Şimdi Ara

OPEL ASTRA J SEDAN LPG!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2015 Astra sedan 1,6 edition alacağım.

Araca lpg uygulaması gerçekleştireceğim.

Opel bayileri landirenzo lpg sistemlerinle anlaşmalı ve taktırdığım halde motor garantisi gitmiyor

Aracı alıp direk mi taktırayım yoksa belli bir km yapıp mı taktırayım ?

*Aracı alıp taktırdığım halde gaz doldurmadan kullansam lpg kitine zararı olur mu

Cevaplarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: resatkoksal

Arkadaşlar merhaba 2015 Astra sedan 1,6 edition alacağım.

Araca lpg uygulaması gerçekleştireceğim.

Opel bayileri landirenzo lpg sistemlerinle anlaşmalı ve taktırdığım halde motor garantisi gitmiyor

Aracı alıp direk mi taktırayım yoksa belli bir km yapıp mı taktırayım ?

*Aracı alıp taktırdığım halde gaz doldurmadan kullansam lpg kitine zararı olur mu

Cevaplarınız için teşekkür ederim

Merhaba resatkoksal

Araciniza lpg uygulamasini hemen yaptirdiginizi dusunursek lpg sistemini hemen kullanacaksiniz diye birsey yok. İstediginiz zaman devreye alip istediginiz zaman devreden cikarabilirsiniz. Lpg sistemine hic bir zarari olmaz.

Baska bir konuda yardimci olmami isterseniz. Ister forum uzerinden isterseniz Olgun Lpg İç Anadolu Bölge Müdürĺügünü arayarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

İyi Aksamlar.

• merhaba g.ersan06

Peki aracı opelden aldım olgun lpg de taktırdım kendim opelin lpg+motor garantisi devam edermi devre dısı m bırakır
  • quote:

merhaba g.ersan06

Peki aracı opelden aldım olgun lpg de taktırdım kendim opelin lpg+motor garantisi devam edermi devre dısı m bırakır

Opelle-landirenzo anlasmali olduklarindan dolayi garantiniz devam eder.
    Hangi il'de ikamet ediyorsunuz.
  • Ankaradayım ben g.ersan06 bey
  • quote:

Ankaradayım ben g.ersan06 bey

Resat bey

Musait oldugunuzda bolge mudurlugumuze veya araci aldiginiz opel bayisinde lpg yetkilisiyle goruserek akliniza takilan her konuda cevap alabilirsiniz.
  • g.ersan06 kullanıcısına yanıt
    Bende bolge mudurlugunde gorevliyim tum konu hakkinda yardimci oluruz.
  • Gunaydin ersan bey aklima takildi araca lpg takildi benzinde kullaniyorum yol bilgisayarindaki yakit verileri calisiyor dimi benzinde ilgi ve alakanizdan oturu tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gunaydin ersan bey aklima takildi araca lpg takildi benzinde kullaniyorum yol bilgisayarindaki yakit verileri calisiyor dimi benzinde ilgi ve alakanizdan oturu tesekkur ederim

Resat bey
    Yol bilgisayari calisiyor. Rica ederim
  • OPİS OPEL LPG BÖLÜMÜNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

TEL:0312 293 02 93

KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ.
  • Merhabalar efendim Opel Türkiye yi aradığınızda kesinlikle lpg önermiyoruz diyecektir motor garantisi Opel tarafından biter lpg firmasına geçer netdir selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.