Şimdi Ara

Opel Astra H 2008 1.8 Cosmo (Acil) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

quote:

Orijinalden alıntı: MuratAkkurt

quote:

Arkadaşlar şu sport tuşu olayını kafanızdan çıkarın.
    Sport tuşunun arabaya güç falan kattığı yok, şanzumanı ekonomi modundan çıkarıyor hepsi bu.
    Bende düz vites CDTI Astra H var, arkadaşımda Easytronic CDTI.
    Benim yanıma dahi yaklaşamıyor kalkışlarda, 5 tane Sport tuşu olsa yine olmaz o iş.

Hocam sizin astranın model yılı serisi nedir yazarsanız birkaç soru soracağım

2011 model, Astra H Classic III, CDTI, essentia + konfor paket.

Araba fazla sorun çıkarıyor mu,ses izalasyonu nasıl,sağlam ve güvenli mı,koltuklar nasıl birde arkadaş hararet göstergesi yok yazmış doğrumu hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sport tuşunun arabaya güç falan kattığı yok, şanzumanı ekonomi modundan çıkarıyor hepsi bu.
    Benim yanıma dahi yaklaşamıyor kalkışlarda, 5 tane Sport tuşu olsa yine olmaz o iş.

Araba fazla sorun çıkarıyor mu,ses izalasyonu nasıl,sağlam ve güvenli mı,koltuklar nasıl birde arkadaş hararet göstergesi yok yazmış doğrumu hocam

Aldığımdan beri maşallah diyelim bir yamuğunu görmedim.
    Ses izalasyonu gayet başarılı, sadece dizel versiyonda bulunan 6 ileri vites ile uzun yolculuklarda çoğu araçtan sessiz.
    Kesinlikle çok rijit bir araç.
    Classic III diye geçen modellerde 4 adet havayastığı var, ESP ise sadece otomatik araçlarla sunulmuş, bence güvenlik adına bu hususlar markaya yakışmamış.
    Koltuklar genele göre sert, zamanla vücüdunuzun şeklini alınca rahat ediyorsunuz, minder kısmında yanal destekler zayıf.
    Evet kadranda hararet göstergesi yok, CD çalar üzerinden SETTINGS tuşuna bir süre basılı tuttuktan sonra gelen sinyal sesinden sonra BC tuşuna basarak menüler arasında geçiş yaparak aracın bırakın hararetini, akü voltajından tutun, LCD ekran sıcaklığına, saniyede püskürtülen yakıtın ml cinsinden miktarına kadar araca ait bütün bilgileri görebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığımdan beri maşallah diyelim bir yamuğunu görmedim.
    Ses izalasyonu gayet başarılı, sadece dizel versiyonda bulunan 6 ileri vites ile uzun yolculuklarda çoğu araçtan sessiz.
    Kesinlikle çok rijit bir araç.
    Classic III diye geçen modellerde 4 adet havayastığı var, ESP ise sadece otomatik araçlarla sunulmuş, bence güvenlik adına bu hususlar markaya yakışmamış.
    Koltuklar genele göre sert, zamanla vücüdunuzun şeklini alınca rahat ediyorsunuz, minder kısmında yanal destekler zayıf.
    Evet kadranda hararet göstergesi yok, CD çalar üzerinden SETTINGS tuşuna bir süre basılı tuttuktan sonra gelen sinyal sesinden sonra BC tuşuna basarak menüler arasında geçiş yaparak aracın bırakın hararetini, akü voltajından tutun, LCD ekran sıcaklığına, saniyede püskürtülen yakıtın ml cinsinden miktarına kadar araca ait bütün bilgileri görebilirsiniz.

Peki bu 4 hava yastığı bütün astra h lerdemi var yoksa donanıma göre sayı artıyor mu ? Birdehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-ful-lbg-astra-127746336/detay bu araç nasıl sonuçta bir astra sahibisiniz bunu da değerlendirirseniz memnun olurum

• Bir kaç ay önce bir tanıdığım 30 binde 2008 1.6 enjoy benzinli otomatiği 30000 tl ye almıştı. Fikir vermesi açısından söylüyorum.
    Bu kadar parayı bu kilometredeki bir araca ben vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

Bir kaç ay önce bir tanıdığım 30 binde 2008 1.6 enjoy benzinli otomatiği 30000 tl ye almıştı. Fikir vermesi açısından söylüyorum.
    Bu kadar parayı bu kilometredeki bir araca ben vermezdim.

codemaster42 araba sanırsam lansman aracı ve özel bir araç bir arkadaş Türkiyede 10-20 tane belki vardır diyordu özellik olarak en fullu ve sedan sitede sedan hbden daha pahalıydı kilometrenin sorun çıkaracağını sanmıyorum
  • Spor mod otomatik vites aracın vites değiştirme devrini yükseltir tepkiler artar manuelde zaten herşey sizin elinizde bu yüzden tuş yok

Yani sport tuş açık otomatik vites ile manuel aynı şey

Diğer açıdan donanım v.s. gayet yeterli fiyatına göre hayırlısı olsun
  • Narc0s3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Narc0s3
  • Arkadaşlar konu aktiftir lütfen yazın
  • maşallah güzel araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

maşallah güzel araçlar

Sağolasın Master_Evil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor kullanımı seven birisiniz sanırsam.Eğer öyleyse güzel araç memnun kalırsınız.
  • 1.8 manual olan ufff diyorummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Spor kullanımı seven birisiniz sanırsam.Eğer öyleyse güzel araç memnun kalırsınız.

Hocam ehliyet yok ama kapalı alanlarda deneme yaparım en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech-

1.8 manual olan ufff diyorummm

Aynen hocam kalkışlar önemli
  • Arkadaşlar yardımcı olsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.