2001 elegance var acaba onda da bu cam kapama işi olur mu ki
Dostum 2001 astrada, kontağı aç, camların hepsini sonuna kadar aç, sonra kontağı çıkarıp, tekrar tak ve kontağı aç, cam düğmelerinin hepsine birden aynı anda bas, camların hepsi kapandıktan sonra elini düğmelerden çekme 5 - 10 saniye kadar bekle (ne kadar bekliyeceğini tam hatırlamıyorum ama garanti olsun 10 sn bekle) ve işlem tamam, artık camların açık arabadan inebilirsin çünkü anahtardan kilit düğmesine bastığın zaman acık camların kendiliğinden kapanacak
quote:
Orjinalden alıntı: geshu
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
2001 elegance var acaba onda da bu cam kapama işi olur mu ki
Dostum 2001 astrada, kontağı aç, camların hepsini sonuna kadar aç, sonra kontağı çıkarıp, tekrar tak ve kontağı aç, cam düğmelerinin hepsine birden aynı anda bas, camların hepsi kapandıktan sonra elini düğmelerden çekme 5 - 10 saniye kadar bekle (ne kadar bekliyeceğini tam hatırlamıyorum ama garanti olsun 10 sn bekle) ve işlem tamam, artık camların açık arabadan inebilirsin çünkü anahtardan kilit düğmesine bastığın zaman acık camların kendiliğinden kapanacak
vay be ciddi misin kardeş oluyor mu ki böyle
birazdan inip deneyecem valla
indim denedim ama şansa yedek anahtarın pili bitmiş
ama öbür türlüsünü denedim ve oldu...
yani camlar açıkken kapıdan soktum anahtarı ve kitledim anahtarı bırakmadım yani çevrili durdu öyle olunca kapandı kapılar inanın bilmiyordum
araba 7 yaşına ayak bastı ve ben bu özelliği yeni öğreniyorum
bende bazı özelliklerini yenhi öğreniyorum aracımın.
ne yazık ki öyle olmadı geshu bi işe yaramadı yani
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
ne yazık ki öyle olmadı geshu bi işe yaramadı yani
dostum bu kesinlikle imkansız, yani 2001 1.4 16v nb de oluyorsa 2001 elegance da niye olmadıki, sonuçta benimki baz donanım, seninki en üst donanım, ikiside 2001
sonradan takma modul de değil, kullanım kitapçığında da var.
üzgünüm
Bende 1.3 cdti enjoy sp var 2007, benim merak ettiğim bu kağı kilitleri araba ilerlemeye başlayınca otomatik kapanıp düğmeden açmadan kollardan açılmama gibi bi r durum varmı, dandik fiat albealarda bilem var.
sanırım o ozellik astralarda yok, bizde onceden 2002 megane vardi, onun kapi kilitleme dugmelerine belli bir sure basinca bir uyari sesi geliyordu ve ondan sonra araba 20 km hizi gecince kapilari disardan otomatik kilitliyordu, ama 2008 astra enjoya denedim ayni seyi olmadi. kapilar sadece dugmeye basilarak kilitneiyor otomatige alinamiyor sanirim.
astra da oto kapı kilidi yok corsalarda var çok ilginç. 12 km/h den sonra corsalar kapıları kitliyor. bunu kullanıcı açıp kapayabiliyor ama astra da öyle bir menu yok. belki serviste aktif hale getirebilirler ama emin değilim
alt sınıf otomobillerde bile war.astrada olmaması ilginç.
peki corsa'da kapı kilitlenem tuşu var mı? belki otomatik kilitleme koyup tuş koymamışlardır. astra'da bu durumda olabilir belki. tuş koyup otomatik kilit koymamış olabilirler. yoksa saçmaladım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Don Juan
peki corsa'da kapı kilitlenem tuşu var mı? belki otomatik kilitleme koyup tuş koymamışlardır. astra'da bu durumda olabilir belki. tuş koyup otomatik kilit koymamış olabilirler. yoksa saçmaladım mı?
yok doğru diyosun öyle bişi olabilir aslında ama yanlış hatırlamıyosam gördüğüm corsalardada vardı kapı kilitleme tuşu,mesela megane2 de de belli hızın üstünde kapılar kilitleniyor ama genede kapıları kilitleme tuşu var konsolda
açıkçası astrada böle bişi yapmamaları çok saçma,ama o kadarda problem değil artık gözüm alıştı benim mesela hareket edince konsola baktığımda tuşun üzerindeki kırmızı ışık yanmayınca direk kilitliyom,yani artıkotomatiğe bagladım kendim