Şimdi Ara

Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
22
Favori
199.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turk00

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Turk00

usta paylaşımların çok güzel çok hoş..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.inşallah bende 1-2ay içinde 1.4t sport alıcam nasipse.sormak istediğim araç tork eğrisi paylaşmıssın.yanlışım varsa affola ve düzeltip yardımcı olursan sevinirim.tork 4900 den sonra düşmeye başladığnı gösteriyo..mesela biz 0-100 max hızlanma elde etmek istesek 4900ddk mi vites atılması gerekiyor yoksa max beygir gücü 6000ddk diyor 6000 devirde mi atılması gerekir?teşekkürler şimdiden.

Evet en yüksek verimi istiyorsanız 4900 d/d vites değiştirmelisiniz

50peki neden max beygir gücü 6000d/d deniliyor?4900 den sonra boşa mı çevriliyor?mesela bu turboda 1850-4900 max tork diyor ama max beygir gücü 6000d/d diyor.ben en iyi 0-100 hızlanma için max beygire ihtiyac duymıcakmıyım?mesela bende atmosferik astra g var. max tork 3600 diyor ve 6000d/d max beygir gücü diyor.torkla beygir aynı devirde mi ayarlanmıs 6000d/d olarak?bu 0-100 hızlanma konusunda bi aydınlatırsanız cok memnun kalacagım:)mesela dizellerde de 1750-3250 diyor ve max beygir gücü 4000d/d diyor.dizelde de max 0-100 hızlanma için 3250 de mi vites artırılcak yoksa 4000 mi?bi açıklık olursa çok makbule geçer:)

Size bu konuyu okumanızı tavsiye ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_38360434/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38360434

• Astra ile en performansli kullanimi saglamak istiyorsaniz max guc egrisi olan 4900-6000 arasini sonuna kadar kullanmalisiniz zaten astra ust devirlerde gercek gucunu ortaya koyar turbo motor olmasina ragmen atmosferik karakterli bir aractir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-100 içinn max beygir devri beklenmeli yani:) saolun:)
  • Astra j için kış lastiği alan var mı aramızda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden beyaz renk aldınız siyah değilde?
  • öncelikle arabanız hayırlı olsun kazasız belasız sıkıntısız zevk ile sürmenizi temenni ederim hayalimdeki araba aracı o kadar güzel anlatmışsınız ki merak ettiğim her cevabı buldum bizler için bu kadar zahmet edip uzun uzun yaptığınız paylaşıma teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu araçla bende ilgilenmeye başladım şu an için düşünüyorum. son zamanda 2013 te fiyat alan varmı büyük şehirlerden ben erzurumdayım tek bayi var burada yarın bi fiyat alıcam 1.4 cosmo için...
    Birdde incelemeyi yapan arkadaş hangi ilde yaşıyor acaba trafik durumu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikizaynasi -- 11 Ocak 2013; 21:51:52 >
  • Arkadalar bende 2 y önce bir astra j 1.3 cosmo aldım ama flexi yok gayet gene yol tutuşu güzel kalkışlarda hantal ama sonra topluyo kendisi şansıma kampanya vardı bide bu 2013 kasasını getirmişler ondann aldım 2013lerin arka kısmında ufak bi değişiklik var önde de tampon değişikşliği var
  • Araci bugun inceledim ic mekan on numara gercekten harika olmus.Fiyatlar biraz fazla gibi geldi bana ama bi kac bayii gezdim hepsinde durum ayni b sinifi arabalara 40 kusur fiyat cekiyorlar...Onumuzdeki bi kac ay icerisinde indirime girme olasiligi varmi acaba ozellikle spor paket muhtsem.
  • Benim arabam full navigssyonu falan var sadece flex yok oda 1.3 lerde alınmıyor ben 7 bin tl indirimli aldım ama yıl sonu oldugu için bayilerde hala 2012 arabalar varsa onlarda indirim vardır

• Merhaba, sanırım cosmolarda standart ama sport modellerinde aynalar içeriden katlanmıyor. Bu özellik sonradan ekletilebilir mi?Ekletiliyorsa maliyeti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3536

Benim arabam full navigssyonu falan var sadece flex yok oda 1.3 lerde alınmıyor ben 7 bin tl indirimli aldım ama yıl sonu oldugu için bayilerde hala 2012 arabalar varsa onlarda indirim vardır

Hocam 7000 derken opelin sitesindeki indirim mi? Yoksa siz 7000 daha mi aldiniz....

• opelin sitesinde benim arabam şu anda indirimli olarak 63 gözüküyo ama normalde indirimsiz hali 65 ben 59 a aldım boya korumasıyla 60 filmiyle falan ama bu indirimi alma nedenim 2012 modelleri bitiriyolardı tam kasım ocak arası indirimde arabalar büyük kampanyalar var

• quote:

bu araç benzinli mi?
    benzinli olanının 0-100'ü kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shide

quote:

bu araç benzinli mi?
    benzinli olanının 0-100'ü kaç?

Evet benzinli 0-100: 9.9 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Ocak 2013; 11:07:22 >
  • Source senin astrada da 1. viteeslerde arada takıntılı geççşler oluyomu kalkarken benimkinde arada zor oturuyo bu benimkinde olan bi özellikmi yoksa her astrada varmı bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Merhaba, sanırım cosmolarda standart ama sport modellerinde aynalar içeriden katlanmıyor. Bu özellik sonradan ekletilebilir mi?Ekletiliyorsa maliyeti nedir?

Sonradan yaptırabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=yyiUyIBioKA
  • Çok güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3536

Source senin astrada da 1. viteeslerde arada takıntılı geççşler oluyomu kalkarken benimkinde arada zor oturuyo bu benimkinde olan bi özellikmi yoksa her astrada varmı bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Hayır böyle birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.