Şimdi Ara

opel astradan leon, focus ya da corollaya geçmek mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahlaksahibi

anlaşılan para fazla geliyor ve sırtın kaşınıyor

tabirin biraz kaba ama öyle oluyo sanırım..
  • Senin astranin boya kaza degisen bakim durumu nedir bilmem ama degisme derim dertsiz basina dert alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz donanımla ilgili. Leon astra aynı gibi. Corollayı bilmiyorum. Focus hb ama dolusu ve yüksek modelleri güzel. İlla ki değişecekseniz astra j düşünün derim. Veya yeni kasa leon. Niye boyalı araba düşünüyorsunuz. Almışken tertemiz ve en az kendi aracınız kadar dolu bir araç alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Biraz donanımla ilgili. Leon astra aynı gibi. Corollayı bilmiyorum. Focus hb ama dolusu ve yüksek modelleri güzel. İlla ki değişecekseniz astra j düşünün derim. Veya yeni kasa leon. Niye boyalı araba düşünüyorsunuz. Almışken tertemiz ve en az kendi aracınız kadar dolu bir araç alın bence.

Boyasız araç bulmak gerçekten çok zor, bulsanız bile piyasa almış başını gidiyor.. Ben arabadan çabuk sıkılıyorum o yüzden böyle bir arayış içindeyim ama galiba elimdekiyle yetinmek en iyisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Senin astranin boya kaza degisen bakim durumu nedir bilmem ama degisme derim dertsiz basina dert alma

Kazası yok çok şükür, boya olarak da sadece sol ön kapıda çok ufak bir lokal boya var.. Kilometresi de 102 bin yani çok da değil..

• justasecond J kullanıcısına yanıt
    Oyleyse hic bulasma aynen devam et astra ile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.