Şimdi Ara

opel astra h body kit; fikir alışverişi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. çok abartı modifiye görüntü var da hani icraat gibi olur. neticede 115 hp astra araç. bizde de 1.3 dizel var ondan hiç girmedim bu işlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. çok abartı modifiye görüntü var da hani icraat gibi olur. neticede 115 hp astra araç. bizde de 1.3 dizel var ondan hiç girmedim bu işlere.

Gercektende gitmiyormu hocam araba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. çok abartı modifiye görüntü var da hani icraat gibi olur. neticede 115 hp astra araç. bizde de 1.3 dizel var ondan hiç girmedim bu işlere.

hacı nasıl cevap vereyim şimdi. gitme kavramı herkese göre değişir yani. babama göre gayet ideal. bana göre 90 hp 1.3 motor çok hantal astrada. ama benzinlisi daha iyidir elbette. madem modifiye yapacaksınız chip işine girin 140 hp ye falan çıkartabilirseniz motoru o zaman tatmin edici olur.

gitmiyor diye bir şey yok ama hani o süper spor görüntüye sönük kalır.

• araba 10 numara 5 yıldız sadece görünm olsun yarışlara mı katılıyor ama jant markasını bilen varsa bir sölesin bnde aynından düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

hacı nasıl cevap vereyim şimdi. gitme kavramı herkese göre değişir yani. babama göre gayet ideal. bana göre 90 hp 1.3 motor çok hantal astrada. ama benzinlisi daha iyidir elbette. madem modifiye yapacaksınız chip işine girin 140 hp ye falan çıkartabilirseniz motoru o zaman tatmin edici olur.

gitmiyor diye bir şey yok ama hani o süper spor görüntüye sönük kalır.

Anladim hocam fiat bravolardaki 1,6dizel falan olsaydi muthis olurdu ama linea motoru olmamis

• Bence tamponları orjinal bırak geri kalan herşey güzel

• Merhaba bende astra almayi dusunuyorum ama bu bodykit turkiyede varmi yoksa nasil temin edebilirim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.