fiyatı hiç de fena değil. Eğer satıcı fiyatı kırmıyor ise demek ki arabasına güveniyor ve tok satıcı.

Sanırım siz daha önce de araştırma yapmışsınız,muadili araçların fiyatlarını da üç aşağı beş yukarı biliyorsunuzdur. Eğer içinize sinecek,ailece güvenle kullanabilecekseniz ,baktırın servise,tamam temiz bir araba derlerse alın.Bu kadar kendinizi sıkmayın,ne alısanız alın güle güle kullanın.

Saygılar.

sağolun valla sıkıyorum kendimi yalan yok neyse teşekkürler

• hocam ben astra g kullanıcısıyım eylül 2008 de 99 model olarak 15000 tl ye aldım.Sana bu araçlar konusunda öğrendiklerimi anlatmak isterim.2004 model astra g 19000 tl eğer 1.6 ise ve temizse çok değil.o kasaların sıfır satışı hala devam ediyor bence eski kasa sayılmaz.kısaca değerlendireyim:

- yakıt konusunda agresif kullanmazsan benzinliye göre ekonomik sayılır.

- parça fiyatları ucuz sayılmaz ama bol ve kaliteli yan sanayisi de var sorun çıkarmaz, ama triger değişmiş mi?v kayışı değişmiş mi? mutlaka sor bunlar baya tutuyor ben yaptırdım 500 tl.hatta anlayabilirsen baskı balatasına da bak o da baya tutuyor.

- şehir içini pek sevmez uzun yol aracı nedendir bilmem ama insan kullanırken acaip bi güven hissediyor oturaklı araç yol tutuşu çok ii hız yaptığını fazla hissetmiyorsun ani bi tehlike olsa dururum kurtarırım diyosun.araç öyle bi güven veriyor

- 2. eli hakikaten iyi krizde bile çabuk satar gibi geliyor ben bi deneme yaptım neredeyse satıyodum vazgeçtim

aklıma gelen bunlar soruların varsa cevaplayabilirim.

• Hocam kasacak hiçbirşey yok, 2-3 daha koy onu al e koymuşken 1 daha koy şunu da al olayı hiç bitmez. Accent era ile astranın kalitesi zaten tartışılmaz. Ayrıca 0 kmsi 25 e alınabilen astra 1.4 tür. 1.6 olsa da bomboştur. Enjoyda bildiğim kadarıyla 4ab, al jant, sis farı gibi +lar var. Bence alıp arkanıza bakmamak. Çünkü o mu bu mu derken vakit kaybı oluyor ve insanı bezdiriyor. Araba almak hevesle yapılacak bir iştir sıkıntıyla değil. Bir de 19a onlarca marka model var satılık. Birine karar verecek ondan sonra da onun temizini bulmaya çalışacaksınız. Bence 2004 60bin gibi başlangıç kmleri olan bi astra kaçırılmaz. Ancak bazen tok satıcı görünümlü uyanıklar da oluyor. Buna da dikkat edilmeli. Her zaman derler ya yalan atacaksan büyük atacaksın... Adam taklalı bi arabaya çok temiz kuruş da inmez deyince insan sırf onun kendine güvenmesi yüzünden gidip alıveriyor malı. Sonrası da malum olabiliyor. Düşük bi ihtimal ama yine de dikkat edin, gerekirse expertize sokun. Umarım kısa zamanda araba alma derdinden kurtulursunuz. Kolay gelsin...

• iatrous venavy 35 çok sağolun bana cesaret verdiniz bakalım büyük ihtimal alacağım tabi baktıracağız bi ama 60 binn bakımı yapılmış triger değişmiş baskı balatayı bilmiyorum baktıracam araba donanımlı bi de sormak istediğim bu arabada esp var mı var dedileer ama bilmiyorum nerden anlarım varsa benim için en önemli şey güvenlik
  • Esp muhtemelen yoktur, o dönemde astralarda donanım seçeneklerinde yoktu. Bu esp eps ile çok karıştırılıyor. Yani Elektronik Stabilite Programı (ESP) ile Elektroservo direksiyon (EPS). Bu araçlarda EPS vardır, hıza duyarlı elektrik destekli direksiyon sistemi. Triger seti de değiştiyse bu araç masrafsızdır. Belki ilerde akü ve lastik isteyebilir. Bir de baskı balata ihtiyacına bu km lerde pek rastlanmaz ama kontrol ettirmekte fayda var.
  • benim arabada esp yok eminim 2004 yılında koymuşlar mıdır bilemiyorum.ama büyük konuşmak gibi olmasın esp ye pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum lastiklerin,balansın iyi olsun bu araçlar ford ve mazda 3 ten sonra yol tutuş konusunda 2. sırada.baskı balata için şöyle bişey öğrendim yine bu forumdan;

- el frenini kaydırmayacak şekilde iyice çek 1. vitese tak çok hafif gaz vererek hafifçe kaldırmaya çalış aracın burnunun havaya kalkması lazım.bi de bu araçların debriyajı çok yumuşak sertse bi problem vardır ya da yakın zamanda çıkaracak demektir.

bi de hocam aracın elektronik aksamına anlayabildiğin kadarıyla bak bu araba toza hassas.orta konsola mutlaka bak simetrik duruyo mu kırığı çatlağı var mı?kaloriferini,klimasını mutlaka çalıştır.bi klima gazını 100 tl ye dolduruyolar.ben bakmadım benim araç orjinal 54000 km deydi ama bu tesisatla başım belada.sana tavsiyem her gördüğün arızada kafadan 250 tl fiyattan düş.arabanın temizliği sadece kaporta ve motorla sınırlı değil.

• peki esp nin olmaması önemli bi eksiklik mi bu arada evet lastik istiyor araba başka sorun yok ben servise göstermedim servisçi akrabam o gitti baktı geçer not verdi gayet iyi durumda dedi bakalım
  • esp de neymiş gerek yok demek isterdim ama adamlar tonla para harcayıp geliştirdiklerine göre vardır bi bildikleri.esp araba herhangi bir nedenle kayıp kontrolunden çıktığında aracı toparlamanı kolaylaştıran bi sistem bildiğim kadarıyla.normal kullanımda bu araçlarda çok ihtiyaç duymuyorsun.ama ani tehlike anında tabiki çok gerekli bi sistem.
  • iatrous ben daha onlara bakmadım nasipse çarşamba ama yazman iyi oldu pek anlayan biri değilim başka dikkat etmem gereken varsa yazarsan sevinirim diğer ip uçları ii oldu
  • usta işine karısmak gıbı degıl ama az daha zorlarsan bır ust kasa alabılırsın
    http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2004_model_opel_astra_1_6_twinport_full-93WQQaXQQ10666018WQQpXQQdisplayitem
  • hocam servisçi akraban bakıp olur demişse,kaportasında motorunda bi sorun yok demektir.e elektronik tesisatına da bi şekilde olur verdiysen başka bakabileceğin iki yer daha var:

- arabayı lifte kaldır altında çürük yer var mı?egsozu sağlam mı?ona bak.(mesela sadace egsoz son susturucu+işçilik 150 ytl istediler)

- bi de arabanın yürüyenine bakabilirsin normalde çok sessiz konforlu bi araba bi arıza varsa kasislerden geçerken "lok lok" diye tok bi ses yapıyor ( alt takımda en basit bi Z rotu 25 tl+işçilik o da yan sanayisi)
  • yeni kasa kullanmadım bilmiyorum ama bu g kasalara son kasadan daha sağlam diyolar.son kasa sıfır alan birkaç arkadaş var.pek mutlu değil.çokça sorun çıkarmış.tamam son kasa da iyi görünüyo oturaklı güvenli bi kasa ama bu g kasaların yeri ayrı
  • hendeklim bende HENDEKte çalışıyorum iş arkadaşım aldı 2001 1.6 16500e
  • Hocam alman arabaları genelde sert oluyor konfor pek yok astra g de.sert süspansıyon nedenıyle takır tukur yoldaki herşeyı hissediyorsun ama yol tutuşuda sert süspansıyonla sağlamışlar.motor sesi bendeki confortta kabin içine geliyor belki enjoun yalıtımı daha iyidir motor tarafında. sağlam araçlar iyi hızlanır direksıyon gayet güzel.yakıt turketımı bakımından en az yakan motorlar arasındadır 1.6 lar.şasi sağlamdır.ben yınede sıfır araç alabilirsin diyorum 22 23 e accent era satılıyor tüplü.benimde arabamı almak isteyen çok var bir kaç parçasında boya olmasına rağmen rağbet çoktur astra g lere.vatandaşın aklında sağlam araç kanısı yerleşmiş.
  • 2004 model astra'mı 2008-2009 era ile değişmem. kesinlikle.
  • neyse arkadaşlar bir haftalık memlekete tatile gittim ve aldım arabayı artık alınırmıydı alınmaz mıydı bilmem 19 bine aldım ilk izlenimim araba çok güzel
    aslıona bakarsanız yeni şöförüm ama hemen alıştım arabaya gayet iyi gidiyoruz bakalım şimdilik hayırlısı artık kaza bela olmazsa 6-7 sene devam bu arabayla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.