bende yenı megan diyorum yada yenı kasa astra yı bekle opel her zaman önde dir reno dan ama megan daha cok satar turkıyede.yenı kasa meganı begendım doğrusu
İkinci el alacak arkadaş ne yeni Megane'ı Astra'sı.
Son bişey daha sormak istiyorum.Peki 2006 model HB Astralar makyajlı halimi oluyor ?, yoksa makyajdan önceki halimi.
Mesela birde HB kasaların ön farlarının güncel astra sedana benzeyeni var.Xenon farsız olanları. Önleri astra sedana benzeyenler makyajdan önceki durumumu?
2006 ve sonrası makyajlı ancak 2006 makyajlı ve makyajsız kasa bir arada satıldı stokları tüketmek adına.
+ Yakıt tüketimi ise sınıf sıtandartlarında.Ne fazla nede az.
quote:
Orjinalden alıntı: Hircin-Ofkeli
Son bişey daha sormak istiyorum.Peki 2006 model HB Astralar makyajlı halimi oluyor ?, yoksa makyajdan önceki halimi.
Mesela birde HB kasaların ön farlarının güncel astra sedana benzeyeni var.Xenon farsız olanları. Önleri astra sedana benzeyenler makyajdan önceki durumumu?
Farlar böyleyse MAKYAJLI
Farlar böyleyse MAKYAJSIZ
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane_Legend38
Standartlatında.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane_Legend38
Standartlatında.
Standartlatında görelim
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
quote:
Farlar böyleyse MAKYAJLI
keşke hiç makyaj yapmasalarmış öncekı hali daha hoş gorunuyor
Makyajlı Stop
Makyajsız Stop
quote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
quote:
Farlar böyleyse MAKYAJLI
keşke hiç makyaj yapmasalarmış öncekı hali daha hoş gorunuyor
bencede hele arka stopları sürme çekilmiş yeşil göz gibi
merhaba
ufak bir soru soracağım
hocam 1.6 twinport ile 1.6 enjoy twinport aynı araç mı?
bir de 1.6 enjoy twinport ile 1.6 enjoy easytronic aynı araç mı?
kafam karıştı netten ararken
bende 2004 model yenı aldım 70 km. motor performansndan cok memnunum .rampalarda dizel araclar gıbı cok ıyı çekişi var ustelık lpg de kullanıyorum yol tutusu kotu degıl konfor olarak bende bora 1.6 comfortlıne vardı ona kıyasla confor düşük ama araba içiyle dişiyla yenı arac.aldıgıma cok memnunum kararsız kalanlara tavsıye dusunmesıner alsınlar
opel klas arabadır astra twinport kullanıyorum iki yıldır 2006 makyajlı yarı otomatik easytronik oluyor gailba iyi yani sıkıntısı yok birinci viteste hafif bir titremesi var çözemedim neyden kaynaklanıyor onun dışında sıkıntısız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme